Machiaj rezistent, pas cu pas - de la baza de machiaj și până la aplicarea mascarei

În acest articol vei descoperi
 1. Ce sunt produsele de machiaj de lungă durată
 2. Cum să pregătești tenul înainte de aplicarea machiajului
 3. Cum să creezi baza de machiaj perfectă
 4. Cum să alegi și să aplici fondul de ten, pentru un aspect uniform
 5. Cum să aplici pudra, pentru un finisaj natural
 6. Care sunt produsele pentru un machiaj rezistent al ochilor
 7. Cum să alegi și să aplici rujul de buze, pentru a completa look-ul
 8. De ce să folosești un spray de fixare a machiajului
Evenimente speciale, de la nunți la petreceri formale și ședințe foto, condiții meteorologice nefavorabile, de exemplu, căldura intensă sau umiditatea crescută, zilele aglomerate în care nu ai timp de retușuri frecvente - acestea sunt numai câteva dintre situațiile în care ai nevoie ca machiajul tău să reziste multe ore și să arate impecabil. Pentru un look proaspăt, ai nevoie de produse de machiaj special concepute, denumite de lungă durată, așa cum sunt cele din gama Infaillible de la L’Oréal Paris. Descoperă în acest articol cum să alegi produsele potrivite și care sunt etapele esențiale pentru un machiaj care să reziste întreaga zi.
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.ro/ghid-machiaj-rezistent-pas-cu-pas" }

Ce sunt produsele de machiaj de lungă durată

Produsele de machiaj de lungă durată sau rezistente la transfer sunt special formulate pentru a rămâne pe piele mai mult timp. Acestea rezistă factorilor care ar putea afecta în mod normal machiajul, de exemplu, căldura și umiditatea crescute ori transpirația. Unele dintre aceste produse au în formula lor compuși care le oferă o aderență mai mare. Altele sunt waterproof, respectiv rezistente la apă, ceea ce le face potrivite inclusiv pentru momentele când faci sport sau înoți. De asemenea, unele produse de machiaj de lungă durată sunt formulate pentru a controla luciul, fiind utile pentru persoanele cu tenul predispus la exces de sebum.


⏩ Alege gama de produse de make-up Infaillible de la L’Oréal Paris, care include fonduri de ten, corectoare, pudre și rujuri special formulate pentru a rezista pe piele timp de 24 de ore
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.ro/ghid-machiaj-rezistent-pas-cu-pas" }

Cum să pregătești tenul înainte de aplicarea machiajului

Crema Hidratanta

Orice tip de machiaj va rezista întotdeauna mai mult dacă, în prealabil, ți-ai curățat și hidratat tenul în mod adecvat. Astfel, vei crea o bază perfectă pentru aplicarea uniformă a machiajului.

Alege un produs demachiant delicat cu pielea

Optează pentru un produs demachiant cu acțiune blândă, dar eficient, în funcție de tipul tău de ten. De exemplu, produsele demachiante sub formă de gel sunt potrivite pentru tenul gras, în timp ce laptele mai cremos se potrivește tenului uscat.

Exfoliază tenul regulat

Include etapa de exfoliere delicată în rutina ta de îngrijire, o dată sau de două ori pe săptămână, pentru a elimina celulele moarte ale pielii. Astfel, vei stimula regenerarea celulară, iar produsele de machiaj vor adera mai bine pe pielea feței.

Hidratează intensiv

Hidratarea adecvată este foarte importantă pentru ca tenul tău să-și mențină sănătatea și strălucirea naturală, dar și pentru ca produsele de machiaj pe care le folosești să reziste întreaga zi. Optează întotdeauna pentru o cremă hidratantă adaptată tipului tău de ten. Aceasta trebuie să aibă o formulă mai densă și mai bogată dacă ai pielea uscată sau una mai lejeră, non-comedogenică, dacă tenul tău este gras sau mixt. Pentru o hidratare și mai în profunzime, folosește seruri bogate în ingrediente precum acidul hialuronic, înainte de a aplica pe ten crema de față preferată. 

Aplică protecția solară

Protecția solară este un element cheie pentru o piele sănătoasă. Include în rutina de îngrijire, chiar și în zilele cu nori, o cremă cu factor de protecție solară, pentru a proteja tenul de daunele cauzate de radiațiile UV. Poți opta pentru un produs separat sau pentru o cremă hidratantă cu SPF ridicat, de minimum 30.


