Termeni de utilizare

Termeni de utilizare

Bine ați venit pe website-ul dedicat www.lorealparis.ro (în continuare denumit "Website").

Citiți cu atenție acești Termeni de utilizare care guvernează utilizarea acestui website (în continuare denumiți "Termeni de utilizare"). Prin folosirea acestui Website sunteți de acord cu conținutul Termenilor de utilizare.

În legătură cu orice întrebări legate de utilizarea website-ului, ne puteți contacta la următoarea adresă: Calea Floreasca 169A, Corp A, Etaj 6, Sector 1, București.

Aviz legal

URL website: www.lorealparis.ro
Contact: E-mail: 
ro.contact@loreal.com; Număr de telefon: +4021 204 0000
Directorul publicației: Vanya PANAYOTOVA
Editor: SC L'Orèal Romania SRL, cu sediul social la adresa Calea Floreasca 169A, Corp A, Etaj 6, Floreasca Business Park, Sector 1, București, înregistrată în cadrul Registrul Comerțului cu număr de înregistrare: J40/6064/1997, CUI: 9638038 acționând în numele mărcii L’Oreal Paris (în continuare denumit "Editor" sau "Noi").
Găzduit de: L'Orèal SA - ETABLISSEMENT, o companie din cadrul L'Orèal Group, cu sediul social la adresa Rue Martre 41. în PARIS - Clichy, înregistrată în cadrul Registrul Comerțului cu număr de înregistrare: FR10632012100;

 • Acces la website
 • Proprietate intelectuală - drepturi de proprietate intelectuală
 • Proprietate intelectuală - drepturile terților
 • Proprietate intelectuală - conținut generat de utilizatori
 • Codul de conduită
 • Informațiile de pe website
 • Date personale
 • Cookies
 • Modificarea site-ului și termenii de utilizare
 • Crearea si editarea site-ului
 • Atenționare
 • Functia de testare virtuala
 • Lege aplicabilă

Acces la website

Pentru a accesa și folosi acest website, trebuie să aveti 16 ani impliniti. In cazul in care nu aveti 16 ani impliniti, va fi nevoie de aprobarea prealabilă a părinților sau a persoanei care exercita tutela. Puteți utiliza website-ul gratuit, fără a fi nevoie să vă conectați sau să creați un cont.

Orice alte costuri suplimentare legate de utilizarea internetului vor fi suportate integral de către dumneavoastră.

Proprietate intelectuală

 1. Drepturi de proprietate intelectuală

  Dezvoltarea acestui website necesită investiții semnificative.  Website-ul și fiecare din elementele care îl compun (de ex. mărci comerciale, imagini, text, fișiere video etc.) sunt protejate prin drepturi de proprietate intelectuală.  Nu se autorizează nicio utilizare, reproducere sau reprezentare a website-ului (în întregime sau parțial), pe orice suport media, în orice alte scopuri, inclusiv dar fără a se limita la scopuri comerciale.

  Vă putem pune la dispoziție conținut inclus în acest website pe care sunteți autorizat să îl descărcați (în continuare denumit "Conținut descărcabil"). Vă acordăm un drept neexclusiv și netransferabil de a utiliza conținutul descărcabil pentru utilizare în scop personal și privat, gratuit și pe durata de protecție legală conferită de către drepturile de proprietate intelectuală, așa cum sunt definite de legile și tratatele internaționaleaplicabile.  Orice reproducere, reprezentare, modificare sau distribuire a continutului website-ului este interzisă. Prin descărcarea sau folosirea unui astfel de conținut descărcabil, sunteți de acord să îl utilizați în conformitate cu acești Termeni de utilizare.

  În cazul în care vă punem la dispoziție un website sau un continut care vă permite să editați o imagine (în special pentru a testa virtual un produs cosmetic), prin prezenta sunteți de acord că un astfel de website va fi folosit exclusiv în mod personal, în conformitate cu scopul pentru care a fost conceput.  Nu veți fi autorizat să utilizați un asemenea website care ar putea aduce atingere onoarei, reputației sau drepturilor oricărei părți terțe așa cum sunt ele reproduse mai jos.

