Age Specialist Cremă antirid de zi cu SPF 20 Age Specialist 45+

Detalii produs
Crema antirid hidratanta pentru ten de zi L'Oreal Paris Age Specialist 45+ este special conceputa pentru a se adresa nevoilor anti-rid ale pielii pentru femeile de peste 45 de ani. Dupa varsta de 45 de ani, regenerarea celulelor incepe sa fie mai lenta. Ridurile devin treptat mai vizibile, pielea isi poate pierde din fermitate si contururile nu sunt la fel de bine definite.

Age Specialist este o gama special conceputa pentru a se adresa nevoilor anti-rid ale tenului in funcție de varsta.
 
Formula contine ingredienti activi eficienti precum:
- RETINO-PEPTIDES, un complex puternic de Pro-Retinol si PEPTIDE.
Acestea stimuleaza procesul de regenerare a celulelor din interiorul stratului epidermic.
- extract de floare de Opuntia, cunoscuta pentru proprietatile sale regeneratoare, ce sustine procesul natural de regenerare a pielii.
 
Crema actioneaza in trei moduri:
1. Reduce ridurile. Pielea este mai neteda, ridurile si liniile fine sunt mai putin vizibile. Pielea aratӑ mai intinerita.
2. Restabileste Fermitatea. Saptamana dupa saptamana, pielea devine mai ferma si mai elastic, isi recapata tonusul.
3. Efect de Lifting. Rezultate: 85% dintre femei au ridurile mai putin vizibile* 96% dintre femei au o piele mai ferma* 91% dintre femei au un contur al fetei mai definit * .
*Auto-evaluare a 53 de femei timp de 4 saptamani. Produsul testat dermatologic.
Ingrediente
  • Pro-Retinol

    Pro-Retinolul (retinil palmitat sau provitamina A) este un derivat stabil al retinolului care poate fi înmagazinat în epiderm și care este adecvat pentru pielea sensibilă. Acesta este transformat treptat în retinol direct de către piele. Ajută la îmbunătățirea structurei epidermice și facilitează regenerarea acesteia, pentru a reduce aspectul ridurilor de suprafață și petele pigmetare. Pro-Retinolul este unul dintre principalele ingrediente din gama de produse Revitalift.

  • Acid hialuronic

    Acidul hialuronic (HA), care se regăsește în mod natural în piele, este o macromoleculă capabilă să rețină până la de 1000 de ori greutatea sa în apă, ceea ce îl face principalul agent de hidratare din epiderm. Formează o peliculă imperceptibilă pe piele, care previne, de asemenea, deshidratarea. Biotehnologia permite obținerea unor molecule de acid hialuronic cu o masă moleculară mai mică, capabile să pătrundă în epiderm, pentru a restabili hidratarea și tonusul pielii. Acidul hialuronic este unul dintre principalele ingrediente din gamele de produse Revitalift Filler and Hydra Genius.

AQUA/WATER, GLYCERIN, ISOHEXADECANE, DIMETHICONE, ZEA MAYS STARCH/CORN STARCH, ISOPROPYL ISOSTEARATE, PROPYLANE GLYCOL, OXIDIZED STARCH ACETATE, OCTYLDODECANOL, CETYL ALCOHOL, BEHENYL ALCOHOL, HYDROLYZED SOY PROTEIN, ADENOSINE, CAPRYLOYL SALICYLIC ACID, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, RETINYL PALMITATE, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL, CAPRYLYL GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, CETEARYL GLUCOSIDE, MYRISTIC ACID, PALMITIC ACID, PEG-100 STEARATE, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM POLYACRYLATE, SODIUM POLYACRYLATE STARCH, SODIUM TEAROYL GLUTANATE, STEARIC ACID, TECOPHEROL, XANTHAN GUM, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL, PHENOXYETHANOL, PARFUM/FRAGRANCE.
Utilizare
Aplicati pe fata si pe gatul bine curatate prin miscari circulare, pentru o mai buna penetrare a pielii, evitand contactul cu ochii.
Impactul social și asupra mediului

La L'Oréal Paris ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la consumul său, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validată de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul general asupra mediului

SCORE B

Amprenta de carbon

6.6g1 per doză de utilizare
92g pe 10mL

Amprenta de apă

0.42 per doză de utilizare
4.2 pe 10mL

Condiții de fabricație:

Fabricat în Germania într-o fabrică responsabilă
Recuperarea deșeurilor: 100%
Energie regenerabilă: >99%

Impactul ambalajului asupra mediului:

Certificat: 100%
Ambalaj din material reciclat3 : 25%
Reciclabil4 : Da
Se poate reumple sau reutiliza: Nu

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

1 Grame de echivalent CO2 (media categoriei „îngrijirea feței” = 9.6 g)
2 Indicele de apă incluzând calitatea apei + penuria de apă (m3) - media categoriei „îngrijirea feței” = 1.9
3 Excluzând sistemul de închidere
4 Instrucțiunile de reciclare pot varia local

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.

Age Specialist
Cremă antirid de zi cu SPF 20 Age Specialist 45+
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Acasa" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/ingrijirea-pielii", "name": "Îngrijirea pielii" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/ingrijirea-pielii/ingrijirea-fetei", "name": "Îngrijirea feței" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/ingrijirea-fetei/age-specialist", "name": "Age Specialist" } } , { "@type":"ListItem", "position": 5, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/age-specialist/crema-antirid-de-zi-cu-spf-20-age-specialist-45", "name": "Crema antirid de zi age specialist 45" } } ] }