Mascara pentru fixarea sprâncenelor Infaillible 24H Brow Lamination

Detalii produs
Salvează-ți timpul și renunță la programarea de la salon! Cu 24H Infaillible Brow Lamination sprâncenele tale se vor bucura de volum în câteva secunde.

Renunță la programarea de la salon și obține sprâncene laminate care rezistă până la 24H, la tine acasă, cu noul Infaillible 24H Brow Lamination.

Rezistență maximă până la 24H

Acest produs pentru sprâncene este formulat pentru o rezistență maximă, conținând micro-polimeri de fixare care ridică și laminează sprâncenele până la 24H – fără să le încarce sau să lase reziduuri. Acest gel transparent pentru sprâncene poate fi folosit întreaga zi și se poate folosi împreună cu alte produse pentru sprâncene, pentru un rezultat curat, fără încărcare.

Aplicator precis, pentru o laminare ușoară

Nu trebuie să fii expert pentru a obține un efect de sprâncene laminate acasă, pentru că această mascara pentru fixarea sprâncenelor are un aplicator curbat, pentru o laminare ușoară, în timp ce perii asimetrici vor defini perfect și vor fixa sprâncenele. Poate fi folosit pe toate tipurile și culorile de sprâncene.

Pune-ți în prim-plan sprâncenele! Oferă-le un aspect perfect definit cu Infaillible 24H Brow Lamination.
Ingrediente
AQUA / WATER . BEHENETH-30. VP/VA COPOLYMER . ALCOHOL . PENTYLENE GLYCOL . BUTYLENE GLYCOL . GLYCERIN. DIPROPYLENE GLYCOL . PHENOXYE THANOL . CAPRYLYL GLYCOL . XANTHAN GUM
Utilizare
Utilizează aplicatorul curbat pentru a peria sprâncenele. Apasă și ridică sprâncenele pentru a obține efectul de laminare. Poate fi folosit împreună cu un creion pentru sprâncene pentru a închide sau a umple porțiunile goale.
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Acasa" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/machiaj", "name": "Machiaj" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/machiaj/machiajul-ochilor", "name": "Machiajul ochilor" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/machiajul-ochilor/infaillible-24h-brow-lamination", "name": "24H Brow Lamination" } } , { "@type":"ListItem", "position": 5, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/infaillible-24h-brow-lamination/mascara-pentru-fixarea-sprancenelor-infaillible-24h-brow-lamination", "name": "Mascara pentru fixarea sprancenelor" } } ] }