   

 2. Drepturile terților

  Vă reamintim că veți fi nevoiți să obțineți toate autorizațiile și drepturile necesare de la orice deținători de drepturi relevanți în legătură cu orice conținut pe care doriți să-l postați pe site, inclusiv orice drepturi de proprietate intelectuală și / sau proprietate literară, artistică și / sau industrială, precum și drepturi personale sau de publicitate (inclusiv dreptul la folosirea imaginii altcuiva), pentru a vă permite să utilizați acest conținut.  Cu titlu de exemplu, veți obține drepturile cu privire la orice conținut (în special fotografii) care arata elemente arhitecturale recente, modele publicitare sau modele de îmbrăcăminte care ar putea apărea (acronime, logo-uri etc.).

   

 3. Conținut generat de utilizatori

  Putem pune la dispoziție prin intermediul acestui site un spațiu dedicat conținutului generat de utilizatori, cum ar fi text, fotografii, videoclipuri, opinii etc. (denumit în continuare "Conținut generat de utilizator").

  Prin postarea de Conținut generat de utilizator prin intermediul website-ului ne oferiți o licență gratuită, irevocabilă, neexclusivă în întreaga lume (globala) și pentru perioada legală de protecție a drepturilor de proprietate intelectuală (perpetua), așa cum sunt definite acestea (inclusiv orice regulamente suplimentare sau modificări ulterioare), L'Oreal avand dreptul să utilizeze, să copieze, să modifice, să adapteze, să editeze, să distribuie, să traducă, să creeze opere derivate, să integreze conținutul în alte lucrări, să distribuie, să publice și să exploateze alte astfel de conținuturi și / sau să încorporeze acest conținut în orice formă, mediu sau tehnologie, în întregime sau parțial.

  Utilizarea respectivă va fi autorizată pentru toate scopurile de comunicare corporatistă sau externă, corporativă sau financiară, publicitate și pentru toate relațiile publice, în scopuri istorice sau de arhivă, ale Grupului L'ORÉAL sau ale afiliaților săi, ale produselor sale și / sau ale mărcilor sale, pe următoarele suporturi:

  • Publicarea în orice format, în cantități nelimitate,
  • Presa scrisă, un număr nelimitat de publicații,
  • Publicare, număr nelimitat de publicații, în special publicații în scopul comunicării interne, incluzând rețeaua de vânzări și distribuție (angrosiști, retaileri, agenți etc.), evenimente, pliante pentru congrese, târguri, standuri...; Comunicare B-to-B, în presa profesională, pentru un număr nelimitat de publicații și / sau cantități;
  • Publicații electronice, IT, digitale, multimedia, Internet și Intranet, prin intermediul oricăror website-uri (indiferent de site și / sau mediu, inclusiv rețele sociale, cum ar fi Facebook, Twitter, YouTube sau Dailymotion)
  • prin intermediul oricărui mijloc de publicitate (inclusiv prin intermediul publicității la punctele de vânzare cu amănuntul și pe produsele de marcă L'ORÉAL Group (denumite în continuare "Mass-media").

Sunteți informat prin prezenta că rețelele sociale menționate sunt platforme deținute de terți și, în consecință, circulația și utilizarea conținutului de utilizator prin rețelele sociale menționate sunt guvernate de termenii de utilizare definiți de terțe părți. Prin urmare, nu vom fi responsabili pentru nici o utilizare a conținutului de către noi sau de către orice terțe părți în conformitate cu termenii de utilizare definiți de rețelele sociale, inclusiv, fără limitare, în ceea ce privește domeniul de aplicare și durata. .drepturilor licențiate și eliminarea conținutului. Veți fi responsabil de orice pretenții formulate de către terți referitoare la utilizarea conținutului în conformitate cu termenii de utilizare definiți de rețelele sociale.

În plus, vă reamintim că orice conținut poate fi găsit prin intermediul unui motor de căutare și, prin urmare, poate fi accesat de un public din afara site-ului web.

Această autorizație ne oferă posibilitatea de a adapta conținutul dumneavoastră așa cum a fost acesta formulat inițial și / sau de a face clarificări referitor la conținutul generat de utilizator după cum considerăm că este nevoie, cu condiția ca respectivul conținutul generat de utilizator să nu vă modifice imaginea sau cuvintele.

