Vivid Colors x Irina Rimes

Préférence Vivid Colors x Irina Rimes: culorile îndrăznețe cuceresc Metaverse-ul

 

 

IRINA RIMES, PRIMUL CONCERT ÎN METAVERSE DIN ROMÂNIA

Irina Rimes revine cu o surpriză pentru fanii ei: 11 dintre piesele de pe noul album, "Acasă", vor putea fi ascultate live în cadrul primului concert Metaverse din România.

În primă fază, publicul va putea urmări un preview al celor 11 piese pe canalul de YouTube al artistei, urmând ca în luna iulie, aplicația care introduce fanii în această realitate imersivă să fie disponibilă. Practic, cele 11 piese reprezintă 11 lumi diferite, suprarealiste.

Pentru acest proiect, Irina a fost scanată ca să poată fi digitalizată și transformată într-un caracter aplicabil în Metaverse, o muncă a zece departamente ce au lucrat doar la conturarea caracterului ei virtual, de la ochi, față și până la haine.

 

SCHIMBARE DE LOOK ÎN CULORI ÎNDRĂZNEȚE

. La o simplă atingere a produsului, părul artistei este supus unei transformări virtuale, într-o explozie de culoare captată în Metaverse.îndrăgita artistă a experimentat 3 dintre culorile-vedetă ale noii game Préférence Vivid Colors: Smokey Grey, Bright Red și Rose GoldÎn cadrul primului concert Metaverse din România,

este prezentă în 3 dintre piesele din albumul "Acasă": "Taie", "Nu știu" și "S-a dus".Préférence Vivid Colors "Acasă" este unul dintre cele mai personale albume ale Irinei, ce exprimă trăiri sufletești intense. Colorarea pentru păr

CULORI PLINE DE IMPACT, PIGMENȚI INTENȘI

Inspiră-te din alegerile Irinei pentru concertul din Metaverse pentru o culoare a părului plină de personalitate:

Nuanta
1

Smokey Grey

Nuanța 9.112 Smoke Grey a fost inspirată de cele 11 case ultra-moderne din Camden Town.

 

Nuanta
2

Bright Red

Nuanța 8.624 Bright Red a fost inspirată de roșul faimos și strălucitor al Moulin Rouge, situat la poalele dealului Montmartre.

Nuanta
3

Rose Gold

Nuanța 9.213 Rose Gold a fost inspirată de etichetele roz ale Melrose Avenue și stilul său stradal.

Formula Préférence Vivid Colors este infuzată cu un amestec de pigmenți care oferă culori intense, pline de reflexe. Textura de gel translucid asigură o aplicare ușoară și uniformă și este potrivită tuturor tipurilor de păr.