O inovație de care vă puteți bucura

Ca marcă ale căror produse se bazează pe știință, folosim cele mai noi tehnologii, folosind inteligența artificială, datele și inovațiile tehnologice ca să îmbunătățim domeniul frumuseții. Prin intermediul tehnologiei inteligenței artificiale și realității augmentate, serviciile noastre virtuale de încercare minează milioane de componente de date pentru a putea oferi recomandări de produse personalizate și care aparțin în exclusivitate L’Oréal Paris.
Brand Section Digital Experiences Image 1

Testarea virtuală de produse de machiaj și Testarea virtuală a culorii părului au fost primele inițiative ale mărcii de a oferi servicii digitale cu o simulare extrem de realistă ca să oferim femeilor oportunitatea să testeze produse pe care poate altfel nu le-ar fi luat în calcul. Femeile pot fi artistele propriului look în timp real și apoi să cumpere produse cu doar câteva clicuri. Skin Genius ajutat de Modiface High technology, achiziționat de L’Oréal în 2018, oferă consumatorilor recomandări de produse cu informații personalizate despre tenul lor – luminozitate, calitatea porilor, fermitate, linii, riduri și tonalitatea pielii. Mulțumită acestei combinații de succes a noilor descoperiri clinice și tehnologice, Skin Genius oferă o rată de exactitate care se potrivește cu diagnosticul dermatologilor’ în proporție de 98%.

Aceste inovații ale mărcii împing limitele frumuseții personalizate ajutând femeile în viața lor de zi cu zi și oferind o experiență unică pentru o marcă de frumusețe care se adresează pieței de masă. 

 
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.ro/experientele-noastre-digitale" }
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Acasa" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/experientele-noastre-digitale", "name": "Experientele noastre digitale" } } ] }