În plus, utilizarea conținutului generat de utilizator poate implica folosirea de informații anonimizate, cum ar fi orașul, țara sau vârsta dumneavoastră și / sau, dacă ați autorizat acest lucru în mod expres, informații care să permită identificarea dumneavoastră, cum ar fi numele dumneavoastră sau pseudonimul dumneavoastră.

Orice astfel de Conținut generat de utilizator pe care îl puteți publica prin intermediul acestui website va fi la alegerea dumneavoastră și pe răspunderea dumneavoastră. Cu toate acestea, dorim să vă reamintim că respectivul conținutul generat de utilizator nu poate încălca legislația în vigoare, standardele de moralitate acceptate sau principiile enunțate în acest document.  În acest sens, ne rezervăm dreptul de a elimina în orice moment orice astfel de conținut generat de utilizator care nu respectă acești Termeni de utilizare, inclusiv Codul de conduită.

În plus, dacă accesați conținutul generat de utilizator creat de un alt utilizator, vi se va cere să respectați drepturile utilizatorului respectiv și, în special, să nu reproduceți sau să difuzați respectivul conținut publicat prin alte mijloace de comunicare fără acordul prealabil al utilizatorului respectiv.

Codul de conduită

Susținem valorile toleranței și a respectului față de ceilalți. Din acest motiv, prin folosirea acestui website sunteți de acord să:

 

 • Nu publicați și/sau oferiți date cu caracter personal care pot fi considerate 'sensibile':
 • date personale care atestă origini etnice sau rasiale, opinii politice, religioase sau filosofice;
 • afilieri politice;
 • date genetice, biometrice procesate care atestă identitatea;
 • date legate de sănătate;
 • date referitoare la viață sexuală a unei persoane și orientarea sexuală.

 

 • Nu produceți comentarii rasiste, violente, xenofobice, malițioase, insultătoare, obscene sau care contravin normelor legale.
 • Nu diseminați nici un conținut care poate fi dăunător, defăimător, neautorizat, rău intenționat sau care încalcă drepturile de confidențialitate sau de publicitate, incită la violență, ură rasială sau etnică sau se califică drept indecent sau incită la comiterea anumitor infracțiuni;
 • Nu folosiți website-ul în scopuri politice, de propagandă sau de prozelitism;
 • Nu publicați orice conținut publicitar sau să promovați orice produse și / sau servicii care concurează cu marca (mărcile) afișată pe site;
 • Nu folosiți website-ul în alt scop decât cel intenționat, inclusiv prin utilizarea acestuia ca serviciu matrimonial;
 • Nu diseminarea orice informații care pot permite, direct sau indirect, identificarea nominală și specifică a unei persoane fără consimțământul prealabil și expres al acesteia, cum ar fi numele de familie, adresa poștală, adresa de e-mail, numărul de telefon;
 • Nu diseminați orice informație sau conținut care poate fi jignitor;
 • Nu intimidați sau hărțuiți alte persoane;
 • Nu desfășurați activități ilegale, inclusiv încălcarea drepturilor cuiva în materie de software, mărci comerciale, fotografii, imagini, text, videoclipuri, etc;
 • Nu diseminați conținut (inclusiv fotografii și videoclipuri) care ilustrează minori.

 

 • Nu împărtășiți conținut neadecvat sau materiale care implică, de exemplu, nuditate, pornografie, limbaj ofensiv, violență sau activitate criminală;
 • ·nu adoptați un comportament neadecvat sau să vă comportați într-o manieră care să deranjeze;
 • ·nu înregistrați capturi ale unor conversații sau tele-consultații cu gazdele noastre de pe orice mediu de comunicare electronic.

 

Dacă descoperiți un astfel de conținut generat de utilizatori care oferă suport pentru crime împotriva umanității, care încurajează ura rasială și / sau violența sau care se refere la pornografia infantilă, ne veți anunța imediat la următoarea adresă de e-mail ro.contact@loreal.com, sau prin intermediul unei scrisori detaliate la adresa: Calea Floreasca 169A, Corp A, Etaj 6, Sector 1, București, specificând în e-mail / scrisoare data la care ați descoperit conținutul menționat, identitatea dumneavoastră, adresa URL, descrierea conținutului disputat și numele de utilizator al autorului acestuia.

