Închideţi

Current site: website_MasterRO
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterRO
Home node: /sitecore/content/MasterRO/home
Language: Romanian (Romania) : română (România)
Index : masterro_web_index
InstanceInfo configuration: Lowcost
InstanceInfo site: Lowcost;
Barbara Palvin

Barbara Palvin

Nascută în Ungaria, Barbara este o nouă stea în ascensiune în lumea modei. A fost descoperită la vârsta de 13 ani pe străzile din orașul său natal, Budapesta. În primii ani, ea și-a creat un nume în lumea modei și a apărut pe coperțile publicațiilor ”L'Officiel”, ”Vogue” Rusia, ”Glamour” Ungaria, ”ELLE” Franța și ”Harper's Bazaar” Coreea.

Cea mai tânără dintre muzele L'Oréal Paris, Barbara a defilat pentru prima dată în timpul evenimentului organizat de Prada, ”Milan Fashion Week”. De atunci, Barbara a fermecat podiumurile multor case de modă precum ”Louis Vuitton”, ”MiuMiu”, ”Nina Ricci”, ”Ungaro”, ”Christopher Kane”, ”Julien Macdonald”, ”Jeremy Scott”, ”Vivienne Westwood”, ”Etro” și ”Chanel”. Barbara a făcut deja furori pe covorul roșu.

Frumusețea le oferă femeilor încredere în sine. Ador cosmeticele. Sunt încântată să fiu imaginea produsului ”Rouge Caresse”, interpretarea ultra-modernă a unui ruj senzual - tineresc, original, delicat, perfect pentru look-urile mele diferite. Am o idee foarte moderna despre frumusețe, care se rezonează perfect cu principiile acestui produs. Parcă trăiesc într-o poveste. Sunt foarte încântată să mă alătur familiei L'Oréal Paris, alături de personalități atât de puternice.

TOATE AMBASADOARELE

#message

More details