Age Specialist 45+ Rétino Peptides Cremă de zi L'Oreal Paris Age Specialist 45 +

După vârsta de 45 de ani, regenerarea celulelor începe să fie mai lentă. Ridurile devin treptat mai vizibile, pielea își poate pierde din fermitate și contururile nu sunt la fel de bine definite.

Detalii produs
L’Oreal Paris Age Specialist cremă anti-rid cu effect de lifting 45+ este special concepută pentru a se adresa nevoilor anti-rid ale pielii pentru femeile de peste 45 de ani. Crema acționează în trei moduri:1. Reduce ridurile. Pielea este mai netedă, ridurile și liniile fine sunt mai puțin vizibile. Pielea aratӑ mai întinerită.2. Restabilește Fermitatea. Săptămână după săptămână, pielea devine mai fermă și mai elastica, își recapătă tonusul.3. Efect de Lifting. Rezultate:85% dintre femei au ridurile mai puțin vizibile*96% dintre femei au o piele mai fermă*91% dintre femei au un contur al fetei mai definit **Auto-evaluare a 53 de femei timp de 4 săptămâni.Produsul testat dermatologic.
Ingrediente
Aqua / Water, Glycerin, Isohexadecane, Dimethicone, Isopropyl Isostearate, Aluminum Starch Octenylsuccite, Propylene Glycol, Nylon-12, Octyldodecanol, Cetyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Peg-100 Stearate, Stearic Acid, Stearyl Alcohol, Triethanolamine, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Sodium Polyacrylate, Myristic Acid, Myristyl Alcohol, Palmitic Acid, Adenosine, Disodium Edta, Disodium Stearoyl Glutamate, Hydrolyzed Opuntia Ficus-Indica Flower Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Capryloyl Salicylic Acid, Caprylyl Glycol, Acetyl Trifluoromethylphenyl Valylglycine, Xanthan Gum, Pentylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Polyethylene, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Phenoxyethanol, Lilool, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Citronellol, Parfum / Fragrance. (F.I.L. B188801/1).
Utilizare
Aplicați pe fața și pe gâtul bine curățate prin mișcări circulare, pentru o mai bună penetrare a pielii, evitând contactul cu ochii. Acest produs este potrivit pentru adresarea nevoilor antirid și de lifting ale pielii de peste 45 de ani.
Impactul social și asupra mediului

La L'Oréal Paris ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la consumul său, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validată de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul general asupra mediului

SCORE B

Amprenta de carbon

6.6g1 per doză de utilizare
93 pe 10mL

Amprenta de apă

0.32 per doză de utilizare
4.3 pe 10mL

Condiții de fabricație:

Fabricat în Germania într-o fabrică responsabilă
Recuperarea deșeurilor: 100%
Energie regenerabilă: >99%

Impactul ambalajului asupra mediului:

Certificat: 100%
Ambalaj din material reciclat3 : 25%
Reciclabil4 :
Se poate reumple sau reutiliza: Nu

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

  9 Furnizor angajat în incluziunea socială

1 Grame de echivalent CO2 (media categoriei „îngrijirea feței” = 9.8 g)
2 Indicele de apă incluzând calitatea apei + penuria de apă (m3) - media categoriei „îngrijirea feței” = 1.7
3 Excluzând sistemul de închidere
4 Instrucțiunile de reciclare pot varia local

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.

Age Specialist
45+ Rétino Peptides Cremă de zi L'Oreal Paris Age Specialist 45 +