Acidul hialuronic, ingredientul vedetă pentru cearcăne.

Știți acel pliu nesuferit pe care l-ați observat sub ochi? Acesta este un cearcăn și poate fi umplut cu un ingredient special: acidul hialuronic!

SFAT
1

Cearcănele sunt sinonime cu oboseala

Cearcănele se găsesc între pomeți și nas, sub cercurile întunecate. Este o mică zonă adâncită de pe față, pe unde curg curg lacrimile înainte de a se scurge pe obraji. Denumirea „vale a lacrimilor” poate părea poetică, dar acesta este în mod cert efectul pe care îl creează. Această zonă adipoasă va fi prima care se va lăsa atunci când pielea va începe să își piardă din elasticitate și acest lucru va crea apoi liniile de expresie din spate. Această lăsare a pielii vă va oferi aspect obosit și o „față lungă”, aspect ce poate fi șters numai când zâmbiți, deoarece zâmbetul pare să aducă înapoi ceva volum... 
 
SFAT
2

Injecțiile cu acid hialuronic

Deși se adâncește cu vârsta, cearcănele pot fi umplute cu injecții cu acid hialuronic: procedura implică injectarea cu un filler a zonei triunghiulare în care există canalul lacrimal adâncit. Teoretic, injecția nu doare, nu lasă contuzii sau tumefiere, iar produsul se dizolvă cu timpul în decurs de aproximativ 18 luni. Efectele sunt imediate: acidul hialuronic restabilește forma feței și, grație efectului de lifting pe care îl asigură, netezește liniile de expresie. Fața dvs. va arăta odihnită și proaspătă. Rezultatul de întinerire este minunat și vă aparține fără să fie nevoie să apelați la bisturiu! 
SFAT
3

Acid hialuronic sub formă de cremă

Cremele nu vor fi niciodată la fel de eficiente în umplerea ridurilor adânci cum vor fi injecțiile, dar și ele ajută cu adevărat la reducerea vizibilă a semnelor timpului. Cu toate acestea, acest lucru se întâmplă dacă zona cearcănelor este tratată rapid cu produse special adaptate. Și acidul hialuronic este potrivit!

Cum este foarte hidratant, acidul hialuronic va ajuta la catifelarea pielii uscate, va restabili elasticitatea pielii mature și va reduce aspectul acestor riduri plictisitoare.

Un scut eficient împotriva efectelor îmbătrânirii pielii, acidul hialuronic adaugă volum feței pentru un impact mai țintit asupra ridurilor mai adânci precum canalul lacrimal adâncit.