Elseve Total Repair 5 Mască de păr Total Repair 5 pentru păr deteriorat

Cinci probleme, o singură soluție,

Detalii produs
Elsève Total Repair 5 este prima formulă* care repară în totalitate părul deteriorat. *de la L'Oreal Paris Laboratoarele L’Oréal au dezvoltat o formulă cu pro-keratina și ceramida cu acțiune reconstructivă și reparatorie. Zi după zi, părul este reparat în totalitate.
Ingrediente
Aqua / Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetyl Esters, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Trideceth, 6, Chlorhexidine Digluconate, Calendula Officinalis Flower Extract, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Amodimethicone, Isopropyl Alcohol, Propylene Glycol, 2, Oleamido, 1, 3, Octadecanediol, Butylphenyl Methylpropional, Potassium Hydroxide, Cetrimonium Chloride, Hexyl Cinnamal, Parfum / Fragrance. (F.I.L. C209691/2).
Utilizare
Mod de utilizare Aplicați după stoarcerea excesului de umiditate, insistând pe lungimea firelor de păr și pe vârfuri. Lăsați să acționeze timp de 2-3 minute. Se clătește cu ușurință. În caz de contact cu ochii, clătiți-i imediat.
Impactul social și asupra mediului

La L'Oréal Paris ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la consumul său, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validată de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul general asupra mediului

SCORE B

Amprenta de carbon

99g1 per doză de utilizare
69g pe 10mL

Amprenta de apă

7.82 per doză de utilizare
5.4 pe 10mL

Condiții de fabricație:

Fabricat în Germania într-o fabrică responsabilă
Recuperarea deșeurilor: 100%
Energie regenerabilă: >99%

Impactul ambalajului asupra mediului:

Certificat: 0%
Ambalaj din material reciclat3 : 0%
Reciclabil4 :
Se poate reumple sau reutiliza: Nu

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

1 Grame de echivalent CO2 (media categoriei „balsam și mască” = 108 g)
2 Indicele de apă incluzând calitatea apei + penuria de apă (m3) - media categoriei „balsam și mască” = 9.8
3 Excluzând sistemul de închidere
4 Instrucțiunile de reciclare pot varia local

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.

Elseve
Total Repair 5 Mască de păr Total Repair 5 pentru păr deteriorat