Age Specialist 55+ Calcium Cremă antirid de față pentru zi L'Oreal Paris Age Specialist 55+

Age Specialist crema anti-reparatoare 55+ ani se adresează nevoilor anti-rid ale tenului matur.

Detalii produs
Age Specialist este o gamă special concepută pentru a se adresa nevoilor anti-rid ale tenului în funcție de vârstă. După 55 de ani tenului îi pot lipsi nutrienți esențiali ceea ce poate duce la uscarea tenului și apariția ridurilor. Acțiune triplă: 1. HRĂNEȘTE ȘI DENSIFICĂ - 94% dintre femei au o piele mai hrănita*;2. REDUCE RIDURILE - În 4 săptămâni ridurile sunt reduse cu 35%**;3. REDEFINEȘTE CONTURUL 83% dintre femei au conturul mai bine definit*. TESTAT SUB CONTROL DERMATOLOGIC.*autoevaluare 40 de femei după 6 săptămâni.** test instrumental pe numărul de riduri de tip laba gâștei pe 40 de femei.
Ingrediente
Aqua / Water, Glycerin, Isohexadecane, Dimethicone, Isopropyl Isostearate, Aluminum Starch Octenylsuccite, Propylene Glycol, Nylon-12, Octyldodecanol, Cetyl Alcohol, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Behenyl Alcohol, C13-14 Isoparaffin, Peg-100 Stearate, Stearic Acid, Stearyl Alcohol, Arachidyl Alcohol, Calcium Pca, Triethanolamine, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Myristic Acid, Myristyl Alcohol, Palmitic Acid, Adenosine, Disodium Edta, Disodium Stearoyl Glutamate, Capryloyl Salicylic Acid, Caprylyl Glycol, Laureth-7, T-Butyl Alcohol, Polyacrylamide, Polyethylene, Phenoxyethanol, Parfum / Fragrance. (F.I.L. B178329/2).
Utilizare
Pentru rezultate optime se recomandă folosirea zilnică împreună cu o cremă de noapte. Cu COMPLEX DE ULEIURI și PHILOROGLUCINOL ce hrănesc intens pielea și o protejează împotriva uscării. Regenerarea celulară este sporită.
Impactul social și asupra mediului

La L'Oréal Paris ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la consumul său, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validată de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul general asupra mediului

SCORE B

Amprenta de carbon

6.7g1 per doză de utilizare
91g pe 10mL

Amprenta de apă

1.32 per doză de utilizare
17 pe 10mL

Condiții de fabricație:

Fabricat în Germania într-o fabrică responsabilă
Recuperarea deșeurilor: 100%
Energie regenerabilă: >99%

Impactul ambalajului asupra mediului:

Certificat: 100%
Ambalaj din material reciclat3 : 25%
Reciclabil4 :
Se poate reumple sau reutiliza: Nu

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

1 Grame de echivalent CO2 (media categoriei „îngrijirea feței” = 9.6 g)
2 Indicele de apă incluzând calitatea apei + penuria de apă (m3) - media categoriei „îngrijirea feței” = 1.9
3 Excluzând sistemul de închidere
4 Instrucțiunile de reciclare pot varia local

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.

Age Specialist
55+ Calcium Cremă antirid de față pentru zi L'Oreal Paris Age Specialist 55+