Angajamentul nostru față de planetă

Mai puțin de 10 ani. Acesta este timpul care ne-a mai rămas pentru a acționa împotriva celei mai mari provocări cu care ne-am confruntat vreodată: schimbarea felului în care producem, acționăm și inovăm pentru a reduce drastic amprenta noastră asupra mediului și a ne mobiliza consumatorii să consume responsabil.
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "VideoObject", "name": "Nu sunt doar cuvinte", "description": "Manifesto-ul nostru", "thumbnailUrl": "https://www.lorealparis.ro/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/master/dmi/because-our-planet-is-worth-it/women-led-initiatives/visuel-video-01.jpg?rev=e0370c0b705741b88d784cdf7964cc13", "uploadDate": "2024-02-21T09:29:27+00:00", "embedURL": "https://www.youtube.com/embed/BrbW2ql0LLE" }

Pentru că planeta noastră merită -
Progresul și angajamentele noastre pentru 2030

“Ca brand de frumusețe numărul unu în lume, L’Oréal Paris este determinat să acționeze acum și să își clădească o nouă cale pentru un viitor mai responsabil, asigurând o tranziție onestă și sustenabilă în industria de frumusețe.”

(Delphine Viguier-Hovasse, Global Brand President pentru L’Oréal Paris)

Descoperă mai mult

Îmbunătățim toate produsele noastre, de la formule până la ambalaje

Reinventându-și formulele și optimizându-și ambalajele pentru a accelera tranziția către o economie circulară, L’Oréal Paris avansează constant pentru a obține produse cât mai sustenabile.

Descoperă mai mult

Ajutăm consumatorii noștri să facă alegeri de consum mai sustenabile mulțumită Scorului de Mediu al Produselor

L’Oréal Paris își propune să devină lider în promovarea sustenabilității prin dezvoltarea de instrumente create cu scopul de a ajuta, informa și încuraja consumatorii să aibă un consum mai sustenabil. Scorul de Mediu al Produselor este unul dintre cei mai semnificativi pași pentru a le da consumatorilor informații transparente, bazate pe o metodologie robustă.

Descoperă mai mult

Luptăm împotriva schimbărilor climatice prin intermediul inițiativelor conduse de către femei

Femeile sunt primii contribuitori la acțiunea socială și pentru mediu. De aceea, L’Oréal Paris a decis să sprijine femeile antreprenor care dezvoltă proiecte de mediu și acționeză ca agenți ai acțiunilor sociale și climatice. Împreună cu partenerii săi, Women's Earth Alliance și Ashoka, L'Oréal Paris va sprijini inițiativele de mediu și climă conduse de către femei. L'Oréal Paris va investi 10 milioane de euro în aceste proiecte de mediu până în 2030.

Descoperă mai mult
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Acasa" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/anagajamentul-nostru-fata-de-planeta", "name": "anagajamentul-nostru-fata-de planeta" } } ] }