3 trucuri de frumusețe pentru a vă pregăti pielea pentru distracție

Urmează să ieșiți în oraș și vreți să arătați fabulos și impecabil cu această ocazie importantă. De la exfoliante la măști și până la creme hidratante, iată 3 trucuri rapide de frumusețe garantate să-i redea strălucire pielii dvs. și să atragă toate privirile.

SFAT
1

Un exfoliant pentru curățarea tenului

Exfoliantele ne conferă un ten cu aspect luminos. Pe lângă îndepărtarea celulelor moarte și curățarea porilor, exfoliantele pentru față ne pregătesc tenul pentru a putea asorbi mai bine alte tratamente. Pentru a-i oferi pielii dvs. o strălucire imediată, alegeți un exfoliant cu particule fine. Aplicați-l cu mișcări delicate și circulare pentru a preveni iritarea pielii și evitați conturul ochilor, care este o zonă extrem de fragilă a feței.
SFAT
2

Un ser pentru revitalizarea tenului

Indiferent dacă ne dorim un efect de revitalizare, îngrijire sau anti-îmbătrânire, serurile ne saturează tenul cu ingrediente active. Sunt mai eficiente atunci când sunt aplicate pe pielea perfect curată, pentru a-i permite epidermei să absoarbă toate aceste efecte benefice. Aplicați serul direct după exfoliere, masându-l delicat pe toată față. Acesta va pătrunde rapid în piele pentru a-i conferi instant o strălucire naturală spectaculoasă.
SFAT
3

O cremă hidratantă perfectă pentru un ten impecabil

Încheiați rutina de îngrijire cu o cremă hidratantă care să-i ofere tenului un aspect desăvârșit. Puteți alege o cremă cu efect de estompare a imperfecțiunilor, pentru trăsături retușate natural. Astfel, veți crea o bază potrivită pentru aplicarea machiajului (dacă vă doriți și acest pas) și veți face să dispară toate imperfecțiunile minore. În plus, vă veți hidrata pielea în profunzime. Și asta e tot: ten strălucitor - pregătit de distracție și gata de acțiune!