Elseve Glycolic Gloss Șampon Elseve Glycolic Gloss pentru strălucirea părului

Șamponul Elseve Glycolic Gloss este îmbogățit cu 2% [COMPLEX DE STRĂLUCIRE] cu Acid Glicolic: fibra este restaurată din interior pentru a îmbunătăți calitatea părului. Cuticula este sigilată cu o strălucire de durată.

  • 200 ml
Detalii produs

O transformare a părului care rezistă până la 10 șamponări*

Părul sănătos este strălucitor pentru că suprafața sa perfect netedă reflectă lumina. Dar părul deteriorat are cuticula neuniformă, ceea ce face ca fibra sa să devină ternă - și să nu reflecte lumina.

Șamponul Elseve Glycolic Gloss, îmbogățit cu 2% [COMPLEX DE STRĂLUCIRE] cu Acid Glicolic, restaurează fibra din interior:

  • Părul este cu 85% mai sănătos**;
  • Părul este cu 83% mai neted**.

Îmbogățit cu [Complex de Strălucire] cu Acid Glicolic

Pentru prima dată, laboratoarele L'Oreal Paris utilizează Acidul Glicolic - ingredientul standard pentru un ten neted și strălucitor - pentru îngrijirea părului. Mulțumită pH-ului său unic, formula sa pătrunde în fibra de păr, pentru a netezi și realinia cuticula.

Acidul Glicolic oferă o dublă acțiune de strălucire, în primul rând prin restaurarea fibrei din interior pentru a-i îmbunătăți calitatea. Și în al doilea rând, sigilează părul cu o strălucire de durată.

Parfum irezistibil

Îmbogățit cu note parfumate: note de vârf: grapefruit; note de mijloc - iasomie; note de bază - cedru.

*Test instrumental după o aplicare a gamei (șampon+balsam+cremă-tratament) și 10 aplicări ale șamponului.
**Test instrumental după aplicarea șamponului și a balsamului.

Ingrediente
  • Acidul glicolic

    Acidul glicolic este cel mai mic membru al familiei de acizi alfa-hidroxilici (AHA). Pătrunde rapid și ușor în epiderm. Datorită eficienței sale ridicate la descuamare (prin distrugerea legăturilor intercelulare), este utilizat de medicii dermatologi în concentrație ridicată pentru peelingul superficial al pielii (20%-70%). Studiile au arătat că utilizarea acidului glicolic într-un tratament cosmetic zilnic în concentrații reduse accelerează exfolierea celulelor moarte de la suprafața pielii, pentru un ten mai neted, mai uniform și un aspect îmbunătățit al pielii. Acidul glicolic este unul dintre ingredientele cheie ale dischetelor exfoliante cu acid glicolic.

1267937 G - INGREDIENTE: AQUA/WATER, SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE, COCAMIDE MEA, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCOL DISTEARATE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, PARFUM / FRAGRANCE, HEXYLENE GLYCOL, CI 17200/RED 33, CI 19140/YELLOW 5, COCO-BETAINE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, HYDROXY- PROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, HYDROXYCITRONELLAL, PEG-55 PROPYLENE, GLYCOL OLEATE, SALICYLIC ACID, POLYQUATERNIUM-7, LIMONENE, BENZOIC ACID, LINALOOL BENZYL BENZOATE, PROPYLENE GLYCOL, CARBOMER, CITRIC ACID, HEXYL CINNAMAL, GLYCOLIC ACID. (FI L. Z70032133/1).
Utilizare
Aplicați și masați șamponul pe rădăcini, apoi clătiți. Pentru rezultate optime, folosiți împreună cu balsamul Glycolic Gloss și tratamentul cu efect de laminare, pentru a completa rutina de îngrijire a părului.
Nu lăsați la îndemâna copiilor. În cazul contactului cu ochii, clătiți imediat cu apă din abundență.
Intrebari frecvente

Ce este gama Elseve Glycolic Gloss?
Acidul Glicolic este creat pentru a-ți oferi cel mai strălucitor păr. Complexul de strălucire cu Acid Glicolic conține agenți de îngrijire care sigilează cuticula cu o strălucire de durată. O transformare a părului care rezistă până la 10 spălări.
Ce produse conține gama Elseve Glycolic Gloss?
Elseve Glycolic Gloss este o rutină formată din 3 pași, ce cuprinde șampon, balsam și cremă-tratament de laminare cu clătire. Fiecare produs este creat pentru a fi utilizat ca parte a sistemului din 3 pași, pentru a maximiza strălucirea părului.
Care sunt beneficiile gamei Elseve Glycolic Gloss?
Gama Elseve Glycolic Gloss oferă o transformare a părului care rezistă până la 10 șamponări.
Cum acționează [COMPLEXUL DE STRALUCIRE] cu Acid Glicolic asupra păului?
Gama Elseve Glycolic Gloss este îmbogățită cu Acid Glicolic, care are o moleculă cu o greutate mică, putând să pătrundă în firul de păr și să îi ofere hidratare. [Complexul de Strălucire] cu Acid Glicolic conține agenți de îngrijire care sigilează cuticula cu o strălucire de durată.
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Acasa" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/par", "name": "Păr" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/par/ingrijirea-parului", "name": "Îngrijirea părului" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/ingrijirea-parului/elseve", "name": "Elseve" } } , { "@type":"ListItem", "position": 5, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/ingrijirea-parului/elseve/glycolic-gloss", "name": "Elseve Glycolic Gloss" } } , { "@type":"ListItem", "position": 6, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/elseve/glycolic-gloss/sampon-elseve-glycolic-gloss-pentru-stralucirea-parului", "name": "sampon glycolic gloss" } } ] }