Préférence Preference Ultra Platinum decolorant par pana la 9 tonuri

Obtineti o nuanta sofisticata si pura de blond platinat, dupa o singura utilizare. Descoperiti tehnologia inovatoare de deschidere de la Préférence, o formula ce deschide culoarea parului cu pana la 9 tonuri, pentru un blond platinat pur, chiar si pe parul saten. BALSAM ANTI TONURI GALBENE, PAR DE 5X MAI PUTERNIC**. Dupa decolorare, aplicati noul balsam reparator care hraneste intens si reduce ruperea parului: par de 5x mai puternic**. ** Test instrumental.

Detalii produs
Decolorare avansata. Balsam anti tonuri galbene.
Acest pachet contine:
1. 1  tub de crema decoloranta 25ml;
2. 1 sticla de crema revelatoare cu aplicator 75ml;
3. 1  plic cu pudra decoloranta 22g;
4. 1  balsam reparator 54ml;
5. 1 prospect cu intructiuni de utilizare si 1 pereche de manusi de calitate superioara
 
Ingrediente
NU UTILIZATI DACA:
- Sunteti sensibili la persulflati sau daca ati avut deja reactii alergice la produse de decolorare a parului.
- Ati avut vreodata orice reactie dupa colorarea parului.
- Aveti scalpul sensibil, iritat sau cu leziuni.
• In cazul aparitiei unor reactii precum mancarimi, iritatii, senzatii de arsura sau probleme respiratorii, clatiti imediat cu apa calduta si incetati utilizarea produsului. Inainte de o noua decolorare, consultati medicul. • Nu depasiti timpul de actiune maxim recomandat, apoi clatiti bine parul cu apa calduta. • Nu utilizati pe par foarte fin, sensibilizat, deteriorat sau imediat dupa permanentare.• Nu utilizati daca parul a fost colorat cu henna sau cu un alt produs de colorare progresiva.• Nu pastrati niciodata amestecul dupa aplicare. • Nu utilizati obiecte metalice ( clame, agrafe, piaptan, etc...). • Nu lasati la indemana copiilor. • Nu utilizati pentru copii.
Ignorand o reactie alergica va puteti pune viata in pericol. Efectuati obligatoriu TESTUL DE ALERTA A ALERGIILOR CU 48 DE ORE INAINTE de fiecare utilizare a acestui produs, chiar daca ati mai utilizat produse de colorare inainte.
Utilizare
Recomandat pentru parul blond pana la - saten inchis. Nu se recomanda pe parul predominant gri sau pe parul puternic suvitat.

 
Decolorant
Préférence
Preference Ultra Platinum decolorant par pana la 9 tonuri