Închideţi

Current site: website_MasterRO
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterRO
Home node: /sitecore/content/MasterRO/home
Language: Romanian (Romania) : română (România)
Index : masterro_web_index
InstanceInfo configuration: Lowcost
InstanceInfo site: Lowcost;


DEPUNEM TOATE EFORTURILE PENTRU GARANTAREA SIGURANȚEI DUMNEAVOASTRA

Consumatorii noștri contează pe faptul că noi le oferim doar produse a căror siguranță a fost evaluată temeinic și a căror calitate este garantată. Nu vom trăda niciodată această încredere. Toate ingredientele și produsele noastre sunt supuse unor evaluări riguroase din punct de vedere al siguranței înainte de a fi lansate pe piață.


Puteți avea încredere în produsele de îngrijire a pielii L’Oréal Paris, deoarece depunem toate eforturile pentru garantarea unui nivel maxim de siguranță pentru pielea dumneavoastră.

În spatele fiecărui produs se află misiunea a nu mai puțin de 100 de experți științifici de a testa fiecare formulă în vederea eliminării oricăror substanțe nedorite sau nocive. Aceștia calculează dozajul optim al substanțelor și îl împart la un factor de siguranță de 100, cu scopul de a lua în calcul aplicarea cumulativă a diferitelor produse, verificând totodată situația în ansamblu pentru evitarea oricăror nepotriviri. Înainte de parcurgerea unor teste clinice de siguranță, testăm de asemenea ingredientele și formulele pe piele sintetizată în laborator.


Our Safety

Când avem garanția că am atins un nivel maxim de siguranță, produsele noastre sunt supuse testării de către dermatologi independenți. Toleranța la produsele de îngrijire a pielii este evaluată pe toate tipurile de piele, inclusiv pe pielea sensibilă, fiind testată sub control dermatologic pe baza a minimum 600 de aplicări. Aceste teste includ paneluri extinse de voluntari și diferite tipuri de piele, inclusiv pielea sensibilă.

Dedicarea noastră pentru siguranța dumneavoastră nu se oprește aici, Grupul adoptând de asemenea cele mai avansate tehnologii pentru dezvoltarea unei platforme de evaluare predictivă care să ne permită să garantăm siguranța și eficacitatea produselor. În plus, supravegherea științifică de la nivel mondial și ascultarea sistematică a doleanțelor clienților noștri ne ajută să luăm în calcul și să ținem cont de părerile acestora atunci când decidem reducerea utilizării sau eliminarea anumitor ingrediente. Aceasta permite o îmbunătățire continuă a tuturor formulelor noastre, chiar și după lansarea acestora, fiind totodată esențială pentru a vă garanta un nivel maxim al siguranței.

#message

More details