Elseve Extraordinary Oil Ulei extraordinar pentru păr L'Oreal Elseve

Ulei cu textură magică, o combinație unică de 6 uleiuri de flori rare, care au capacitatea de a transforma fibra capilară pentru obținerea părului sublim.

Detalii produs
Aplicați 3 până la 4 pulverizări pe tot părul.
Ingrediente
Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Chamomilla Recutita Flower Extract / Matricaria Flower Extract, Cocos Nucifera Oil / Coconut Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil / Sunflower Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Benzyl Alcohol, Cinnamal, Linalool, Linum Usitatissimum Flower Extract / Linseed Flower Extract, Caprylic/Capric Glycerides, Caprylic/Capric Triglyceride, Gardenia Taitensis Flower, Bisabolol, Rosa Canina Flower Extract, Bht, Glycine Soja Oil / Soybean Oil, Parfum / Fragrance. (F.I.L. C227178/1).
Utilizare
Înainte de șamponare pentru a hrăni intens fără să încarce, înainte de periere pentru a conferi părului o textură irezistibil de moale și mătăsoasă; la fiecare finisare pentru obținerea părului sublim cu aspect satinat. În cazul contactului cu ochii, clătiți imediat cu apă.
Impactul social și asupra mediului

La L'Oréal Paris ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la consumul său, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validată de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul general asupra mediului

SCORE B

Amprenta de carbon

48g1 per doză de utilizare
109g pe 10mL

Amprenta de apă

1.62 per doză de utilizare
3.6 pe 10mL

Condiții de fabricație:

Fabricat în Franța într-o fabrică responsabilă
Recuperarea deșeurilor: NA%
Energie regenerabilă: NA%

Impactul ambalajului asupra mediului:

Certificat: 0%
Ambalaj din material reciclat3 : 40%
Reciclabil4 :
Se poate reumple sau reutiliza: Nu

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

1 Grame de echivalent CO2 (media categoriei „leave-in și ulei” = 36 g)
2 Indicele de apă incluzând calitatea apei + penuria de apă (m3) - media categoriei „leave-in și ulei” = 171
3 Excluzând sistemul de închidere
4 Instrucțiunile de reciclare pot varia local

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.

Elseve
Extraordinary Oil Ulei extraordinar pentru păr L'Oreal Elseve