Îngrijirea tenului

Îngrijirea tenului pentru fiecare vârstă & nevoie

Pentru că tenul nostru este unic, avem nevoie să îl păstrăm așa și să avem grijă de el. Fie că aveți nevoie de hidratare, protecție solară, curățare blândă sau exfoliere, găsiți produsele L'Oréal Paris care răspund nevoilor tenului dumneavoastră și creați-vă o rutină personalizată.

Descoperiți gamele noastre de îngrijire a tenului

  REVITALIFT FILLER

Elibereați puterea Acidului Hialuronic pentru a hidrata intensiv pielea și a reduce apariția liniilor fine.

Descoperă Revitalift Filler

  REVITALIFT LASER

Este tehnologia noastră anti-îmbătrânire cea mai avansată, inspirată de tratamentele dermatologice cu laser, pentru a reduce vizibil ridurile, a oferi fermitate și luminozitate tenului.

Descoperă Revitalift Laser

  REVITALIFT CLINICAL

Soluții validate de către dermatologi pentru un ten cu aspect mai tânăr astăzi și o piele mai bună mâine. În rolul principal: ingrediente star recomandate de către dermatologi care se adresează primelor semne ale îmbătrânirii.

Descoperă Revitalift Clinical

  AGE PERFECT

Inspirată de știința regenerativă și concepută special folosind Complexul de Recuperare cu Antioxidanți, această gamă ajută la înnoirea a milioane de celule ale pielii.

Descoperă Age Perfect

  BRIGHT REVEAL

Având la bază Niacinamidă – ingredient-cheie pentru luminozitate pielii, această gamă este dovedită clinic a reduce toate tipurile de pete pigmentare: cauzate de soare, vârstă și semne post-acneice.

Descoperă Bright Reveal

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.ro/ingrijirea-tenului" }

CARE SUNT NEVOILE DUMNEAVOASTRĂ CELE MAI IMPORTANTE?

Aflați cum să vă aduceți tenul în cea mai bună formă a sa.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.ro/ingrijirea-tenului" }

Linii fine și riduri

Puteți reduce vizibil ridurile de pe față și dezvălui un ten cu aspect mai tânăr, care este neted și cu un aspect mai sănătos folosind gama noastră variată de produse pentru ten. Obțineți un ten neted și ferm folosind cele mai avansate creme și serumuri antirid ale noastre, create pentru a minimiza aspectul liniilor fine și a reduce apariția semnelor de îmbătrânire.

DESCOPERIȚI

Riduri profunde

Descoperiți tehnologia noastră avansată anti-îmbătrânire, inspirată de tratamentele dermatologice cu laser. Pentru rezultate din prima zi, luptați împotriva celor mai vizibile semne de îmbătrânire folosind peeling-uri, serumuri, creme de zi și de noapte de la L'Oréal Paris. Testate riguros și dovedite a funcționa în urma sudiilor clinice realizate de către institute independente.

DESCOPERIȚI

Primele semne ale îmbătrânirii

Nu este niciodată prea devreme pentru a investi în viitorul tenului dumneavoastră. La 20 de ani, tenul începe să fie afectat puțin câte puțin de stresul oxidativ cauzat de razele UV, poluare și stilul de viață. Laboratoarele L'Oréal Paris au creat o gamă de produse care unifomizează aspectul tenului; porii sunt reduși și liniile netezite, protejând tenul de îmbătrânirea prematură și oferind un ten cu aspect mai luminos și mai neted.

DESCOPERIȚI

Anti-îmbătrânire

Luptați împotriva primelor semne ale îmbătrânirii cu cea mai eficientă gamă a noastră de produse antirid, formulate pentru a oferi fermitate pielii lăsate, a reduce ridurile și a crește elasticitatea. Puteți avea din nou un ten radiant folosind tratamente anti-îmbătrânire puternice. Adăugați un produs anti-îmbătrânire rutinei de îngrijire a tenului și bucurați-vă de un ten cu aspect mai sănătos, mai neted și cu o strălucire tinerească.