{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.ro/ghid-machiaj-rezistent-pas-cu-pas" }

Cum să creezi baza de machiaj perfectă

Cunoscută și ca primer, o bază de machiaj atent aleasă are rolul de a minimiza imperfecțiunile, de exemplu, roșeața, porii deschiși ori petele pigmentare, și de a crea o suprafață netedă și uniformă pentru restul produselor folosite, care vor rezista mai mult timp. Primer-ul este recomandat a fi folosit în cazul în care tenul are imperfecțiuni. Acesta nu înlocuiește un fond de ten, dar poate să ușureze mult aplicarea acestuia. 


Alege primer-ul în funcție de tipul de ten, hidratant pentru cel uscat, matifiant pentru cel gras ori iluminator, pentru un plus de strălucire. 

Cum să aplici primer-ul

Poți aplica primer-ul pe ten cu vârfurile degetelor, cu ajutorul unui burețel sau al unei pensule. Folosește mișcări de masaj ușoare, pentru a difuza perfect primer-ul în piele, așteaptă câteva secunde, apoi poți trece la următoarea etapă de machiaj.

Folosește, dacă este cazul, un produs corector sau anticearcăn

Produsele corectoare și anticearcăn sunt esențiale pentru a camufla imperfecțiunile. Ideal este să alegi un produs corector cu o jumătate de nuanță mai deschis decât fondul de ten pe care îl folosești. În ceea ce privește produsul anticearcăn, alege unul în nuanțe portocalii dacă pielea are tonuri albăstrui. Pentru cearcănele maronii sau mov, poți folosi un corector galben sau bej. De asemenea, optează pentru o formulă cremoasă, hidratantă, pentru a preveni uscarea pielii și cutele inestetice care se pot forma.

Cum să aplici produsul anticearcăn

Folosește un burete, pentru versiunea cremoasă, sau o pensulă, pentru cea lichidă. Aplică produsul într-o cantitate foarte mică în pliul ochiului, sub ochi și în colțul exterior. Distribuie corectorul cu mișcări ușoare, de la interior spre exterior. 


{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.ro/ghid-machiaj-rezistent-pas-cu-pas" }

Cum să alegi și să aplici fondul de ten, pentru un aspect uniform

Fond De Ten (3)

Fondul de ten este indispensabil pentru un machiaj rezistent și are rolul de a crea o suprafață uniformă și de a acoperi imperfecțiunile. Alegerea fondului de ten depinde de tipul de piele și de acoperirea dorită:

 • pentru cea normală, alege o formulă fluidă lejeră, pentru a-i da strălucire

 • pentru cea grasă, optează pentru o formulă fluidă matifiantă sau un fond de ten pudră compact

 • pentru cea uscată, folosește un fond de ten fluid, cu ingrediente active hidratante 

 • pentru cea matură sunt perfecte fondurile de ten fluide, cu ingrediente active anti-îmbătrânire.


În funcție de nevoile tale, poți alege un fond de ten pentru o acoperire totală, pentru a ascunde imperfecțiunile, sau o acoperire ușoară, pentru un aspect mai natural.


⏩ Încearcă fondul de ten Infaillible 32H Fresh Wear de la L’Oréal Paris care oferă rezistență îndelungată, un aspect proaspăt și o acoperire ridicată


Un al doilea factor de care trebuie să ții cont este alegerea nuanței de fond de ten potrivite. O poți face ținând cont de nuanța, dar și de subtonul pielii tale, care poate fi cald sau rece. Pentru a te asigura că ai ales nuanța corectă, cel mai bine este să încerci fondul de ten direct pe față, pe linia maxilarului sau pe gât, la lumină naturală.


O categorie specială de fonduri de ten sunt cele waterproof, excelente pentru menținerea integrității machiajului în condiții de umezeală crescută. 

Cum să aplici fondul de ten

Folosește vârful degetelor, o pensulă sau un burete pentru a aplica fondul de ten. Începe cu cantități mici de produs aplicate pe frunte, nas, bărbie și obraji și distribuie fondul de ten spre exteriorul feței, estompând delicat spre margini, pentru a evita contrastele.


