Revitalift Laser Revitalift Laser Cremă antirid noapte

Crema antirid de noapte din gama Revitalift Laser are o eficacitate intensă antirid: corectează ridurile, redensifică tenul și remodelază conturul feței. Este soluția ideală pentru tenul matur, ce prezintă semne de îmbătrânire. Rezultate: Imediat, pielea este hidratată, mai tonifiată (+42%*) și mai fermă (+16%*). Într-o săptamană, ridurile sunt reduse. În patru săptămâni, textura pielii este mai uniformă (+49%**). Tenul este ca și transformat. *Test instrumental - 40 de femei. **Scoraj clinic - 57 de femei Produsul este testat de către un Institut Independent.

Detalii produs

Formula antirid patentată de către Laboratoarele de Cercetare L'Oreal conține ingredienți activi eficienți precum:

- Acid Hialuronic, un ingredient valoros de îngrijire a tenului, a cărui formă fragmentată ajută la corectarea ridurilor cu meticulozitate;
- Pro-Xylane™️ concentrat (3%), o formulă antirid patentată de către Laboratoarele de Cercetare L’Oreal, ce corectează ridurile, redensifică tenul și remodeleazș conturul feței.

Crema de noapte antirid din gama Revitalift Laser este destinată tenului matur din segmentul de vârstă 40+.

Ingrediente
Aqua / Water, Dimethicone, Simmondsia Chinensis Seed Oil / Jojoba Seed Oil, Hydrogenated Castor Oil Dimer Dilinoleate, Alcohol Denat., Hydroxypropyl Tetrahydropyrantriol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Propanediol, Propylene Glycol, Cetyl Alcohol, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Centella Asiatica Extract, Hydrolyzed Rice Protein, Capryloyl Salicylic Acid, Disodium Edta, Sodium Citrate, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Ascorbyl Glucoside, Tocopherol, Silica [Nano] / Silica, Caprylyl Glycol, Hydrated Silica, Pentylene Glycol, Polysorbate 60, Silica Dimethyl Silylate, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Citronellol, Isoeugenol, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Parfum / Fragrance.(F.I.L. B227605/1).
Utilizare
Crema se aplică în fiecare seară pe fața și gâtul perfect curățate.

Se poate utiliza și ca mască aplicând un strat mai gros pe piele. Dimineața se îndepartează excesul de produs cu o dischetă demachiantă.
Impactul social și asupra mediului

La L'Oréal Paris ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la consumul său, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validată de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul general asupra mediului

SCORE B

Amprenta de carbon

9g1 per doză de utilizare
121g pe 10mL

Amprenta de apă

0.62 per doză de utilizare
6.9 pe 10mL

Condiții de fabricație:

Fabricat în Germania într-o fabrică responsabilă
Recuperarea deșeurilor: 100%
Energie regenerabilă: >99%

Impactul ambalajului asupra mediului:

Certificat: 100%
Ambalaj din material reciclat3 : 40%
Reciclabil4 :
Se poate reumple sau reutiliza: Nu

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

1 Grame de echivalent CO2 (media categoriei „îngrijirea feței” = 9.6 g)
2 Indicele de apă incluzând calitatea apei + penuria de apă (m3) - media categoriei „îngrijirea feței” = 1.9
3 Excluzând sistemul de închidere
4 Instrucțiunile de reciclare pot varia local

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.