10 produse esențiale ale rutinei de frumusețe

Aveți baia plină de produse cosmetice? Nu știți de care dintre ele ar trebui să scăpați? Iată lista noastră cu cele 10 produse esențiale de beauty, pe care pielea le iubește și care trebuie păstrate.

SFAT
1

Crema hidratantă de zi

Adevăr: pielea bine hrănită, hidratată rămâne tânără timp mai îndelungat! Păstrați-o hidratată sau tratați-o cu o cremă hidratantă potrivită nevoilor pielii dvs. - plasturi pentru luminozitate, matifiere, anti-oboseală, anti-roșeață. Dacă pielea dvs. este predispusă la erupții, alegeți un produs hidratant destinat pielii sensibile. Dacă sunteți fan al produselor 2 în 1, investiți într-o cremă multi-funcțională BB care vă va hrăni pielea și va uniformiza tenul.
SFAT
2

Demachiant ultra-delicat

Demachierea este o regulă de aur nenegociabilă pentru o piele impecabilă. Nu mergeți la culcare fără a vă demachia, chiar dacă v-ați târât de oboseală la ore imposibile, sunteți prea obosită sau nu sunteți machiată. Demachiați-vă de două ori pe zi - dimineața pentru a îndepărta impuritățile acumulate peste noapte și seara pentru a îndepărta machiajul, poluarea, fumul și murdăria. Optați pentru o textură care se potrivește pielii dvs. - lapte demachiant, apă micelară, ulei sau cremă demachiantă.
SFAT
3

Crema de noapte

Trebuie să intensificăm hidratarea pe timpul nopții. Cremele de noapte sunt poftele care ne hrănesc pielea la perfecție! De ce? Pentru că pielea noastră se regenerează pe timpul nopții, transformând-o în momentul perfect pentru a se îndestula cu tot felul de bunătăți: antiîmbătrânire, anticearcăn, aspect plin etc. Vă veți ajuta pielea să se repare singură - numai să nu uitați de gât!  
SFAT
4

Exfoliant pentru față și corp

 Exfolierea îndepărtează celulele moarte, păstrează aspectul proaspăt al bronzului, uniformizează nuanța tenului, reduce petele roșiatice și pregătește pielea pentru epilare. Folosiți un exfoliant delicat pe corp și, urcând de la tălpi, aplicați-l folosind mișcări circulare. Pentru față, folosiți un exfoliant cu granulație fină care nu va afecta epiderma. Rezultatul? O piele ca de bebeluș!
SFAT
5

Tratamentul pentru zona ochilor

Tratamentele pentru zona ochilor nu se adresează doar femeilor de peste 40 de ani! După vârsta de 25 de ani, această zonă ultra fragilă începe să îmbătrânească, chiar aceasta înseamnă câteva linii fine. Care este soluția? Hidratarea! O dată pe zi - de preferat noaptea - aplicați un tratament pentru zona ochilor pentru a hidrata pielea. Masând crema pe piele, veți preveni apariția pungilor neplăcute care se formează peste noapte. 
SFAT
6

Un produs hidratant pentru corp

Aplicați o cremă nutritivă după baie sau duș pentru a combate efectele dăunătoare ale apei dure de la robinet. Alegeți un produs hidratant potrivit pielii dvs. - balsamuri pentru pielea uscată, uleiuri uscate pentru pielea normală, loțiuni calmante pentru pielea sensibilă. Pe timpul verii, încercați un ulei pe bază de sidef pentru ca mâinile și picioarele dvs. să strălucească!  
SFAT
7

Crema de mâini

Mâinile noastre au câteva glande sebacee - ele se usucă ușor, dau senzația de mâncărime sau devin roșii și crăpate. Spre deosebire de față, mâinile noastre au o hidratare păguboasă, adică se deshidratează rapid și îmbătrânesc. Prin urmare, oferiți-le îngrijirea care asigură confort și catifelează, aplicând o cremă nutritivă înainte de culcare și după ce vă spălați pe mâini. Chiar mai bine, păstrați tubul de cremă de voiaj în geantă, alături de gelul antibacterian!
Tip 
8

Balsamul de buze

La fel ca în cazul mâinilor, ne neglijăm adesea gura. Iar buzele noastre sunt una dintre cele mai sensibile, mai fragile părți ale corpului. Pentru a ne proteja și a repara buzele, aplicați un balsam nutritiv atunci când buzele se simt uscate și înainte de a merge la culcare. 
Tip 
8

Gelul emolient de baie sau duș

 Apa de la robinet ne usucă pielea, prin urmare este cel mai bine să luăm măsuri înainte de sosirea momentului destinat îmbăierii. Gelurile emoliente de duș protejează pelicula hidrolipidică, însemnând că produsul curăță și hidratează epiderma în același timp. 
Sfat 
10

Șamponul delicat

Pentru a ține sub control scalpul delicat, folosiți un șampon pentru utilizare frecventă. Ingredientele sale cu efect de catifelare vor curăța delicat părul, asigurându-i luciul!