Dezvoltarea noastră durabilă

Suntem angajați să facem frumusețea mai sustenabilă

Ca parte a programului de sustenabilitate L’Oréal’, Sharing Beauty With All (Împărtășim frumusețea cu toți), lansat în 2013, Grupul a setat o serie de angajamente tangibile pentru a-și transforma modelul de business într-unul mai inclusiv și mai responsabil. Aceste angajamente se adresează tuturor acțiunilor de impact ale Grupului’ și angajează întregul lanț de valoare– de la concepția de produs – inclusiv procesul de producție și procurarea materiilor prime, la dezvoltarea angajaților și angajamentul față de comunități. Ca brand major al Grupului  L'Oréal , L’Oréal Paris contribuie direct la aceste realizări.

 
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.ro/dezvoltarea-noastra-durabila" }
Brand Section Our Sustainable Growth Image 1

Angajamentul Elseve

Elseve semnifică ambițiile L’Oréal Paris’ de sustenabilitate . Întrucât acreditările prietenoase cu planeta și produsele inovatoare nu se exclud reciproc, Elseve face eforturi importante pentru a-și minimiza amprenta de carbon asupra mediului. Care este planul de joc? Ambalaj sustenabil și formulă mai sustenabilă. Iată cum!

Optimizarea ambalajului

Până la finalul lui 2020, toate sticlele de șampon și balsam Elsevevor utiliza plastic reciclat 100% (economisind o cantitate enormă de 7.000 de tone de plastic virgin, echivalentul greutății Turnului Eiffel) și vor fi 100% reciclabile.

Cum rămâne cu formulele mult-iubite Elseve?

Tehnologia de co-emulsie de ultimă generație înseamnă că cel mai fin strat de microparticule este utilizat pentru îmbrăcarea fibrelor. Aceasta înseamnă nu doar mai puțin silicon utilizat, ci și faptul că biodegradabilitatea formulei este sporită fără a fi reinventată (ElseveMask Full Resist este deja 97,5% biodegradabilă). În plus, au fost făcuți pași pentru a se reduce lista de ingrediente, inclusiv conservanții și componentele de parfum, lucrându-se în paralel pentru a se găsi tratamente mai concentrate, fără apă.

Alte informații?

Dar acțiunile concrete pentru a beneficia de o planetă mai curată, mai verde trebuie să înceapă chiar cu începutul: procesul de fabricație. Elseve este produs în fabrică ecologică, unde se utilizează energie regenerabilă 100% cu zero emisii de C02. De fapt, alimentăm fabrica, găsind noi utilități deșeurilor de la pădurea noastră locală.

Elseve a setat bazele viitoarelor standardele globale de sustenabilitate L’Oréal Paris, ce vor fi implementate în curând. Suntem determinați să acceptăm provocările pe care planeta le are pentru noi. Ne vedem în 2021 pentru a descoperi mai multe… Stați aproape!

 
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.ro/dezvoltarea-noastra-durabila" }
Brand Section Our Sustainable Growth Image 10

Suntem angajați să ajutăm și să susținem oamenii în perioada crizei Covid 

Solidaritatea cu lucrătorii din domeniul sănătății

În această perioadă dificilă, L’Oréal Paris își dorește să contribuie la lupta împotriva Covid-19. Am furnizat tuturor spitalelor partenere și caselor de bătrâni 2 milioane de sticle de dezinfectant, ca susținere pentru munca lor neobosită de a proteja oamenii și a ajuta la prevenirea răspândirii acestei epidemii fără precedent. Între timp, am luat toate măsurile posibile pentru a preveni lipsa stocurilor de produse în toate țările, atâta vreme cât unitățile noastre de producție au capacitatea de a le fabrica.

Ajutor acordat oamenilor pentru a-și îmbunătăți starea de bine în izolare

Cât a fost necesar, măsurile de carantină implementate în multe țări au condus la izolarea multor oameni. L’Oréal Paris a stat alături de comunitățile în care lucrăm, în tot acest timp, implementând multiple inițiative de solidaritate pentru a le susține. De exemplu, experții noștri au împărtășit sfaturi de beauty pe Instagram și Facebook, ajutând urmăritorii noștri să aibă grijă de ei și să-și impulsioneze starea de bine cu tutoriale de machiaj, ghiduri de coafat acasă și rutine de îngrijirea părului. A fost extrem de important atunci când oameni izolați erau mai predispuși la anxietate, depresie și ideea de sinucidere.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.ro/dezvoltarea-noastra-durabila" }
Brand Section Our Sustainable Growth Image 3
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Acasa" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/dezvoltarea-noastra-durabila", "name": "Dezvoltarea noastra durabila" } } ] }