Hyaluron Specialist Gel de curatare redensificator pentru toate tipurile de ten L'Oreal Paris Hyaluron Specialist, 200 ml

Creat in laboratoarele L'Oréal Paris, acest gel de curatare este imbogatit cu acid hialuronic, un puternic ingredient activ cunoscut pentru proprietatile sale de hidratare si redensificare.

Detalii produs
Gelul se transforma intr-o spuma delicata ce curata intens si reimprospateaza tenul.

 

Rezultate dupa prima utilizare: curat si reimprospatat, tenul se simte hidratat si mai neted.

 

Zi dupa zi: tenul este plin de hidratare si se simte revitalizat.
Testat sub control dermatologic.
Ingrediente
  • Acid hialuronic

    Acidul hialuronic (HA), care se regăsește în mod natural în piele, este o macromoleculă capabilă să rețină până la de 1000 de ori greutatea sa în apă, ceea ce îl face principalul agent de hidratare din epiderm. Formează o peliculă imperceptibilă pe piele, care previne, de asemenea, deshidratarea. Biotehnologia permite obținerea unor molecule de acid hialuronic cu o masă moleculară mai mică, capabile să pătrundă în epiderm, pentru a restabili hidratarea și tonusul pielii. Acidul hialuronic este unul dintre principalele ingrediente din gamele de produse Revitalift Filler and Hydra Genius.

Utilizare
Aplicati dimineata si seara o cantitate mica de produs pe fata si gatul umezite.

 

Masati delicat, cu miscari circulare.In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta.

 

Pentru o rutina completa, utilizati impreuna cu produsele din gama Hyaluron Specialist.
Impactul social și asupra mediului

La L'Oréal Paris ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la consumul său, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validată de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul general asupra mediului

SCORE B

Amprenta de carbon

32g1 per doză de utilizare
221g pe 10mL

Amprenta de apă

2.82 per doză de utilizare
18 pe 10mL

Condiții de fabricație:

Fabricat în Polonia într-o fabrică responsabilă
Recuperarea deșeurilor: 100%
Energie regenerabilă: 46%

Impactul ambalajului asupra mediului:

Certificat: 0%
Ambalaj din material reciclat3 : 100%
Reciclabil4 : Nu
Se poate reumple sau reutiliza: Nu

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

1 Grame de echivalent CO2 (media categoriei „gel de spălare zilnică a feței” = 36 g)
2 Indicele de apă incluzând calitatea apei + penuria de apă (m3) - media categoriei „gel de spălare zilnică a feței” = 2.8
3 Excluzând sistemul de închidere
4 Instrucțiunile de reciclare pot varia local

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Acasa" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/ingrijirea-pielii", "name": "Îngrijirea pielii" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/ingrijirea-pielii/ingrijirea-fetei", "name": "Îngrijirea feței" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/ingrijirea-fetei/hyaluron-specialist", "name": "Hyaluron Specialist" } } , { "@type":"ListItem", "position": 5, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/hyaluron-specialist/gel-de-curatare-redensificator-hyaluron-specialist", "name": "Gel de curatare pentru ten hyaluron specialist" } } ] }