Bright Reveal Exfoliant anti-pete pigmentare Bright Reveal îmbogățit cu 25% [AHA + BHA + PHA] + Niacinamidă

  • 25 ml
Detalii Produs
O sticlă din soluția de exfoliere intensivă L'Oreal Paris Bright Reveal oferă rezultate echivalente cu cele ale unei exfolieri profesionale. Obtineți un ten cu aspect mai uniform folosind acest exfoliant, care este îmbogățit cu Acizi și Niacinamidă.

Acționează rapid asupra semnelor post-acneice și petelor pigmentare. Inspirat de procedurile profesionale de exfoliere a tenului.

Ingrediente puternice

Formulat cu: 25% [AHA + BHA + PHA] & NIACINAMIDA. Combinația unică de acizi de mai multe mărimi și niacinamida iluminatoare oferă o exfoliere multi-nivel a pielii.
PHA DE MĂRIME MARE - exfoliază cu delicatețe suprafața pielii, pentru un aspect mai luminos & uniform.
BHA DE MĂRIME MEDIE - strânge porii și controlează nivelul de sebum.
AHA MICRO - exfoliază tenul la cel mai profund nivel, dizolvând pigmentarea și îmbunătățind textura pielii de la interior.
NIACINAMIDA - un ingredient cu efect de iluminare care ajută la reducerea apariției petelor pigmentare, inclusiv cele cauzate de îmbătrânire și soare, precum și cele post-acneice.

Eficacitate dovedită clinic

REZULTATELE DINTR-O STICLUȚĂ SUNT ECHIVALENTE CU CELE ALE UNUI TRATAMENT DE EXFOLIERE PROFESIONIST.
DUPĂ 1 UTILIZARE: Tenul arată imediat mai purificat, reînnoit și luminos. Imperfecțiunile sunt reduse.
DUPĂ 1 LUNĂ: petele pigmentare și semnele post-acneice sunt mai puțin vizibile.

Potrivit pentru tenul sensibil

Poate fi utilizat de către toate tipurile și tonurile de ten, inclusiv de către cel sensibil.
Formulă fără ulei. Ușor de aplicat & îndepărtat.
Ingrediente

AQUA / WATER • ALCOHOL DENAT. • LACTIC ACID • GLYCOLIC ACID • GLUCONOLACTONE • PROPANEDIOL • SODIUM HYDROXIDE • GLYCERIN • SILICA • SALICYLIC ACID • MICA • MANDELIC ACID • POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6 • CI 77891/TITANIUM DIOXIDE • HYDROXYETHYLCELLULOSE • ETHYL MENTHANE CARBOXAMIDE • NIACINAMIDE • XANTHAN GUM • PARFUM / FRAGRANCE • TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE • CI 19140/ YELLOW 5 • CI 42090 / BLUE 1.

Utilizare

Agitați bine. Scoateți capacul, întoarceți sticla cu susul în jos și strângeți capătul pentru a distribui produs în palmă. Aplicați uniform cu degetele pe tenul curățat și uscat, evitând ochii, nările și buzele. Lăsați să acționeze 15 minute, apoi clătiți cu apă caldă din abundență. Utilizați protecție solară dupa folosirea exfoliantului. Nu se utilizează zilnic. Se recomandă utilizarea de 4 ori pe săptămână, seara. Aplicați întotdeauna SPF 30 dimineața.

ATENȚIE: Evitați contactul cu ochii, nările și buzele. Dacă contactul apare, clătiți imediat cu apă din abundență. Nu utilizați pe tenul iritat. Dacă experimentați roșeață severă sau arsuri după 15 minute, clătiți imediat cu apă din abundență. Potrivit doar pentru uz extern. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Pastrați la temperatura camerei. Nu refrigerați/congelați.

ALERTĂ DE ARSURI SOLARE: Acest produs conține acizi alfa hidroxi (AHA) ce pot crește sensibilitatea pielii la expunerea la soare și mai ales la arsuri solare. Utilizați protecție solară și limitați expunerea la soare în timp ce utilizați acest produs și o săptămână după utilizarea acestuia.

Intrebari frecvente

Cum adaug exfoliantul Bright Reveal în rutina mea de îngrijire a tenului?
O dată la câteva seri, aplică produsul pe tenul curat, uscat. Lasă să acționeze timp de 15 minute și clătește cu apă călduță. Continuă cu serum și cremă hidratantă. Aplică întotdeauna un SPF minimum 30 dimineața. Folosește de maximum 4 ori pe săptămână și doar seara.
Ce tip de textură are exfoliantul Bright Reveal?
Acest produs este o soluție de exfoliere cu o textură lichidă, perlată, de culoare verde, foarte ușor de aplicat și îndepărtat. Atunci când este aplicat, poți simți o senzație răcoritoare și de furnicătură pe ten atunci când produsul acționează.
Ce tip de acizi sunt în exfoliantul Bright Reveal?
Exfoliantul Bright Reveal este inspirat de exfolierile profesionale. Este formulat cu 25% acizi de mărimi mari combinați cu Niacinamidă cu efect de luminozitate. Cuprinde 3 tipuri de acizi: AHA care ajută la reducerea tonului neuniform, BHA care ajută la reducere porilor și imperfecțiunilor și PHA care ajută la exfolierea cu blândețe, pentru un ten mai neted.
Exfoliantul Bright Reveal este potrivit pentru toate tipurile de ten?
Da, este o formulă fără ulei adaptată la mai multe tipuri de ten. Este un exoliant blând, potrivit pentru tenul sensibil și testat pe toate tonurile de piele.
Impactul social și asupra mediului

La L'Oréal Paris ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la consumul său, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validată de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul general asupra mediului

SCORE B

Amprenta de carbon

54g1 per doză de utilizare
389g pe 10mL

Amprenta de apă

3.22 per doză de utilizare
22 pe 10mL

Condiții de fabricație:

Fabricat în Germania într-o fabrică responsabilă
Recuperarea deșeurilor: 100%
Energie regenerabilă: >99%

Impactul ambalajului asupra mediului:

Certificat: 100%
Ambalaj din material reciclat3 : 40%
Reciclabil4 : Da
Se poate reumple sau reutiliza: Nu

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

1 Grame de echivalent CO2 (media categoriei „produs de curățare în profunzime și mască pentru față” = 69 g)
2 Indicele de apă incluzând calitatea apei + penuria de apă (m3) - media categoriei „produs de curățare în profunzime și mască pentru față” = 6.2
3 Excluzând sistemul de închidere
4 Instrucțiunile de reciclare pot varia local

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.

25 ml
Bright Reveal
Exfoliant anti-pete pigmentare Bright Reveal îmbogățit cu 25% [AHA + BHA + PHA] + Niacinamidă
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Acasa" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/ingrijirea-pielii", "name": "Îngrijirea pielii" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/ingrijirea-pielii/ingrijirea-fetei", "name": "Îngrijirea feței" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/ingrijirea-fetei/bright-reveal", "name": "Bright Reveal" } } , { "@type":"ListItem", "position": 5, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/bright-reveal/exfoliant-anti-pete-pigmentare-bright-reveal", "name": "Exfoliant anti-pete pigmentare" } } ] }