Închideţi

Current site: website_MasterRO
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterRO
Home node: /sitecore/content/MasterRO/home
Language: Romanian (Romania) : română (România)
Index : masterro_web_index
InstanceInfo configuration: Lowcost
InstanceInfo site: Lowcost;

DEPUNEM TOATE EFORTURILE PENTRU ASIGURAREA UNEI EFICACITĂȚI DOVEDITE

ȘTIINȚA FORMULĂRII

Laboratorul L’Oréal Paris pentru produse de îngrijire a pielii este pe deplin dedicat creării de formule L’Oréal Paris sigure și eficiente.
Toți membrii echipei au pregătire științifică (în biologie, farmaceutică și biochimie sau chimie) și sunt pasionați de ceea ce fac.
Această paletă de discipline își vădește permanent valoarea atunci când sunt necesare schimburi de informații cu numeroșii noștri parteneri pe parcursul procesului de creare a unui produs, până la momentul în care acesta ajunge la consumatori. Echipele noastre științifice beneficiază de expertiză în fiziologia componentelor active și a pielii, cercetare aplicată în știința formulării, analiză, microbiologie, fiziochimie și evaluarea performanțelor.
Echipa de marketing se asigură că produsul îndeplinește cerințele consumatorilor, iar echipa de producție ne permite să garantăm calitatea produselor noastre fabricate în cantități mari.
Este de reținut faptul că, înainte ca o formulă să ajungă în magazine, sunt implicați peste 100 de experți în crearea acesteia !


Our Efficacy


ÎNTREBAREA


Cum creăm cele mai performante formule?


Înainte de toate, o formulă este o combinație complexă de compuși activi, care interacționează cu alte ingrediente.
Aceștia trebuie păstrați astfel încât să rămână stabili în vederea asigurării unei eficiențe optime.
Expertiza noastră unică implică o calculare a dozajului acestor compuși activi pornindu-se de la un singur deziderat :
Crearea celor mai sigure, performante, unice și senzoriale produse cosmetice, în asentiment cu notorietatea mărcii.
Procesul include mai multe etape: selectarea atentă a compușilor activi și ingredientelor, formularea în funcție de constrângerile asociate pentru crearea celor mai inovatoare texturi și transformarea acestora într-un produs cosmetic care să impresioneze consumatorii prin finețe și eficacitate.

Responsabilitatea noastra este aceea de a ne asigura că fiecare produs ajunge la consumatorii noștri însoțit de dovezi clare cu privire la îndeplinirea criteriilor de performanță, siguranță și calitate.Our Efficacy


ÎNTREBAREA


Cum evaluăm performanța produselor noastre?


Performanța a reprezentat dintotdeauna un criteriu de decizie foarte important în privința lansării unei noi formule. Odată cu crearea Departamentului de produse de îngrijire a pielii în anii 70, s-a creat la nivelul L’Oréal un departament specializat a cărui activitate s-a concentrat asupra dezvoltării de metode de evaluare a performanței.
De atunci, cercetătorii noștri se străduiesc necontenit să dezvolte produse de îngrijire a pielii cu performanțe superioare, prin integrarea de tehnologii de formulare și componente active cu eficacitate dovedită prin intermediul unor teste in-vitro și in-vivo, de metode biofizice instrumentale și de teste clinice derulate de institute independente.

Pentru asigurarea progresului, orice disciplină științifică, medicală sau tehnică are nevoie de instrumente de măsurare sigure și relevante pentru caracterizarea și descrierea punctului de pornire al eșantionului de populație supus analizei. Aceste instrumente de măsurare sunt esențiale pentru estimarea de către cercetători și specialiști a performanțelor acțiunilor întreprinse. Experții L’Oréal au dezvoltat și publicat Atlase ale pielii pentru o comparare obiectivă a efectelor produselor și tratamentelor dezvoltate pe baza acelorași criterii de evaluare, indiferent de evaluator și de continentul din care provine acesta.Our Efficacy


ÎNTREBAREA


Există diferențe culturale de avut în vedere în stabilirea formulelor?


Fiecare regiune a lumii are propriile caracteristici culturale și climatice, astfel că femeile au de asemenea tipuri diferite de piele și manifestă nevoi diferite. De exemplu, în Asia, îmbătrânirea pielii își face apariția în principal prin hiperpigmentare, în timp ce în Europa, primele semne ale îmbătrânirii sunt ridurile. Acesta este motivul pentru care am fondat laboratoare de formulare L’Oréal Paris în diferite regiuni ale lumii: Europa, America de Nord și America de Sud, Japonia, China, India și Africa. Acestea vizează adaptarea sau crearea de formule eficiente specifice pentru consumatorii din zona respectivă, benefice pentru toată lumea! Aceste schimburi de informații și colaborări cu laboratoarele noastre de pe glob reprezintă o uriașă sursă de inspirație pentru inovațiile noastre.Our Efficacy


ÎNTREBAREA


Ce provocări legate de mediu trebuie avute în vedere cu ocazia creării unui produs?


Provocarea este aceea de a inova. Cu alte cuvinte, provocarea este de a veni cu noi soluții pentru femei prin integrarea celor mai recente date științifice și cunoștințe despre piele și ingrediente, asigurându-ne totodată că îmbinăm obiectivele ecologice și sociale ale grupului L'Oréal cu performanțele și calitatea produselor. Ținem întotdeauna cont de impactul componentelor active și a materiilor prime pe care le utilizămm dar și de sursa acestora.

SPOT (Sustainable Product Optimization Tool, instrument de optimizare sustenabilă a produselor) este un instrument unic și inovator de evaluare dezvoltat de L’Oréal pentru evaluarea amprentei ecologice totale a unui produs cosmetic. Metodologia SPOT este prima de la nivel de industrie care își propune să cuantifice performanțele sociale și ecologice ale tuturor produselor noastre în privința tuturor aspectelor ce țin de ciclul de viață al produsului.

SPOT este rezultatul colaborării diferitelor echipe de la nivelul L’Oréal – Sustenabilitate, Ambalaje și Cercetare – cu experți externi de la nivel internațional. Acest instrument a fost implementat la nivelul tuturor mărcilor L’Oréal în anul 2017 și este în prezent complet integrat în procesul de proiectare și lansare a tuturor noilor noastre produse. Aflați mai multe aici.

@LOREALPARISOFFICIAL and #worthit

#message

More details