Pro-xylane, un ingredient activ care corectează ridurile

Odată cu înaintarea în vârstă, pielea noastră devine mai fină și mai fragilă. Nivelul de colagen scade, ceea ce duce la apariția liniilor și a ridurilor. Dar există Pro-xylane, un ingredient activ puternic pentru eliminarea ridurilor.

SFAT
1

Piele cu aspect matur și semne de îmbătrânire

Cu timpul, pielea noastră începe să se lase ... Lipsită de densitate și cu mai puțin volum, aceasta își pierde aspectul tânăr. Celulele pielii din alcătuirea epidermului nu pot ține ritmul, reînnoirea celulară încetinește, iar producția de colagen încetinește. Pielea noastră devine subțire și fragilă, ridurile se adâncesc iar cele de expresie devin definitive. Constatăm proliferarea ridurilor profunde. Cu toate acestea, ridurile nu sunt cauzate doar de vârstă - fumatul, expunerea la soare, poluarea și stilul de viață ne afectează pielea. Linii de încruntare, riduri premature, riduri de râs, lacrimi, coduri de bare deasupra gurii noastre. Dar nu intrați în panică, există soluții! În zilele noastre, există tratamente concepute pentru corectarea celor mai profunde riduri.
SFAT
2

Pro-xylane, cel mai recent superstar anti-îmbătrânire

Pro-xylane provine dintr-un zahăr natural numit xiloză și este prima moleculă anti-îmbătrânire cu acțiune globală, capabilă să reconstruiască matricea extracelulară a pielii noastre. Cu alte cuvinte, Pro-xylane restructurează toate țesuturile de susținere ale pielii noastre. Poate trata ridurile profunde, pielea uscată și efectele de lăsare a pielii, ajutându-ne să ne menținem pielea tânără și densă. Rezultatul? O volumizare completă! Aplicarea regulată a tratamentelor pe bază de Pro-xylane vă va lăsa tenul plin de volum, neted, uniform tonificat și strălucitor.