Préférence 7.4 Dublin aramiu intens

Formula Preference de gel translucent ofera parului tau o culoare cu reflexe luminoase ce intensifica culoarea. 100% acoperire a firelor de par alb. Descopera nuantele unice Preference cu pigmenti ce reflecta lumina, pentru o culoare plina de reflexe. BALSAM CE IMPROSPATEAZA CULOAREA SI STRALUCIREA: Utilizat saptamanal, pastreaza stralucirea parului tau timp de 8 saptamani*. Nuanta 7.4 a fost inspirata de capitala fascinanta a Irlandei, Dublin. *Test instrumental.

Detalii produs
Préférence îți oferă până la 8 săptămâni de culoare intensă și de durată. Conține un revelator de culoare, care revitalizează intensitatea din prima zi cu fiecare aplicare pentru o strălucire radiantă. Asigură o acoperire de până la 100% a firelor albe. Oferă-i părului tău o culoare spectaculoasă și intensă Fiecare pachet conține 1 flacon cu gel colorant 1 oxidant cremă, 1 balsam pentru strălucire intensă, 1 revelator de culoare, 1 prospect cu instrucțiuni de utilizare și o pereche de mănuși de înaltă calitate.
Ingrediente
Citește prospectul pentru instrucțiunile complete de utilizare și recomandările privind siguranța.
Utilizare
Acest produs este recomandat pentru toate tipurile de par. Este ideal pentru o acoperire de 100% a firelor albe de par.
ATENTIE!
Colorantii capilari pot provoca reactii alergice severe. Cititi si respectati instructiunile de utilizare. Acest produs nu este destinat pentru uzul persoanelor cu varsta sub 16 ani.
Tatuajele temporare cu ""henna neagra"" pot creste riscul unei alergii.
Nu va colorati parul daca:
- aveti o eruptie pe fata sau aveti un scalp sensibil, iritat sau leziuni;
- ati avut vreodata orice reactie dupa colorarea parului;
- ati avut in trecut o reactiue la un tatuaj temporar cu ""henna neagra"";
Ignorand o reactie alergica va puteti pune viata in pericol. Efectuati obligatoriu TESTUL DE ALERTA A ALERGIILOR CU 48 DE ORE INAINTE de fiecare utilizare a acestui produs, chiar daca ati mai utilizat produse de colorare inainte.
7.4 Dublin aramiu intens
Préférence
7.4 Dublin aramiu intens