Elseve Color Vive Mască de par L'Oreal Paris Elseve Color Vive pentru păr blond/gri

Această mască este recomandată pentru parul blond, decolorat, gri sau cu șuvițe pentru netralizarea tonurilor de galben și portocaliu ale părului vopsit.

Detalii produs
Această mască hrănitoare anti-reflexe arămii este un produs nuantator care hrănește și neutralizeza tonurile de galben și portocaliu. - mască îmbogățită cu filtre UV, pentru protejarea culorii părului; - pigmenți violeți ce neutralizează instantaneu tonurile nedorite de galben și portocaliu. Face parte din gama special dedicată părului colorat: Color-Vive. Această mască este recomandată pentru părul blond, decolorat, gri sau cu șuvițe pentru netralizarea tonurilor de galben și portocaliu ale părului vopsit.
Ingrediente
1217039 A, Aqua / Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetyl Esters. CI 60730 / Acid Violet 43, CI 45100 / Acid Red 52, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Trideceth-6, Chlorhexidine Digluconate, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Benzophenone-4, Amodimethicone, Isopropyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citric Acid, Citronellol, Cetrimonium Chloride, Coumarin, Amyl Cinnamal, Parfum / Fragrance (F.I.L. C228727/1)
Utilizare
Utilizați o dată pe săptămână, după samponarea cu Elseve Purple Shampoo, în completarea rutinei Elseve Color Vive pentru păr vopsit. Pentru părul blond, lăsați să acționeze 5 minute, apoi clătiți cu apă din abundență. Pentru părul brunet cu șuvițe, lăsați să acționeze 10 minute, apoi clătiți cu apă din abundență. Nu lașați la îndemăna copiilor. Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți imediat cu apă din abundență.A se folosi doar în scopul nuanțării părului capilar.
Elseve
Color Vive Mască de par L'Oreal Paris Elseve Color Vive pentru păr blond/gri