Fibroxyl, cunoscut și ca ingredientul ce redă fermitatea pielii

Fibroxyl? Este una dintre cele mai recente inovații ce ajută tenul în lupta cu pierderea fermității. Este timpul să studiem acest ingredient vedetă din lumea frumuseții, capabil să întindă fibroblastele

SFAT
1

Așadar, ce este Fibroxyl?

Fibroxyl, un produs al chimiei verzi, este un complex vegetal extras din polizaharidele bogate în zaharuri și obținute prin procesul de hidroliză enzimatică, urmat de purificarea semințelor de secară. Datorită proprietății sale de reconstrucție a pielii, acest complex vegetal determină întinderea fibroblastelor, celulele de susținere, care sunt responsabile în special pentru sinteza colagenului și a elastinei. Fibroxyl este un ingredient inovator ce poate ajuta pielea să-și recapete fermitatea care îi lipsește. Obraji ridați, piele lăsată pe gât, nu există zonă care să-i reziste.
SFAT
2

Fibroxyl: acțiune dublă de redare a fermității pielii tale

Datorită acțiunii duble pe care o are asupra tuturor proceselor ce au loc în pielea noastră, Fibroxyl a fost recunoscut drept o soluție câștigătoare când vine vorba de redarea fermității tenului tău. Explicarea fermității:

- Îmbunătățește sinteza integrinelor, cunoscute și ca micii receptori mecanici aflați în stratul dermei, ce încetinesc odată cu vârsta. Rolul lor: ajută fixarea fibroblastelor pe fibrele de colagen.

- În plus, Fibroxyl intensifică sinteza vinculinei, o proteină care leagă integrinele și fibroblastele. Acesta acționează și asupra fibroblastelor care au devenit lente ca urmare a înaintării în vârstă și a îmbătrânirii pielii. Aflat în strânsă legătură cu acidul hialuronic micrometric, Fibroxyl oferă o acțiune de 5 stele privind redarea fermității pielii care a început să se lase.