Color Riche Satin Ruj satinat L'Oreal Paris Color Riche 377 Perfect Red

La fiecare două secunde, undeva în lume o femeie cumpără un ruj Color Riche.

Detalii produs
Bogatia și fluiditatea formulei sale, îmbogățită cu vitamina E și Omega 3 hidratează și îngrijește buzele, iar pigmenții prețioși conferă culori intense, bogate și luminoase. Cu o tradiție de peste 30 de ani, rujurile Color Riche au fost create pentru a vă pune în valoare buzele. Este un ruj hidratant, ce vă oferă o senzație deplină și o intensitate incomparabilă a culorii. Formula cu pigmenți saturați asigură de două ori mai multă intensitate a culorii, în timp ce extractul de argan, camelie și lotus conferă hidratare extremă. Produsul este dedicat consumatoarelor care își doresc să poarte un ruj satinat, hidratant.
Ingrediente
Aqua/Water, Cyclopentasiloxane, Hydrogenated Polyisobutene, Glycerin, Sorbitan Isostearate, Propylene Glycol, Titanium Dioxide [Nano]/Titanium Dioxide, Ozokerite, Phenoxyethanol, Magnesium Sulfate, Disteardimonium Hectorite, Disodium Stearoyl Glutamate, Methylparaben, Acrylates Copolymer, Alumina, Butylparaben, Aluminum Hydroxide, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Calcium Pantetheine Sulfonate, Sodium Dextran Sulfate, Silica, [+/- May Contain: CI 77891 / Titanium Dioxide, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / Iron Oxides, Mica].
Utilizare
Aplicați rujul începând de la arcul lui Cupidon către colțul interior al buzelor. Utilizați un creion de buze pentru a accentua forma buzelor și a oferi un efect de mărire naturală a buzelor.
377 Perfect Red
Color Riche
Satin Ruj satinat L'Oreal Paris Color Riche 377 Perfect Red