DESCOPERIȚI

Îngrijirea ochilor

Zona fragilă din jurul ochilor este prima afectată se semnele de îmbătrânire și de oboseală. Produse dedicate cu formule avansate și toleranță ridicată, precum și activi dermatologici puternici ca Acidul Hialuronic reîmprospătează zona ochilor - de la serumuri cu efect de iluminare la creme hidratante pentru ochi.

DESCOPERIȚI

INGREDIENTE ACTIVE

Care sunt ingredientele noastre cheie?

 • ACID HIALURONIC (HA)

  Extrem de recomandat de către medicii dermatologi, Acidul Hialuronic este un ingredient anti-îmbătrânire puternic, care hidratează intens și umple tenul, conferind un aspect mai tânăr și mai suplu.

 • VITAMINA C PURĂ

  Vitamina C este un ingredient puternic anti-îmbătrânire, folosit și recomandat de către dermatologi. Ajută la neutralizarea radicalilor liberi și protejează tenul împotriva stresului cauzat de mediu, care duc la semne ale îmbătrânirii.

 • RETINOL PUR

  Există mai mulți retinoizi pe piață, inclusiv complexi, derivați și puri. Retinolul pur este un ingredient anti-îmbătrânire recomandat de către dermatologi, dovedit că reduce vizibil chiar și cele mai profunde riduri.

 • ACID GLICOLIC

  Acest Alfa-Hidroxi-Acid (AHA) este extrem de recomandat de către dermatologi pentru acțiunea sa de exfoliere care ajută la uniformizarea tenului, și reduce vizibil petele pigmentare și ridurile.

 • NIACINAMIDĂ

  Această vitamină din complexul B ajută la îmbunătățirea texturii tenului prin potențarea funcției barierei tenului și promovând mecanismul natural de reparare a tenului, fără să îl usuce.

 • COMPLEX DE RECUPERARE CU ANTIOXIDANȚI

  Complexul nostru protejează tenul împotriva radicalilor liberi, pentru regenerare intensă pe timpul nopții, atunci când tenul este mai receptiv la reparare.


{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.ro/ingrijirea-tenului" }

PENTRU CĂ MERIȚI

 • Validat de către dermatologi

 • Eficacitate dovedită clinic

 • Fără testare pe animale din 1989

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.ro/ingrijirea-tenului" }

Întrebări frecvente

Găsiți răspunsuri la toate întrebările dumneavoastră referitoare la ten și la gamele de îngrijire a tenului de la L’Oréal Paris.