{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.ro/ghid-machiaj-rezistent-pas-cu-pas" }

Cum să aplici pudra, pentru un finisaj natural

Pudrele au rolul de a fixa machiajul, de a reduce luciul și de a oferi un finisaj mat. În plus, fac ușoară aplicarea ulterioară a blush-ului ori a pudrei bronzante. Pudrele pot fi de tip pulbere sau compacte. Primele sunt excelente pentru fixarea machiajului, în timp ce cea de-a doua categorie poate fi folosită pentru retușuri în cursul zilei. 


Alege pudra în funcție de tipul de ten. Astfel, pentru tenul uscat alege o pudră compactă, în timp ce pentru pielea mixtă și grasă poți opta pentru o pulbere, care este matifiantă și poate să  absoarbă mai bine excesul de sebum. 


Pudra trebuie să aibă aceeași nuanță cu cea a tenului tău. Pentru a evita modificarea nuanței fondului de ten, este recomandat să optezi pentru pudre transparente. 

Cum să aplici pudra

Cu o textură foarte ușoară, pudra pulbere este puțin mai dificil de aplicat decât cea compactă. Trece ușor pensula specială prin pulberea fină, apoi scutur-o cu atenție pentru a îndepărta excesul de produs. Aplică pudra cu mișcări ușoare pe toată fața, de la mijlocul acesteia spre margini. Pudra compactă se aplică pe ten cu ajutorul unui burețel, folosind aceleași mișcări, din zona T a feței spre margini.


{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.ro/ghid-machiaj-rezistent-pas-cu-pas" }

Care sunt produsele pentru un machiaj rezistent al ochilor

În funcție de machiajul pe care vrei să-l opții, poți folosi pentru zona ochilor un eyeliner, fard de pleoape și mascara.

Eyeliner-ul adaugă profunzime privirii

Poți alege între creioane moi (kohl) sau gel, foarte rezistente și ușor de aplicat, sau un eyeliner lichid, numit și tuș de pleoape, care există inclusiv în formule waterproof, dar necesită o îndemânare mai mare în aplicare. De asemenea, în funcție de tipul tău de machiaj, poți alege negrul clasic sau eyelinere colorate.

Cum aplici eyeliner-ul

Dacă ești începătoare, alege un creion kohl, pentru că are mina moale, alunecă peste pleoapă și oferă un rezultat uniform. Dacă ai mai multă îndemânare, poți opta pentru un eyeliner lichid aplicat cu ajutorul unei pensule. Aceasta permite adaptarea grosimii și formei liniei. Începe de la mijlocul pleoapei și continuă spre exterior, urmând forma ochiului. Apoi prelungește linia spre colțul interior. 

Mascara, pentru gene lungi și voluminoase

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.ro/ghid-machiaj-rezistent-pas-cu-pas" }
Mascara (2)

O mascara de calitate adaugă volum și lungime genelor. Alege formule rezistente la apă, pentru a evita scurgerile. De asemenea, optează pentru periuțe de gene potrivite nevoilor tale: 

 • cele rotunde și groase asigură volum, fiind potrivite mai ales dacă ai gene fine sau rare

 • cele curbate sunt o alegere bună dacă ai genele drepte sau mai scurte

 • cele ușor conice, cu peri distanțați pot defini look-ul, fiind potrivite dacă îți dorești un machiaj natural.


Mascara neagră este mereu o alegere sigură, modernă și versatilă și se potrivește tuturor tipurilor de machiaj. Maroul este o alternativă foarte bună pentru persoanele blonde sau roșcate ori pentru cele care își doresc un machiaj mai natural. Pentru ocaziile festive, poți opta și pentru mascara colorată sau cu sclipici. 

Cum să aplici mascara

Mascara se aplică la finalul machiajului, după ce, în prealabil, ai ondulat genele superioare folosind ustensila specială. Fă mișcări în zigzag cu peria, începând de la rădăcină până la vârful genelor. Poți aplica mascara și pe genele inferioare, pentru un aspect rotunjit al ochilor mărit al privirii. Însă trebuie să ții cont că mascara aplicată pe genele inferioare poate accentua cearcănele, dacă acestea există. Pentru un plus de volum, poți aplica un al doilea strat de mascara, după ce primul s-a uscat. Finalizează folosind un pieptene pentru gene, pentru a elimina acumulările inestetice.


