Stand Up

L’Oréal Paris sprijină bărbații și femeile de pretutindeni în lupta împotriva hărțuirii stradale prin programul Stand Up.

Ce este Stand Up?

Stand Up este un program de sensibilizare și instruire, dezvoltat de L’Oréal Paris în parteneriat cu ONG-ul expert Hollaback!. Programul oferă o metodologie dovedită – cele 5 D-uri – pentru a ajuta atât bărbații, cât și femeile, să intervină în siguranță dacă sunt martori sau victime ale hărțuirii stradale.

De ce luăm atitudine?

Conform unui studiu IPSOS condus în 2019 despre egalitatea de gen, hărțuirea sexuală în spațiile publice a fost identificată drept cea mai importantă problemă cu care se confruntă femeile și fetele din toată lumea.

Într-adevăr, hărțuirea stradală le privează pe femei de demnitate, de senzația de siguranță și de sentimentul de stimă de sine, ceea ce contravine tuturor convingerilor L’Oréal Paris. De aceea este atât de important să luăm atitudine și să ajutăm la combaterea acestei probleme care ne afectează pe noi toți.

Angajamentul nostru

În ultimul secol, L’Oréal Paris s-a angajat să susțină femeile, să le crească încrederea în sine și să le ajute să-și recunoască propria valoare.

Prin intermediul programului nostru internațional Stand Up, dorim să contribuim la crearea unei culturi și a unei comunități bazate pe respect, demnitate și valoare personală, susținând peste 1 milion de persoane cu metologia celor 5 D-uri.

Cu ajutorul ONG-ului expert Hollaback! și a partenerilor filantropici locali, vom conduce sesiuni de training live și vom acționa participând la evenimente corelate pe tot parcursul anului, precum Ziua Internațională a Femeii (8 martie) și Săptămâna internațională împotriva hărțuirii stradale (19-25 aprilie).

Partenerul nostru internațional în programul Stand Up

L’Oréal Paris a stabilit un parteneriat internațional cu Hollaback!, un ONG expert în hărțuirea stradală. Metodologia acestuia de intervenție bazată pe cele 5 D-uri s-a dovedit a fi eficientă, reducând incidența violenței sexuale în campusurile americane cu 17%. Pentru mai multe informații despre acest ONG, accesează https://www.ihollaback.org/.
Hollaback Logo 2

Ia atitudine alături de noi

Alătură-te chiar acum comunității Stand Up și ajută-ne să combatem hărțuirea stradală luând parte la programul nostru de training digital aici. Aici vei afla cinci moduri diferite pentru a interveni în siguranță dacă ești martor sau victimă a hărțuirii stradale. Urmează programul de training și ia atitudine chiar azi.