Care sunt regulile de bază pentru îngrijirea tenului?
Cu atât de multe produse pe piață, poate fi dificil să știți de unde să începeți. Primul pas este să vă cunoașteți tipul de ten și să vă adaptați rutina și produsele în consecință. Fiecare rutină începe cu pasul de curățare a tenului și se va termina cu hidratare și protecție solară. În funcție de tipul de ten, între acești pași, puteți adăuga serumuri, creme de ochi și alte produse pentru îngrijirea tenului cu ingrediente active, care să acționeze asupra nevoilor acestuia.
Ce produse ar trebui să includ în rutina zilnică de îngrijire a tenului?
Rutina dumneavoastră de îngrijire va depinde de tipul de ten și de nevoile pe care doriți să le adresați. Produsele de bază pentru fiecare rutină de îngrijire a tenului sunt un produs de curățare blând formulat pentru tipul dumneavoastră de ten, care ajută la îndepărtarea murdăriei, sebumului, urmelor de machiaj și poluare. Crema hidratantă ajută la menținerea nivelului de hidratare a tenului, dându-i un aspect plin și proaspăt. Aplicarea protecției solare în fiecare zi protehează tenul de razele UV și de stresul oxidativ pe care acestea îl generează. Completați-vă rutina cu un produs targetat, cum ar fi serumurile, care sunt cel mai adesea extrem de concentrate și pline cu nutrienți și ingrediente pentru nevoi specificie, cum ar fi ridurile.
Cum îmi identific tipul de ten?
Cele mai multe dintre noi au cel mai probabil o idee cu privire la tipul lor de ten. Dacă sunteți în dubii, spălați-vă fața cu un produs de curățare blând și așteptați 30-60 de minute. Cum se simte tenul? Vă strânge puțin? Începe să strălucească? Aici găsiți câteva seme-cheie pe care să le luați în considerare: Ten uscat: tenul se simte uscat sau vă strânge atunci când zâmbiți Ten normal: observați o ușoară strălucire pe nas și frunte Ten gras: observați multă strălucire pe nas, frunte și obraji Ten mixt: tenul se îngrașă în zona T Ten sensibil: simțiți o senzație de mâncărime sau tenul se înroșește
Ce face un toner facial?
În trecut, tonerul pentru ten era folosit pentru a reechilibra tenul și a restaura pH-ul său natural după utilizarea unui produs de curățare dur, eliminând în același timp murdăria. Pe măsură ce produsele de curățare au devenit mai blânde și mai eficiente, rolul tonerului a evoluat. Deși încă mai pot să îndepărteze murdăria și sebumul, pot și să încorporeze ingrediente active precum antioxidanții și derivații de Vitamina B.
Cum îmi pot menține pielea sănătoasă?
Pielea joacă un rol esențial ca barieră protectoare, păstrând microbii afară și hidratarea înăuntru. Fiind expusă la factori externi precum soarele și poluarea, are nevoie de îngrijire pentru a rămâne sănătoasă. Acest lucru înseamnă aplicarea de protecție solară, băutul unei cantități mari de apă pentru a păstra hidratarea și adaptarea rutinei de îngrijire a tenului la tipul de ten. Să nu uităm și de importanța somnului și la menținerea unui nivel minim de stres.
Produsele L’Oréal Paris pentru îngrijirea tenului sunt sigure?
Luăm foarte în serios siguranța și testarea produselor noastre. Ingredientele de înaltă calitate sunt alese cu grijă de la furnizori selectați. Partea de Cercetare & Dezvoltare nu face compromisuri și se asigură că formulele noastre combină eficacitatea cu toleranța. Fiecare produs este testat pe o gamă variată de culori de piele, tipuri de piele și vârste.
Ce ingrediente active ar trebui să caut?
Multe ingrediente au beneficii pentru ten. În funcție de nevoile dumneavoastră, puteți găsi o gamă de produse targetate, care conțin ingrediente active puternice. Ca antioxidant, Vitamina C crește aspectul radiant și producția de colagen, în timp ce acidul glicolic are acțiune de exfoliere, iar retinolul reduce ridurile potențând fibrele pielii.
Sunt produsele L’Oréal Paris testate pe animale?
Rămânând constanți în lupta împotriva testării pe animale, am interzis această practică în laboratoarele noastre în 1989, cu aproape 15 ani înainte ca reglementările Uniunii Europene să intre în vigoare. Chiar și în China, acolo unde am modificat reglementările împărtășind protocoalele noastre de testare, produsele L’Oréal Paris nu sunt testate pe animale.
L’Oréal Paris lucrează împreună cu medicii dermatologi?
În laboratoarele L’Oréal Paris, echipa noastră de oameni de știință - biologi, farmaciști, biochimiști, chimiști și dermatologi - lucrează împreună pentru a perfecționa produsele noastre. Gamele pentru îngrijirea tenului sunt dezvoltate împreună cu medicii dermatologi de-a lungul fiecărei etape, iar eficiența lor este dovedită prin teste clinice.