{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.ro/ghid-machiaj-rezistent-pas-cu-pas" }

Cum să alegi și să aplici rujul de buze, pentru a completa look-ul

Alege formule rezistente la transfer, pentru a evita să lași urme pe pahare ori pe haine. Versiunile rezistente de ruj de buze, inclusiv cele waterproof, nu necesită retușuri frecvente spre deosebire de cele tradiționale. 


⏩ Încearcă rujurile din gama Infaillible Matte Resistante de la L’Oréal Paris. Produsele  combină rezistența și aspectul unui ruj mat și culoarea intensă cu hidratarea de lungă durată 


Alege culoarea rujului în funcție de tonul și subtonul pielii tale. În general, pentru tenul deschis, sunt potrivite nuanțele de roz pal, piersică, trandafiriu, în timp ce pielea mai închisă sau bronzată este pusă în valoare de tonuri de roșu portocaliu sau fucsia. Pentru a determina subtonul pielii, un truc este să te uiți la culoarea venelor tale. Dacă acestea au culoarea albastră, ai un subton al pielii rece. Dacă venele au culoarea verde, ai un subton al pielii cald. Alege rujuri în culori reci sau calde în funcție de acest aspect. 


Textura rujului este și ea importantă. Alege rujuri cu textură cremoasă, hidratantă, pentru a-ți menține buzele netede și moi. Acestea sunt potrivite inclusiv pentru tenul foarte matur, pentru că nu atrag atenția asupra semnelor de îmbătrânire din jurul gurii. Rujurile mate sau cu un finisaj pudrat oferă un aspect elegant, glamour și un nivel bun de acoperire. Sunt, de asemenea, foarte practice dacă vrei să modifici dimensiunea buzelor. Rujurile strălucitoare sau gloss-urile oferă un aspect mai plin al buzelor și sunt excelente pentru un machiaj natural și plin de farmec sau unul glamour.

Cum să aplici rujul de buze

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.ro/ghid-machiaj-rezistent-pas-cu-pas" }
Ruj De Buze

Folosește un creion de buze în aceeași nuanță ca a rujului, pentru a defini contururile. Aplică rujul ca atare sau cu ajutorul unei pensule, pentru un contur mai precis. Începe din partea de mijloc a buzelor, mergând spre exterior. Poți elimina excesul de ruj aplicând scurt un șervețel peste buze. Poți retușa conturul buzelor cu ajutorul unui produs corector sau al fondului de ten, dacă este necesar. 


{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.ro/ghid-machiaj-rezistent-pas-cu-pas" }

De ce să folosești un spray de fixare a machiajului

Încheie machiajul cu un produs fixator, pentru un look impecabil pe parcursul întregii zile. Sub formă de cremă, gel sau spray, produsul de fixare a machiajului conține și agenți activi care hidratează pielea, o protejează și oferă un efect calmant și revigorant. 

Cum să aplici sprayul de fixare a machiajului

Nimic mai simplu. După ce ai terminat să te machiezi, pulverizează sprayul pe toată fața.


Alegerea atentă a produselor de machiaj este factorul-cheie pentru a-ți menține un look impecabil întreaga zi. Explorează opțiunile disponibile pe piață, experimentează cu formule și nuanțe și optează pentru acele produse care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Investiția în produse de machiaj de calitate nu numai că te ajută să economisești timp, dar contribuie și la sănătatea pe termen lung a pielii tale.

