Îngrijirea părului

Îngrijire bazată pe știință pentru nevoile părului dumneavoastră


L'Oréal Paris oferă fiecărei femei inovație bazată pe știință în îngrijirea părului pentru a asigura cea mai bună transformare a acestuia, cu rezultate vizibile instant. Produsele noastre inovatoare, accesibile și prietenoase cu mediul democratizează îngrijirea părului și contribuie la creșterea stimei de sine.

Descoperiți gama Elseve de îngrijire a părului

Glycolic Gloss

Obțineți un păr plin de strălucire! Prima noastră gama pentru efect de laminare acasă, îmbogățită cu Acid Glicolic, restaurează fibra din interior, pentru a îmbunătăți calitatea părului și a oferi o strălucire de durată. O transformare care rezistă până la 10 șamponări.

Descoperiți Glycolic Gloss
Hyaluron Pure   Hyaluron Pure

Descoperiți prima gamă purificatoare de la L'Oréal Paris ce are la bază ingrediente recunoscute din îngrijirea tenului. Acidul Salicilic și Acidul Hialuronic, pentru a combate părul plat și rădăcinile grase și lungimile deshidratate. Rezultatul: scalp curat și lungimi hidratate timp de 72H, fără senzație de îngreunare.

Descoperiți Hyaluron Pure
Blonde Frau   Bond Repair

Gama inovatoare Elseve Bond Repair salvează părul extrem de deteriorat. Având la bază Acid Citric, această formulă acționează la nivelul cortexului pentru a reconstrui legăturile de păr deteriorate și a restaura forța originală a părului, pentru cel mai puternic păr pe care l-ați avut vreodată.

Descoperiți Bond Repair
Hyaluron Plump

Inspirată din îngrijirea pielii și având la bază Acidul Hialuronic, gama Hyaluron Plump reumple părul deshidratat, lipsit de viață, fără volum, pentru a îi oferi până la 72 de ore de hidratare, fără să încarce.

Descoperiți Hyaluron Plump
Full Resist

Căderea părului este o problemă des întâlnită. L'Oréal Paris democratizează o soluție științifică ce luptă împotriva căderii părului prin Aminexil patentat. Formula întărește părul de la rădăcină pentru un scalp mai puțin vizibil în 6 săptămâni și mai puțin păr pe perie.

Descoperiți Full Resist
Ulei Extraordinar

Infuzate cu uleiuri din flori prețioase, aceste produse destinate părului uscat întăresc fibra capilară cu lipide hrănitoare, pentru o hidratare și nutriție ce durează până la 8 săptămâni.

Descoperiți Ulei Extraordinar
Dream Long

Părul lung vine însoțit adesea de vârfuri despicate, păr rupt și lungimi deteriorate. Având la bază un amestec de ulei de ricin și vitamine, gama Dream Long reduce ruperea și repară vizibil părul deteriorat fără să îl încarce. Salvați-vă ultimii centimetri pentru a obține părul lung la care visați.

Descoperiți Dream Long
Color Vive

Descoperiți soluția pentru culoare de durată. Tehnologia acidică a gamei Color Vive sigilează cuticula pentru 10 săptămâni de culoare vibrantă și protecție împotriva razelor UV și a apei.

Descoperiți Color Vive
Color Vive Purple

Se adresează blondelor care au nevoie de o împrospătare a culorii și o îngrijire intensă pentru părul decolorat sau cu șuvițe. Gama Color Vive Purple conține pigmenți violeți ce neutralizează tonurile gălbui, indferent de cât de închisă este baza.

Descoperiți Color Vive Purple
Total Repair

Total Repair rezolvă cele 5 probleme ale părului deteriorat: asprime, fragilitate, deshidratare, rigiditate și vârfuri despicate. Complexul său pe bază de Concentrat Reparator de Keratină pătrunde în fibra firului de păr și acționează asemenea unui strat protector natural. Părul devine mai mătăsos, catifelat și este hrănit în profunzime.

Descoperiți Total Repair

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.ro/ingrijirea-parului" }

Îngrijirea părului: care sunt principalele nevoi ale dumneavoastră?

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.ro/ingrijirea-parului" }

Păr deteriorat

Colorarea părului și instrumentele pe bază de căldură oferă fiecăruia libertatea de a-și schimba look-ul. Dar transformarea frecventă poate cauză o deteriorare profundă fibrei. Părul nu se poate repara singur, devine tern, fragil, lipsit de viață și fără volum. Din fericire, pentru a reveni la un păr puternic, cu aspect sănătos, L'Oréal Paris a creat o rutină eficientă pentru a obține un păr în cea mai bună stare.

Descoperiți

Păr deshidratat

Vă confrunați cu păr tern, plat, lipsit de viață? Textura sa pare rigidă și dură? Acesta este un semn că fibra firului de păr are nevoie de hidratare. Obiectivul este acela de a îi oferi hidratarea de care are nevoie și de a o menține, astfel încât acesta să își recapate volumul, mișcarea și suplețea. Acesta este scopul rutinei Hyaluron Plump.

Descoperiți

Culoare care se estompează

Lumina, razele UV, apa de la duș sau piscină sunt factori care contribuie la estomparea aspectului vibrant și strălucitor al părului vopsit, astfel încât acesta își pierde din intensitate. Tehnologia dezvoltată de către L'Oréal Paris hidratează și hrănește părul, îngrijind cuticula.

Descoperiți

Păr blond sau gri care capătă reflexe arămii

Nuanțele gălbui sunt principala amenințare pentru părul blond sau cu șuvițe, în special dacă baza este una închisă. Cu cât părul este mai decolorat, cu atât ies mai mult în evidență tonurile galbene și portocalii. Pentru a corecta aceste aspecte și a menține un păr blond proaspăt, curat și hidratat, aveți nevoie de produse care tratează părul blond sau cu șuvițe, folosind produse cu pigmenți violeți și elemente de hidratare.

Descoperiți

Păr pe perie?

Pierderea părului este o problemă des întâlnită, pe care nu toată lumea știe cum să o trateze. L'Oréal Paris a dezvoltat un tratament pentru părul fragil cu tendință de cădere. Rezultatele sunt vizibile după 6 săptămâni: mai puțin păr pe perie și un scalp mai puțin vizibil.

Descoperiți
Imagine 1

Pentru toate tipurile de păr

toate femeile și toți bărbații
Imagine 2

Fără testare pe animale

din 1989
Imagine 3

Calitate, eficacitate și siguranță

testate de către experți independenți
Imagine 4

Formule biodegradabile

și amprentă de apă scăzută
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.ro/ingrijirea-parului" }
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Acasa" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/ingrijirea-parului", "name": "Ingrijirea parului" } } ] }