Revitalift Filler Ser fiole antirid Revitalift Filler cu acid hialuronic

Cura de 7 zile cu fiolele anti-age cu Acid Hialuronic de la Revitalift Filler redă elasticitatea tenului și îl hidratează intens. Este soluția ideală pentru tenul deshidratat și lipsit de elasticitate, care necesită o hidratare intensă.

Detalii produs

Fiecare din cele 7 fiole conține o monodoza cu activi puternic concentrați sigilată până la utilizare, pentru a-și pastra beneficiile și prospețimea.

7 x Monodoza concentrată sigilată. Monodoza cu activi puternic concentrați este sigilata până la utilizare, pentru a-și păstra beneficiile și prospețimea.

Tenul este intens hidratat în 6 zone cheie.

1. Zona frunții +10.5%.2. Zona superioară a pomeților +7.8%.3. Zona inferioară a pomeților +12.6%.4. Zona maxilarului +7.4%.5. Zona liniilor de expresie +16.3%.6. Conturul facial +15.3%Studiu clinic condus de un institut independent.
Acid Hialuronic pur, un ingredient de top în îngrijirea tenului. Ajută la redobândirea elasticității tenului și obținerea unui aspect catifelat. Hidratează intens tenul. Vitamina B5, un nutrient esențial cu efect de calmare, ce ajută la revitalizarea tenului.
Acesta este sigilat până la utilizare în 7 fiole monodoză pentru a-și păstra mai bine beneficiile și prospețimea.

Rezultate:

După 1 fiolă. Tenul este mai dens și mai elastic (80%**).
După 7 fiole. Tenul este revitalizat (85%**), se simte redensificat, mai ferm și mai elastic (75%**).
FARĂ ALCOOL*. A NU SE INGERA. A NU SE INJECTA. *Fară alcool etilic. **Autoevaluare - 55 de femei.

Ingrediente
Aqua/Apă, Glicerină, Acid hidroxietilpiperazin etan sulfonic, Hialuronat de sodiu, Ulei de ricin hidrogenat Peg-60, Extract de semințe de Secale Cereale/Extract de semințe de secară, Pantotenat de calciu, Diacetat de dipeptidă diaminobutiroil benzilamidă, Glucozidă de ascorbil, Edta disodică, Pentilen glicol, Fenoxietanol, Clorfenesină. (f.i.l. B212104/1).
Utilizare
Aplicați după curățarea și uscarea în prealabil a tenului, înainte de aplicarea cremei de față.
Cum se utilizează fiolele?
1. Cu o lovitura ușoară pe partea superioară, asigurați-vă că lichidul coboară spre bază.
2. Deschideți fiola, punând presiune pe partea superioară, până se rupe.
3. Răsturnați conținutul fiolei în palmă pentru a-l aplica pe față și gât. Lăsați-l până este absorbit complet, după care urmați rutina dumneavoastră normală de îngrijire. A nu se ingera. A nu se injecta.
Revitalift
Filler Ser fiole antirid Revitalift Filler cu acid hialuronic