Sursa foto: Freepik


{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.ro/ghid-machiaj-rezistent-pas-cu-pas" }
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "Thing", "subjectOf": { "@type": "ItemList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "url" : "https://www.lorealparis.ro/rutina-de-ingrijire-a-tenului-in-timpul-primaverii", "item":{ "@type": "Article", "mainEntityOfPage":{ "@type":"WebPage" }, "headline":"Rutina de ingrijire a tenului in timpul primaverii", "image":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.ro/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/ro/raducu/articole/rutina-de-ingrijire-a-tenului-primavara-blog/rutina-de-ingrijire-a-tenului.jpg?rev=d54805b7bfe14e829d8880cbad41ed35", "height":667, "width":1000 }, "datePublished": "2024-03-27T08:14:25+00:00", "dateModified": "2024-03-27T08:52:24+00:00", "author": { "@type": "Brand", "name": "L'Oréal Paris" }, "publisher":{ "@type":"Organization", "name":"L'Oréal Paris", "logo":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.ro/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/shared/baseline/navigationext/loreal-paris-black-logo.svg?rev=7486a7176ed94d8b8e85503d113921fb", "width":189, "height":60 } }, "description":" " } }, { "@type":"ListItem", "position": 2, "url" : "https://www.lorealparis.ro/alegerea-unei-mascara-potrivite-pentru-genele-tale", "item":{ "@type": "Article", "mainEntityOfPage":{ "@type":"WebPage" }, "headline":"Alegerea unei mascara potrivite pentru genele tale", "image":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.ro/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/ro/raducu/cum-alegi-mascara-blog/mascara-buna.jpg?rev=04d28781d3c4445a86f03428f2aa95f5", "height":534, "width":800 }, "datePublished": "2024-03-04T08:15:26+00:00", "dateModified": "2024-03-04T08:19:33+00:00", "author": { "@type": "Brand", "name": "L'Oréal Paris" }, "publisher":{ "@type":"Organization", "name":"L'Oréal Paris", "logo":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.ro/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/shared/baseline/navigationext/loreal-paris-black-logo.svg?rev=7486a7176ed94d8b8e85503d113921fb", "width":189, "height":60 } }, "description":" " } }, { "@type":"ListItem", "position": 3, "url" : "https://www.lorealparis.ro/caderea-parului-la-femei", "item":{ "@type": "Article", "mainEntityOfPage":{ "@type":"WebPage" }, "headline":"Caderea parului la femei", "image":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.ro/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/ro/raducu/caderea-parului-la-femei-blog/caderea-parului.jpg?rev=c2aeae4e39c84afe9724adf488223c5b", "height":667, "width":1000 }, "datePublished": "2024-02-29T08:20:10+00:00", "dateModified": "2024-02-29T08:20:48+00:00", "author": { "@type": "Brand", "name": "L'Oréal Paris" }, "publisher":{ "@type":"Organization", "name":"L'Oréal Paris", "logo":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.ro/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/shared/baseline/navigationext/loreal-paris-black-logo.svg?rev=7486a7176ed94d8b8e85503d113921fb", "width":189, "height":60 } }, "description":" " } }, { "@type":"ListItem", "position": 4, "url" : "https://www.lorealparis.ro/ghid-machiaj-rezistent-pas-cu-pas", "item":{ "@type": "Article", "mainEntityOfPage":{ "@type":"WebPage" }, "headline":"Ghid machiaj rezistent pas cu pas", "image":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.ro/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/ro/catalin/articole/articol-machiaj-rezistent/machiaj-rezistent.jpg?rev=72edbbf1709740f1ba1322b980059e76", "height":667, "width":1000 }, "datePublished": "2024-01-05T08:58:11+00:00", "dateModified": "2024-01-05T11:04:30+00:00", "author": { "@type": "Brand", "name": "L'Oréal Paris" }, "publisher":{ "@type":"Organization", "name":"L'Oréal Paris", "logo":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.ro/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/shared/baseline/navigationext/loreal-paris-black-logo.svg?rev=7486a7176ed94d8b8e85503d113921fb", "width":189, "height":60 } }, "description":"" } }, { "@type":"ListItem", "position": 5, "url" : "https://www.lorealparis.ro/acidul-hialuronic-si-beneficiile-sale-pentru-ten", "item":{ "@type": "Article", "mainEntityOfPage":{ "@type":"WebPage" }, "headline":"acidul hialuronic si beneficiile sale pentru