Hydra Specialist Crema hidratanta de fata pentru ten uscat si sensibil L'Oreal Paris Hydra Specialist, 50ml

Crema hidratanta Hydra Specialist pentru ten uscat si sensibil de la L'Oreal Paris hidrateaza intens pielea, o catifeleaza, protejeaza si reimprospateaza. Este solutia ideala pentru persoanele care au pielea fragila si deshidratata. Textura sa catifelata, non-grasa si usoara patrunde imediat in piele, lasand-o fina la atingere, improspatata si mai radianta.

Detalii produs
Formula Hydra Specialist pentru ten uscat si sensibil asociaza activi avansati si formule de lux pentru o hidratare optima timp de 24h si o piele vizibil mai frumoasa.

 

Contine ingredienti activi eficienti precum:
VITAMINA E: protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi si amplifica efectul de hidratare.
VITAMINA B5 din ulei de trandafir si seminte de coacaze negre: ajuta la refacerea pielii.
FILTRE UV: protejeaza pielea impotriva razelor nocive ale soarelui si ajuta la prevenirea aparitiei ridurilor.

 

Crema Hydra Specialist are o eficacitate vizibila*: 81% femei: pielea este mai fina.

 

75% femei: pielea este mai reconfortata.
73% femei: pielea este protejata impotriva deshidratarii.

 

*Autoevaluare, 58 femei, imediat si dupa 4 saptamani.
Rezultate: Imediat pielea este intens hidratata, catifelata si reconfortata. Zi dupa zi isi recapata aspectul sanatos si radiant.
Produsul este testat sub control dermatologic.
Ingrediente
  • Ceramide 5

    Ceramide 5 este o moleculă brevetată de L'Oréal Research & Innovation. Datorită structurii sale lipidice, care mimetizează ceramidele regăsite în mod natural în stratul cornos, se absoarbe ușor în piele. Aceasta facilitează o structură lipidică intercelulară optimă și îmbunătățește funcția și calitatea barierei cutanate. Ceramide 5 este un ingredient cheie în produsele AGE SPECIALIST.

Utilizare

Crema se aplica in fiecare zi pe fata si gatul perfect curatate.

Impactul social și asupra mediului

La L'Oréal Paris ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la consumul său, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validată de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul general asupra mediului

SCORE B

Amprenta de carbon

7.2g1 per doză de utilizare
99g pe 10mL

Amprenta de apă

0.82 per doză de utilizare
10 pe 10mL

Condiții de fabricație:

Fabricat în Germania într-o fabrică responsabilă
Recuperarea deșeurilor: 100%
Energie regenerabilă: >99%

Impactul ambalajului asupra mediului:

Certificat: 100%
Ambalaj din material reciclat3 : 25%
Reciclabil4 :
Se poate reumple sau reutiliza: Nu

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

1 Grame de echivalent CO2 (media categoriei „îngrijirea feței” = 9.6 g)
2 Indicele de apă incluzând calitatea apei + penuria de apă (m3) - media categoriei „îngrijirea feței” = 1.9
3 Excluzând sistemul de închidere
4 Instrucțiunile de reciclare pot varia local

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Acasa" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/ingrijirea-pielii", "name": "Îngrijirea pielii" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/ingrijirea-pielii/ingrijirea-fetei", "name": "Îngrijirea feței" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/ingrijirea-fetei/hydra-specialist", "name": "Hydra Specialist" } } , { "@type":"ListItem", "position": 5, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.ro/hydra-specialist/crema-hidratanta-de-fata-pentru-ten-uscat-si-sensibil-hydra-specialist", "name": "Crema hidratanta de fata pentru ten uscat si sensibil Hydra Specialist" } } ] }