vezi toate întrebările
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "Thing", "subjectOf": { "@type": "ItemList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "url" : "https://www.lorealparis.ro/vitamina-c-pentru-ten-beneficii", "item":{ "@type": "Article", "mainEntityOfPage":{ "@type":"WebPage" }, "headline":"Vitamina C pentru ten beneficii", "image":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.ro/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/ro/catalin/articole/articol-beneficii-vitamina-c/vitamina-c-beneficii-ten.jpg?rev=3c66d760cadb4a03b2c34f0cb9727593", "height":667, "width":1000 }, "datePublished": "2023-10-26T11:42:13+00:00", "dateModified": "2023-10-26T11:48:57+00:00", "author": { "@type": "Brand", "name": "L'Oréal Paris" }, "publisher":{ "@type":"Organization", "name":"L'Oréal Paris", "logo":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.ro/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/shared/baseline/navigationext/loreal-paris-black-logo.svg?rev=7486a7176ed94d8b8e85503d113921fb", "width":189, "height":60 } }, "description":"" } }, { "@type":"ListItem", "position": 2, "url" : "https://www.lorealparis.ro/acidul-hialuronic-si-beneficiile-sale-pentru-ten", "item":{ "@type": "Article", "mainEntityOfPage":{ "@type":"WebPage" }, "headline":"acidul hialuronic si beneficiile sale pentru ten", "image":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.ro/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/ro/catalin/articole/totul-despre-acidul-hialuronic-si-beneficiile-sale-pentru-ten/acid-hialuronic-fata.jpg?rev=0a5e528527d2439781285f3a16a40764", "height":667, "width":1000 }, "datePublished": "2023-12-05T07:53:29+00:00", "dateModified": "2023-12-08T13:03:25+00:00", "author": { "@type": "Brand", "name": "L'Oréal Paris" }, "publisher":{ "@type":"Organization", "name":"L'Oréal Paris", "logo":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.ro/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/shared/baseline/navigationext/loreal-paris-black-logo.svg?rev=7486a7176ed94d8b8e85503d113921fb", "width":189, "height":60 } }, "description":"" } }, { "@type":"ListItem", "position": 3, "url" : "https://www.lorealparis.ro/cele-5-beneficii-pentru-frumusete-ale-acidului-glicolic", "item":{ "@type": "Article", "mainEntityOfPage":{ "@type":"WebPage" }, "headline":"Cele 5 beneficii pentru frumusete ale acidului glicolic", "image":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.ro/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/ro/articles/skin-care/humanity/the-5-beauty-benefits-of-glycolic-acid-article.jpg?rev=8c233d8e1a9d44cb81a4028d2eb255c1", "height":900, "width":2000 }, "datePublished": "2024-01-03T09:07:40+00:00", "dateModified": "2024-01-03T09:10:37+00:00", "author": { "@type": "Brand", "name": "L'Oréal Paris" }, "publisher":{ "@type":"Organization", "name":"L'Oréal Paris", "logo":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.ro/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/shared/baseline/navigationext/loreal-paris-black-logo.svg?rev=7486a7176ed94d8b8e85503d113921fb", "width":189, "height":60 } }, "description":"Acidul glicolic ... Numele sună cunoscut. Dar unde am mai auzit de el? Cine l-a menționat? Și ce îl face așa de grozav? Iată cele 5 motive indiscutabile pentru care acidul glicolic ne poate ajuta în căutarea pielii perfecte! " } }, { "@type":"ListItem", "position": 4, "url" : "https://www.lorealparis.ro/ce-sunt-petele-pigmentare", "item":{ "@type": "Article", "mainEntityOfPage":{ "@type":"WebPage" }, "headline":"Ce sunt petele pigmentare", "image":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.ro/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/ro/catalin/articole/articol-pete-pigmentare/ce-sunt-petele-pigmentare.jpg?rev=7d101096652941338c7d2a09d89bd0b3", "height":667, "width":1000 }, "datePublished": "2023-09-22T07:09:50+00:00", "dateModified": "2023-09-26T10:02:11+00:00", "author": { "@type": "Brand", "name": "L'Oréal Paris" }, "publisher":{ "@type":"Organization", "name":"L'Oréal Paris", "logo":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.ro/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/shared/baseline/navigationext/loreal-paris-black-logo.svg?rev=7486a7176ed94d8b8e85503d113921fb", "width":189, "height":60 } }, "description":"" } } ] } } { "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Acasa" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/skin-care-products", "name": "Ingrijirea tenului" } } ] }