Numaratoarea inversa a aspectului de frumusete pentru nunta pentru a obtine cea mai frumoasa versiune a dvs., inainte de a spune DA

Ați visat la acest eveniment de când erați doar o fetiță (sau de când l-ați văzut pe Leo DiCaprio în Titanic), iar ziua cea mare se apropie cu repeziciune. V-ați stresat gândindu-vă cum să așezați invitații la masă și v-ați certat cu minimum o domnișoară de onoare. Este timpul să începeți să vă gândiți la pregătirea aspectului de frumusețe pentru nuntă. Începeți cu o lună înainte de nuntă cu un regim de răsfăț și cu câteva reglaje fine ale stilului de viață și veți fi cea mai frumoasă versiune a dvs. atunci când va sosi momentul să spuneți „Da”.

SFAT
1

O lună înainte de nuntă: dietă și sport

Pe măsură ce vă stresați cu pregătirile, apare tentația de a ronțăi orice vă cade în mâini. Nu este bine! Rochia este făcută să vi se potrivească perfect, deci un plus de greutate acum poate costa. Care este soluția? O dietă echilibrată + detox + sport. Acesta este noul dvs. regim: suc de lămâie sau de ananas multe fructe, legume, carne albă și pește și 45 de minute de sport în fiecare zi.   Pentru îngrijirea pielii, acum nu este momentul de a testa acea gamă nouă de produse care apare peste tot pe Instagram. Nu riscați; respectați rutina zilnică de frumusețe și nu uitați să hidratați pielea. O lună înainte de nuntă este de asemenea momentul oportun pentru a încerca idei de machiaj. Trebuie să fie simplu, natural și sofisticat, fără a fi excesiv. 
SFAT
2

Cu trei săptămâni înainte de nuntă: faceți tratamente de păr

Pentru a avea un păr frumos înainte de ziua cea mare, începeți să îl răsfățați cu trei săptămâni înainte. Balsam, produse de îngrijire, măști de păr; adăugați totul în joc; nimic nu este prea mult! Puteți încerca, de asemenea, suplimente alimentare cum ar fi drojdia de bere sau lăptișorul de matcă. Când mergeți la hairstyliști, cereți să vă tundă și vârfurile, pentru un păr strălucitor, plin de vitalitate.
SFAT
3

Cu o săptămână înainte: vizitați-vă cosmeticianul

Adevăratul răsfăț pentru a fi frumoasă la nuntă începe acum. Mergeți la epilat, manichiură, pedichiură, masaj etc.
SFAT
4

Cu trei zile înainte: pregătiți-vă tenul

Faceți tratament cu un exfoliant și o mască de față. Alegeți un exfoliant delicat pentru a nu irita pielea și a vă îndepărta celulele moarte, lăsând pielea radioasă. Folosiți apoi o mască de față pe bază de argilă (alegeți tipul care se potrivește cel mai bine pielii dvs.). Ca un ultim pas, folosiți un produs hidratant de îngrijire a pielii (îmbogățit, dacă este nevoie). Pielea va fi curată, clară, hidratată și demnă de Leo.
SFAT
5

Cu o zi înainte: fiți calmă!

Cel mai bun sfat al nostru pentru orice viitoare mireasă: relaxați-vă, nu vă stresați și dormiți bine noaptea dinainte. Restul se va aranja de la sine.