Revitalift Filler Ser antirid cu acid hialuronic 1,5%

Descoperiți serul anti-îmbătrânire eficient Revitalift de la L'Oréal Paris îmbogățit cu acid hialuronic ultra-concentrat, care hidratează și netezește vizibil pielea.

Detalii produs
Serul Revitalift Filler este serul nostru de nouă generație.
Acest ser antirid cu acid hialuronic pur de 1,5% restabilește hidratarea pentru o piele mai volumizată, mai radiantă și cu aspect mai tânăr. Formulat pentru a oferi o eficacitate avansată împotriva ridurilor, acest produs de îngrijire a pielii este potrivit pentru toate tipurile de piele.
Absorbție rapidă.
Aspect non-gras.
Ingrediente
Aqua / Water, Glycerin, Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid, Sodium Hyaluronate, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Disodium Edta, Secale Cereale Seed Extract / Rye Seed Extract, Ascorbyl Glucoside, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Pentylene Glycol, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Linalool, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Parfum / Fragrance
Utilizare
De două ori pe zi, aplicați 2-3 picături din acest ser de față pe pielea curată și uscată de pe față și gât. Apoi aplicați o cremă.
Impactul social și asupra mediului

La L'Oréal Paris ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la consumul său, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validată de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul general asupra mediului

SCORE B

Amprenta de carbon

10g1 per doză de utilizare
144 pe 10mL

Amprenta de apă

0.42 per doză de utilizare
6.3 pe 10mL

Condiții de fabricație:

Fabricat în Germania într-o fabrică responsabilă
Recuperarea deșeurilor: 100%
Energie regenerabilă: >99%

Impactul ambalajului asupra mediului:

Certificat: 100%
Ambalaj din material reciclat3 : 40%
Reciclabil4 :
Se poate reumple sau reutiliza: Nu

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

  6 Furnizor angajat în incluziunea socială

1 Grame de echivalent CO2 (media categoriei „îngrijirea feței” = 9.8 g)
2 Indicele de apă incluzând calitatea apei + penuria de apă (m3) - media categoriei „îngrijirea feței” = 1.7
3 Excluzând sistemul de închidere
4 Instrucțiunile de reciclare pot varia local

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.

Revitalift
Filler Ser antirid cu acid hialuronic 1,5%