Revitalift Clinical Serum cu efect de luminozitate îmbogățit cu 12% VITAMINA C PURĂ + VITAMINA E și ACID SALICILIC Revitalift Clinical

Descoperă serul nostru cu 12% Vitamina C pură (Acid L-Ascorbic), aprobat de către medicii dermatologi. Reduce vizibil cele 3 semne ale îmbătrânirii premature: pori dilatați, ten neuniform și linii fine. Tenul devine mai neted și mai luminos.

Detalii produs

Te confrunți cu o culoare neuniformă a tenului, pori dilatați și primele linii fine? Începând cu vârsta de 20 de ani, mediul înconjurător și stresul oxidativ încep să devină vizibile pe tenul tău, ducând la apariția primelor semne vizibile ale îmbătrânirii.

 

Dermatologii recomandă o doză zilnică de Vitamina C, ingredientul-standard apreciat pentru proprietățile sale anti-oxidante și anti-îmbătrânire, pentru un ten sănătos și luminos. Dar nu toate produsele de îngrijire a pielii cu Vitamina C sunt la fel.

 

L'Oréal Paris lansează serul Revitalift Clinical cu 12% Vitamina C Pură. Formula inovatoare cu Vitamina C pură stabilizată este îmbogățită cu Acid Salicilic și Vitamina E, pentru a preveni primele semne ale îmbătrânirii premature cu rezultate dovedite clinic.

 

 

După 8 săptămâni tenul este:

- 2x mai luminos
- 2x mai puțini pori vizibili*

*Scoraj clinic vs baza, 63 respondenți, 8 săptămâni.

 

Corectează: porii dilatați, tenul neuniform și liniile fine.

Protejează: împotriva factorilor externi care cauzează îmbătrânirea și liniile fine.

Rezultatul? Tenul arată mai luminos și mai neted.

 

 

 

Ce diferențiază serul nostru?


12% Vitamina C pură: puternic antioxidant ce iluminează tenul și reduce vizibil semnele de îmbătrânire prematură.

Acid salicilic: exfoliază delicat pentru a reduce aspectul porilor dilatați și uniformizează textura tenului.

Vitamina E: protejează tenul împotriva factorilor externi. Este un antioxidant ce împreună cu Vitamina C protejează tenul împotriva factorilor externi.

Potrivit pentru toate tipurile de ten, inclusiv cel sensibil.

Formulă stabilă: se știe că Vitamina C se degradează în timp. Formula noastră inovatoare ajută la menținerea acestui ser puternic de la prima până la ultima picătură.

Textură lejeră, hidratantă: tenul este mai neted și luminos.

 

Ingrediente
  • Vitamina C

    Vitamina C, numită și acid ascorbic, este prezentă în mod natural într-un număr mare de fructe și legume. În fructe (portocale, kiwi etc.) este un antioxidant puternic care joacă un rol protector esențial pentru funcțiile vitale. Fiind considerată de medicii dermatologi molecula de referință în lupta împotriva semnelor de îmbătrânire, vitamina C joacă un rol antioxidant și antiinflamator. Reglează prigmentarea, protejează structura reticulară a colagenului și facilitează sinteza lipidelor epidermice pentru restabilirea barierei cutanate. Așadar, vitamina C este un aliat puternic al pielii obosite și lipsite de vitalitate, conferindu-i un aspect luminos și neted.

AQUA / WATER, ASCORBIC ACID, DIMETHICONE, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT., POTASSIUM HYDROXIDE, POLYSILICONE-11, PENTAERYTHRITYL TETRAETHYLHEXANOATE, ACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTER, ADENOSINE, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHEROL, SILICA, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, BUTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, C13-14 ISOPARAFFIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, LAURETH-7, PEG-20 METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE, POLOXAMER 338, POLYACRYLAMIDE, SORBITAN LAURATE, XANTHAN GUM, BIS-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 DIMETHICONE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, SALICYLIC ACID, PARFUM / FRAGRANCE
 
Utilizare
1. Curăță tenul înainte de utilizare.
2. Aplicați 2-3 picături de serum pe față și gât. Evitați zona ochilor.
3.Folosiți dimineața o cremă cu minimum SPF15
Întrebări frecvente

Care este diferența dintre Vitamina C pură și derivat de Vitamina C?

Vitamina C poate să acționeze imediat asupra pielii. Cu toate acestea, este o moleculă fragilă care se degradează cu ușurință sub acțiunea unor factori externi precum razele UV, lumina și pH-ul scăzut. Derivatul de Vitamina C este mult mai stabil, însă trebuie transformat în Vitamina C de către enzimele pielii. Acest lucru înseamnă că eficiența sa este treptată și depinde de activitatea enzimatică a pielii. Laboratoarele L’Oréal au reușit să stabilizeze Vitamina C pură la o concentrație de 12%, pentru ca aceasta să își mențină proprietățile de la prima până la ultima picătură.

Acest ser poate fi folosit pe toate tipurile și tonurile de piele?

Da, serul Revitalift Clinical cu 12% Vitamina C pură poate fi folosit pe toate tonurile și tipurile de piele, inclusiv cea sensibilă.

Este nevoie de utilizarea unui produs cu factor de protecție solară după utilizarea acestui ser?

Da, este recomandat să aplici un SPF cu protecție min. 15 după aplicarea serului.

Impactul social și asupra mediului

La L'Oréal Paris ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la consumul său, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validată de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul general asupra mediului

SCORE B

Amprenta de carbon

10g1 per doză de utilizare
164g pe 10mL

Amprenta de apă

0.62 per doză de utilizare
8.1 pe 10mL

Condiții de fabricație:

Fabricat în Germania într-o fabrică responsabilă
Recuperarea deșeurilor: 100%
Energie regenerabilă: >99%

Impactul ambalajului asupra mediului:

Certificat: 100%
Ambalaj din material reciclat3 : 39%
Reciclabil4 : Da
Se poate reumple sau reutiliza: Nu

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

1 Grame de echivalent CO2 (media categoriei „îngrijirea feței” = 9.6 g)
2 Indicele de apă incluzând calitatea apei + penuria de apă (m3) - media categoriei „îngrijirea feței” = 1.9
3 Excluzând sistemul de închidere
4 Instrucțiunile de reciclare pot varia local

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Acasa" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/ingrijirea-pielii", "name": "Îngrijirea pielii" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/ingrijirea-pielii/ingrijirea-fetei", "name": "Îngrijirea feței" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/ingrijirea-fetei/revitalift-clinical", "name": "Revitalift Clinical" } } , { "@type":"ListItem", "position": 5, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/revitalift-clinical/serum-vitamina-c", "name": "Serum Vitamina C" } } ] }