 

Dacă considerați că orice conținut generat de utilizatori încalcă principiile enumerate mai sus, drepturile dumneavoastră sau drepturile teilor (de exemplu, orice încălcare a Termenilor de utilizare, insulte, încălcarea confidențialității), puteți trimite o notificare la următoarea adresă de e-mail: ro.contact@loreal.com, sau prin intermediul unei scrisori detaliate la adresa: Calea Floreasca 169A, Corp A, Etaj 6, Sector 1, București, specificând în e-mail / scrisoare data la care ați descoperit conținutul menționat, identitatea dumneavoastră, adresa URL, descrierea conținutului disputat și numele de utilizator al autorului acestuia.

 • Va rugam sa includeti in comunicarea mentionata urmatoarele detalii: data notificării;
 • în cazul în care utilizatorul este o persoană fizica: numele de familie, prenumele,  adresă,;
 • ·numele și adresa destinatarului sau, în cazul unei persoane juridice, denumirea sa și sediul social;
 • descrierea și locația specifică a faptelor raportate (de exemplu, link-ul URL al conținutului raportat;
 • motivele pentru care un astfel de conținut ar trebui eliminat, inclusiv o indicație a dispozițiilor legale și a calificărilor (justificărilor) aplicabile faptelor;

o copie a oricărei corespondențe trimise autorului sau editorului informațiilor sau activităților raportate care solicită întreruperea, mutarea sau modificarea acestora, daca exista.

Informațiile de pe website

 1. Condiții generale

  Vă reamintim că pot apărea informații inexacte și omisiuni disponibile pe acest website, în special din cauza unor terțe părți.  Ne angajăm să eliminăm inexactitățile sau să completăm astfel de informații pe website cât mai curând posibil.

   

 2. Informații despre produse și servicii

  Produsele și serviciile prezentate pe acest website nu sunt oferite spre vânzare, constituind o prezentare generală a gamei de produse și servicii pe care le distribuim în țara în care acest site este disponibil.

   

 3. Unelte de diagnosticare avansate

  Sfaturile oferite pe acest website și / sau instrumentele de diagnosticare care pot fi puse la dispoziție sunt doar simulări destinate obținerii sfaturilor experte de cosmetică.
  Informațiile pe care le furnizează sunt în scopuri strict indicative și nu vor înlocui, în niciun caz, diagnosticul medical sau consultarea clinică și nici nu vor înlocui un tratament medical.
  În consecință, nu vă putem garanta ca sfaturile care rezultă din utilizarea acestor instrumente vor conduce la rezolvarea situatiei dumneavoastra și nu ne asumăm nicio răspundere pentru orice utilizare pe care o veti atribui acestor instrumente.
  Pentru orice informații suplimentare sau în caz de nesiguranță, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră.

   

 4. Link-uri hypertext

Link-urile hipertext incluse pe website vă pot duce la website-uri publicate de terțe părți și al căror conținut nu îl putem controla.  În consecință, în măsura în care aceste link-uri de hypertext au fost incluse pe acest site, cu scopul unic de a facilita experiența dumneavoastră de navigare pe Internet, căutarea pe website-urile unor terțe părți va fi decizia dumneavoastră și veți fi responsabil de această decizie.

Date personale

 

E posibil să colectăm date personale, în special când:

(i) vă abonați la un serviciu;

(îi) descărcați conținut;

(iii) vă înregistrați pe website;

(iv) vă înregistrați pentru un joc/o competiție;

(v) ne trimiteți un e-mail;

(vi) răspundeți unui studiu etc.

 

Pentru mai multe informații legate de procesarea datelor dumneavoastră personale, vă rugam să consultați politica de prelucrare a datelor.

Atunci cand accesati site-ul nostru sau interactionati cu noi in orice mod prin intermediul site-ului, prelucram  datele dumneavoastra personale. Mai multe detalii privind prelucrarea datelor dumneavoastră personale, tipurile de date personale, scopurile si temeiurile prelucrării, precum si drepturile dumneavoastră in legătura cu datele personale prelucrate, veți găsi in politica noastră privind prelucrarea datelor persoanele pe care o puteti accesa aici. Pentru orice informații suplimentare, va rugam sa ne scrieți la adresa DPO.ro@loreal.com sau sa ne contactați la următoarea adresă: Calea Floreasca 169A, Corp A, Etaj 6, Sector 1, București.