ten", "image":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.ro/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/ro/catalin/articole/totul-despre-acidul-hialuronic-si-beneficiile-sale-pentru-ten/acid-hialuronic-fata.jpg?rev=0a5e528527d2439781285f3a16a40764", "height":667, "width":1000 }, "datePublished": "2023-12-05T07:53:29+00:00", "dateModified": "2023-12-08T13:03:25+00:00", "author": { "@type": "Brand", "name": "L'Oréal Paris" }, "publisher":{ "@type":"Organization", "name":"L'Oréal Paris", "logo":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.ro/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/shared/baseline/navigationext/loreal-paris-black-logo.svg?rev=7486a7176ed94d8b8e85503d113921fb", "width":189, "height":60 } }, "description":"" } }, { "@type":"ListItem", "position": 6, "url" : "https://www.lorealparis.ro/cum-alegi-crema-hidratanta-de-fata", "item":{ "@type": "Article", "mainEntityOfPage":{ "@type":"WebPage" }, "headline":"Cum alegi crema hidratanta de fata", "image":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.ro/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/ro/catalin/articole/cum-alegi-crema-hidratanta-de-fata/crema-hidratanta-fata-(3).jpg?rev=60e372f127694b4e83643741dede3638", "height":754, "width":1000 }, "datePublished": "2023-11-03T13:11:26+00:00", "dateModified": "2023-11-06T08:10:01+00:00", "author": { "@type": "Brand", "name": "L'Oréal Paris" }, "publisher":{ "@type":"Organization", "name":"L'Oréal Paris", "logo":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.ro/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/shared/baseline/navigationext/loreal-paris-black-logo.svg?rev=7486a7176ed94d8b8e85503d113921fb", "width":189, "height":60 } }, "description":" " } }, { "@type":"ListItem", "position": 7, "url" : "https://www.lorealparis.ro/vitamina-c-pentru-ten-beneficii", "item":{ "@type": "Article", "mainEntityOfPage":{ "@type":"WebPage" }, "headline":"Vitamina C pentru ten beneficii", "image":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.ro/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/ro/catalin/articole/articol-beneficii-vitamina-c/vitamina-c-beneficii-ten.jpg?rev=3c66d760cadb4a03b2c34f0cb9727593", "height":667, "width":1000 }, "datePublished": "2023-10-26T11:42:13+00:00", "dateModified": "2023-10-26T11:48:57+00:00", "author": { "@type": "Brand", "name": "L'Oréal Paris" }, "publisher":{ "@type":"Organization", "name":"L'Oréal Paris", "logo":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.ro/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/shared/baseline/navigationext/loreal-paris-black-logo.svg?rev=7486a7176ed94d8b8e85503d113921fb", "width":189, "height":60 } }, "description":"" } }, { "@type":"ListItem", "position": 8, "url" : "https://www.lorealparis.ro/ce-sunt-petele-pigmentare", "item":{ "@type": "Article", "mainEntityOfPage":{ "@type":"WebPage" }, "headline":"Ce sunt petele pigmentare", "image":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.ro/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/ro/catalin/articole/articol-pete-pigmentare/ce-sunt-petele-pigmentare.jpg?rev=7d101096652941338c7d2a09d89bd0b3", "height":667, "width":1000 }, "datePublished": "2023-09-22T07:09:50+00:00", "dateModified": "2023-09-26T10:02:11+00:00", "author": { "@type": "Brand", "name": "L'Oréal Paris" }, "publisher":{ "@type":"Organization", "name":"L'Oréal Paris", "logo":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.ro/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/shared/baseline/navigationext/loreal-paris-black-logo.svg?rev=7486a7176ed94d8b8e85503d113921fb", "width":189, "height":60 } }, "description":"" } }, { "@type":"ListItem", "position": 9, "url" : "https://www.lorealparis.ro/acidul-hialuronic-este-mai-mult-decat-un-ingredient-activ-prietenos-cu-fata", "item":{ "@type": "Article", "mainEntityOfPage":{ "@type":"WebPage" }, "headline":"Acidul hialuronic este mai mult decat un ingredient activ prietenos cu fata", "image":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.ro/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/ro/articles/skin-care/humanity/hyaluronic-acid-is-more-than-just-a-face-friendly-active-ingredient-hero.jpg?rev=408cb3ec76ca423cb63c702e924587a6", "height":900, "width":2000 }, "datePublished": "2023-07-25T07:37:12+00:00", "dateModified": "2023-08-23T14:29:08+00:00", "author": { "@type": "Brand", "name": "L'Oréal Paris" }, "publisher":{ "@type":"Organization", "name":"L'Oréal Paris", "logo":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.ro/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/shared/baseline/navigationext/loreal-paris-black-logo.svg?rev=7486a7176ed94d8b8e85503d113921fb", "width":189, "height":60 } }, "description":"Știm cu toții că acidul hialuronic este ACEL supererou pe care ne putem baza pentru a conferi volum feței noastre. Ce este posibil să nu știți este că forțele sale magice pot fi folosite pentru orice parte a corpului!" } }, { "@type":"ListItem", "position": 10, "url" : "https://www.lorealparis.ro/tineti-anii-pe-loc-cu-unele-din-cele-mai-bune-ingrediente-active-anti-imbatranire", "item":{ "@type": "Article", "mainEntityOfPage":{ "@type":"WebPage" }, "headline":"Tineti anii pe loc cu unele din cele mai bune ingrediente active anti imbatranire", "image":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.ro/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/ro/articles/skin-care/beauty-gestures/are-you-applying-your-anti-ageing-cream-correctly-hero.jpg?rev=4a2728a924d24221864949f23b8b4669", "height":900, "width":2000 }, "datePublished": "2023-07-24T14:43:40+00:00", "dateModified": "2023-07-24T14:43:54+00:00", "author": { "@type": "Brand", "name": "L'Oréal Paris" }, "publisher":{ "@type":"Organization", "name":"L'Oréal Paris", "logo":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.ro/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/shared/baseline/navigationext/loreal-paris-black-logo.svg?rev=7486a7176ed94d8b8e85503d113921fb", "width":189, "height":60 } }, "description":"Toți visăm la o piele netedă, la un ten cu aspect luminos, la o față plină și la contururi bine definite. Informați-vă cu privire la ingredientele anti-îmbătrânire care vor ajuta la obținerea rezultatelor dorite cu efort minim." } }, { "@type":"ListItem", "position": 11, "url" : "https://www.lorealparis.ro/10--produse-esentiale-ale-rutinei-de-frumusete", "item":{ "@type": "Article", "mainEntityOfPage":{ "@type":"WebPage" }, "headline":"10 produse esentiale ale rutinei de frumusete", "image":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.ro/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/ro/articles/skin-care/contextualized/like-mother-like-daughter-but-is-there-any-truth-behind-the-saying-hero.jpg?rev=7b28f5d9947340aa8e74019b34c0d02b", "height":900, "width":2000 }, "datePublished": "2022-07-05T13:57:53+00:00", "dateModified": "2023-08-23T14:22:34+00:00", "author": { "@type": "Brand", "name": "L'Oréal Paris" }, "publisher":{ "@type":"Organization", "name":"L'Oréal Paris", "logo":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.ro/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/shared/baseline/navigationext/loreal-paris-black-logo.svg?rev=7486a7176ed94d8b8e85503d113921fb", "width":189, "height":60 } }, "description":"Aveți baia plină de produse cosmetice? Nu știți de care dintre ele ar trebui să scăpați? Iată lista noastră cu cele 10 produse esențiale de beauty, pe care pielea le iubește și care trebuie păstrate." } }, { "@type":"ListItem", "position": 12, "url" : "https://www.lorealparis.ro/produsul-pentru-indepartarea-machiajului-rezistent-la-apa---indispensabil-in-vacanta", "item":{ "@type": "Article", "mainEntityOfPage":{ "@type":"WebPage" }, "headline":"Produsul pentru indepartarea machiajului rezistent la apa - indispensabil in vacanta", "image":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.ro/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/ro/articles/skin-care/still-life/foaming-cleansing-water-for-squeaky-clean-fresh-skin-article.jpg?rev=98f5f8dcb59f41a3bbcb63b667193d85", "height":900, "width":2000 }, "datePublished": "2023-08-23T14:13:21+00:00", "dateModified": "2023-08-23T14:13:52+00:00", "author": { "@type": "Brand", "name": "L'Oréal Paris" }, "publisher":{ "@type":"Organization", "name":"L'Oréal Paris", "logo":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.ro/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/shared/baseline/navigationext/loreal-paris-black-logo.svg?rev=7486a7176ed94d8b8e85503d113921fb", "width":189, "height":60 } }, "description":"Demachiantele și produsele de curățare sunt elementele de bază ale frumuseții atunci când ne facem bagajele. Dar, de ce să nu optați pentru o versiune care îndepărtează machiajul rezistent la apă în această vară?" } } ] } }
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Acasa" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/revista-de-frumusete", "name": "Revista de frumusețe" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/ghid-machiaj-rezistent-pas-cu-pas", "name": "Ghid machiaj rezistent pas cu pas" } } ] }