Acidul hialuronic este mai mult decât un ingredient activ, prietenos cu fața!

Știm cu toții că acidul hialuronic este ACEL supererou pe care ne putem baza pentru a conferi volum feței noastre. Ce este posibil să nu știți este că forțele sale magice pot fi folosite pentru orice parte a corpului!

Cunoscut pentru proprietățile sale miraculoase, cu efect rapid și anti-îmbătrânire, acidul hialuronic este premiantul atunci când vine vorba despre combaterea efectelor timpului. Ce beneficii are? Hidratează, asigură fermitate și îmbunătățește suplețea pielii. Deși injecțiile cu acid hialuronic sunt o soluție comună, există multe alte moduri în care puteți beneficia de puterile sale, fără a avea nevoie de ac: acidul hialuronic se adaugă ca parte din rutina tratamentelor antiîmbătrânire și antirid și poate fi găsit și ca supliment alimentar. Perfect pentru a reda aspectul plin al pielii, atunci când acest ingredient activ este injectat în timpul procedurilor cosmetice, pacienții pot beneficia de la măsurători moleculare personalizate la diferite tipuri de injecții.
SFAT
1

Acidul hialuronic strânge burtica

Adevăr > pe măsură ce îmbătrânim, burta, la fel ca fața, o ia la vale. Colăceii apar sub coaste, de-a lungul pliurilor orizontale, fiind vizibile când ne așezăm (sau chiar și când stăm în picioare!) Cute verticale de toate dimensiunile se pot acumula, de asemenea, între stern și buric. Soluția > Injecțiile cu acid hialuronic pot face pătrățele (mă rog, aproape) pe abdomenul nostru! Ele pot trata și pielea lăsată din jurul buricului pentru a asigura un abdomen ucigător și pot face să dispară cicatricile lăsate de operații (apendicită, cezariană etc.)
SFAT
2

Acidul hialuronic pentru un gât și un decolteu catifelate

Adevăr > Atunci când trebuie să te confrunți cu manifestările vremii (în special cu fluctuațiile de temperatură), acestea pot cauza îmbătrânirea rapidă a pielii de pe gât și decolteu: așa că bun venit piele încrețite și aspect de gât de curcan. Soluție > Hidratați în profunzime folosind acid hialuronic cu diferite mase moleculare. Injecțiile cu masă moleculară mare au un efect instantaneu de lifting, dar care va dispărea în 15 minute. Cu toate acestea, injecțiile cu masă moleculară mică, ce pătrund în profunzime, pot netezi pielea, conferindu-i un aspect plin de la gât în jos spre decolteu.
SFAT
3

Acidul hialuronic pentru combaterea lipsei de tonifiere a brațelor

Adevăr > Pierderea elasticității cauzează lăsarea pielii din partea de jos a brațelor. Celulele grase sporesc, îngroșând brațele și oferindu-le un aspect de piele de portocală. Soluția > Folosind tehnica de micro-needling (un stilou ce conține mai multe ace scurte, fine), acidul hialuronic poate fi pompat în derm. Uneori, aceste injecții includ vitamine și oligoelemente. Rezultatul constă în brațe mai ferme și piele mai catifelată.
SFAT
4

Acidul hialuronic pentru a reda aspectul plin al brațelor

Adevăr > La fel ca fața, și brațele noastre trebuie să se confrunte constant cu aspectele meteo. Mai mult, pielea de pe mâini este mai fină, adică poate fi afectată ușor. Cum uităm adesea să îngrijim mâinile, rezultatele sunt diverse. În timp, apar petele hepatice și zonele uscate de piele subțire, iar venele noastre sunt vizibile. Soluția > Injecțiile cu acid hialuronic în spatele mâinior și între degete. Apoi să nu mai lăsăm mâinile să arate osoase, să le lăsăm catifelate și cu aspect plin, tineresc.