Cookies

Fișierele cookie sunt fișiere mici care sunt lăsate pe dispozitivul dumneavoastră în timp ce navigați pe website (cum ar fi paginile căutate, data și ora de acces etc.) și care pot fi citite ori de câte ori accesați același website (denumite în continuare "Cookies" ).

Pentru mai multe informații cu privire la cookies, vă rugăm să consultați tabelul de cookies de aici.

Modificarea site-ului și termenii de utilizare

Putem modifica conținutul și informațiile incluse pe website, precum și acești Termeni de utilizare, în special în scopul conformării cu orice legislații și / sau reglementări aplicabile și / sau pentru a îmbunătăți website-ul.

Orice modificare va publicată pe website înainte de a intra în vigoare, în conformitate cu acești Termeni de utilizare. Cu excepția cazului în care modificarea necesită aprobarea dumneavoastră expresă, utilizarea continuă a site-ului va fi considerată o acceptare din partea dumneavoastră a noilor Termeni de utilizare.

Crearea si editarea site-ului

Website-ul a fost conceput pentru Editor de către: L'Orèal SA - ETABLISSEMENT, o companie din cadrul L'Orèal Group  cu sediul social la adera Rue Martre 41. în PARIS - Clichy, înregistrată în cadrul Registrul Comerțului cu număr de înregistrare: FR10632012100

Atenționare

Vom depune toate eforturile rezonabile pentru a menține în permanență accesul la website și la conținutul descărcabil. Cu toate acestea, nu putem garanta disponibilitatea permanentă și accesibilitatea website-ului. Se poate să fim nevoiți să suspendăm momentan accesul total sau în parte a website-ului, în special în scopuri de întreținere tehnică.

În continuare vom specifica faptul că rețelele de internet și de IT sau de telecomunicații nu sunt lipsite de erori și că pot apărea întreruperi și defecțiuni.  Nu putem oferi nici o garanție în această privință și, prin urmare, nu putem fi trași la răspundere pentru niciun fel de daune care ar putea avea legătură cu utilizarea rețelelor de internet și IT sau de telecomunicații, incluzând, fără a se limita la:

 • Transmiterea și / sau recepția necorespunzătoare a oricăror date și / sau informații prin intermediul Internetului;
 • Orice intruziuni externe sau viruși de computer;
 • Orice echipament de recepție necorespunzător sau rețele de comunicații necorespunzătoare; precum și
 • Orice defecțiune cu privire la recepția de internet, care poate împiedica funcționarea corectă a website-ului.

În cele din urmă, răspunderea noastră se limitează la daune directe, excluzând orice alt prejudiciu sau pierdere.  Mai precis, orice daune indirecte care se referă la orice pierdere a profitului, veniturilor sau fondului comercial, fără a se limita la acestea.

 

FUNCȚIA DE TESTARE VIRTUALĂ

 

Acest site web/aplicație vă poate oferi o funcție de testare a machiajului sau a culorii părului. Puteți alege serviciul live (folosind camera web a dispozitivului dvs.) sau o imagine existentă (încărcată de pe dispozitiv).

Rezultatul experienței (poza cu machiaj sau culoare de păr) poate fi descărcat pe dispozitivul dvs. și este posibil să aveți opțiunea de a-l partaja pe platformele sociale.

Puteți alege să nu utilizați acest serviciu. Fotografiile nu sunt stocate de Noi, cu excepția cazului în care utilizați partajarea pe platformele sociale, în acest caz, fotografia va fi stocată timp de 49 de ore. Imaginea este ștearsă automat după această perioadă. În cazul în care partajați rezultatul experienței în afara funcției de testare virtuală (prin intermediul funcțiilor native disponibile în dispozitivul dvs.), Noi nu suntem implicați în această partajare (nu există procesare de date cu caracter personal de către Noi).


Lege aplicabilă

Acești Termeni de utilizare se vor interpreta conform legilor Romaniei.

Pentru orice problemă, vă rugăm să contactați Serviciul Clienți:
ro.contact@loreal.com
+4021 204 00 00
Luni - Vineri: 09:00 – 18:00

 

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.ro/termeni-de-utilizare" }
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Acasa" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/terms-of-use", "name": "Termeni de utilizare" } } ] }