Ne îmbunătățim produsele, de la formule până la ambalaj

L’Oréal Paris este dedicat să își transforme întregul lanț valoric și să își mobilizeze întregul ecosistem pentru a reduce impactul produselor sale. Ne concentrăm pe îmbunătățirea continuă a impactului ambalajelor și formulelor noastre pentru a oferi produse mai sustenabile consumatorilor noștri.

Îmbunătățim formulele noastre

 • Până în 2030,

  95%
  Pentru noi este important să ne preocupăm de mediul înconjurător. Prin utilizarea a 95% din ingredientele noastre provenind din surse de bază bio, derivate din minerale abundente sau procese circulare, contribuim la un viitor mai sustenabil.
 • Până în 2030, ne propunem să ajungem la
  95%
  Biodegrabilitate (1) în formulele noastre.
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.ro/imbunatatirile-produselor-noastre" }
 • Între 83% și 96% biodegrabilitate, gama Bond Repair nu face compromisuri în ceea ce privește cea mai profundă reparare.

  Cumpără acum
 • Fără amoniac, fără silicon și având la bază 90% ingrediente de origine naturală, această vopsea de păr nu face compromisuri în ceea ce privește performanța.

  Cumpără acum
(1) Biodegrabilitatea unei formule este calculată din ingredientele care o constituie. Vorbine despre procentul de biodegrabilitate al unei formule, care corespunde procentului de ingrediente biodegradabile (cantitativ) comparat cu toate ingredientele organice ( ex. conținutul de carbon de la organisme vii) din formulă.

Optimizăm ambalajele

L’Oréal Paris își accelerează tranziția către o economie circulară prin optimizarea ambalajelor sale. Prioritatea este de a reduce cantitatea de ambalaj per ansamblu, apoi de a înlocui materialele folosite cu alternative mai bune. Exemple în acest sens sunt introducerea de formate noi, inovatoare pentru a reduce plasticul și a înlocui plasticul nou cu cel reciclat sau cu materiale de bază bio.

Strategia noastră de ambalaje Eco

  • REDUCEM

    Reducem greutatea și dimensiunea ambalajului, sau îl scoatem. L’Oréal Paris caută alternative pentru ambalajele cu o singură utilizare și își propune nu doar să implementeze sisteme de reîncărcare sau reumplere, ci și ambalaje reutilizabile. Promovăm de asemenea multi-dozele care să înlocuiască dozele unice.
  • ÎNLOCUIM

   Înlocuim unele materiale cu alternative cu un impact mai redus prin:

   • promovarea unei economii circulare,
   utilizând materiale reciclate post-consum (PCR)

   • utilizârea materialelor regenerabile precum plastic din surse bio.
  • RECICLĂM
    
   Acționăm pentru a îmbunătăți gradul de reciclare al ambalajelor noastre, de a reduce materiile prime necesare pentru a le produce, și a preveni să devină deșeuriInovăm, de asemenea, pentru a ne asigura că fiecare aspect al ambalajelor noastre poate fi reciclat la facilităție de sortare a deșeurilor și încurajăm consumatorii să recicleze.

Până în 2025, 100% din ambalajele nostre de plastic vor putea fi reumplute, reciclabile, reutilizabile sau compostabile.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.ro/imbunatatirile-produselor-noastre" }
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "VideoObject", "name": " ", "description": "Elseve, un nou ambalaj de reumplere eco", "thumbnailUrl": "https://www.lorealparis.ro/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/master/dmi/because-our-planet-is-worth-it/improving-all-products/video-refill.jpg?rev=33e453e0f56f4a82ab4e73ac043d0e99", "uploadDate": "2024-02-20T13:47:32+00:00", "embedURL": "https://www.youtube.com/embed/Et-C8-xe4Hg" }
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "VideoObject", "name": " ", "description": "Elseve, un pionier al economiei circulare", "thumbnailUrl": "https://www.lorealparis.ro/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/master/dmi/because-our-planet-is-worth-it/improving-all-products/video-recycle.jpg?rev=1a0dccfb79f24857b9f8f1b7eda28d46", "uploadDate": "2024-02-20T13:47:37+00:00", "embedURL": "https://www.youtube.com/embed/sYOh9HdsxnA" }

Până în 2030, vom reduce cu 20% intensitatea cantității de ambalaj folosită pentru produsele noastre, comparat cu 2019.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.ro/imbunatatirile-produselor-noastre" }
loreal paris ambalaje
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Acasa" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/imbunatatirile-produselor-noastre", "name": "imbunatatirile-produselor-noastre" } } ] }