Țineți anii pe loc cu unele din cele mai bune ingrediente active anti-îmbătrânire

Toți visăm la o piele netedă, la un ten cu aspect luminos, la o față plină și la contururi bine definite. Informați-vă cu privire la ingredientele anti-îmbătrânire care vor ajuta la obținerea rezultatelor dorite cu efort minim.

SFAT
1

Acidul hialuronic oferă un imbold supleții pielii

Acidul hialuronic acționează ca un burete, datorită capacității sale extraordinare de a reține apa. Acidul este deja prezent în piele și reține de 1000 de ori greutatea sa în apă. Este stocat în piele pentru a da volum feței și a adăuga catifelare, fermitate și elasticitate. Este molecula vedetă atunci când este vorba de lupta împotriva îmbătrânirii pielii, indiferent dacă este administrat prin injecție, ca tratament cosmetic sau capsulă tratament de îngrijire a pielii.
SFAT
2

Retinolul luptă împotriva ridurilor profunde

Retinolul este un derivat de vitamina A și se găsește și el, în mod natural, în pielea dvs. Impulsionează reînnoirea celulară și încetinește îmbătrânirea celulelor noi, în plus poate ajuta la refacerea colagenului, scoțând la iveală o piele cu aspect mai plin. Retinolul acționează în profunzimea stratului bazal al pielii, mai mult decât să rămână la suprafață, acesta fiind modul în care se activează producția de colagen.
SFAT
3

Vitamina C combate radicalii liberi

Vitamina C este un antioxidant puternic și este foarte eficientă pentru neutralizarea radicalilor liberi care cauzează îmbătrânirea prematură a pielii. Ea joacă un rol vital în impulsionarea producției de colagen, despre care știm cu toții că este modul de a asigura un aspect mai dens, mai ferm al pielii. Acidul ascorbic din vitamina C ajută, de asemenea, suprafața pielii să lupte cu stresul extern și cu expunerea la elementele cu care ne confruntăm zilnic.
SFAT
4

Pro-Xylane luptă cu semnele de îmbătrânire

Pro-Xylane este o proteină de zahăr ale cărei molecule răspund de apărarea pielii împotriva pierderii hidratării. Restructurează pielea, strat cu strat, stimulând creșterea proteinelor în celulele pielii, ajutând astfel la combaterea ridurilor și la lăsarea pielii. Redensifică, uniformizează nuanța pielii și oferă luminozitate tenului.
SFAT
5

Resveratrolul asigură fermitatea feței

Asemeni tuturor antioxidanților, resveratrolul, o componentă vegetală găsită în pielița strugurilor roșii, ajută în lupta cu semnele îmbătrânirii pielii. Este un antiinflamator, impulsionează producția de colagen și elastină și asigură fermitate pielii de pe bărbie și gât. Această moleculă este regina antioxidanților.