• Home
  • Machiaj
  • Makeup Genius
Share:

Application Mobile Makeup Genius

Descoperă prima aplicaţie de makeup virtual de la L’Oréal Paris! Încearcă în timp real o serie de look-uri şi produse, direct pe telefon sau tabletă!

“Try on” instant!

NOU Tehnologia “try on” – faţa ta se transformă instantaneu. Cu tehnologia noastră de ultimă oră, poţi avea acum simularea perfectă a machiajului. Nu îţi va veni să crezi, pe măsură ce vei aplica o gamă completă de produse şi o multitudine de look-uri, vei vedea rezultatele instantaneu, ca şi cum le-ai purta! O revoluţie în tehnologie pentru o simulare perfectă a machiajului.

Părerea designerului

Tips and tricks, look-uri şi “how to's” de la makeup designerii L’Oréal Paris, într-un singur loc. Descoperă tehnici pentru o aplicare perfectă a machiajului sub îndrumarea beauty designerilor de top. Vrei un look nou? Look-urile tale favorite sunt aplicate direct pe imaginea feţei tale. Ca prin magie vei vedea rezultatele!

Look-urişi produseinfinite

Experimentează cât mai multe look-uri! Creioane de ochi, de sprâncene, rujuri, fard de obraz…încearcă o gamă variată de produse, culori şi look-uri.
Priveşte cum machiajul prinde viaţă instant, se adaptează perfect feţei tale şi îţi urmează mişcările. Este ca şi cum l-ai purta!

Întotdeaunaconectat!

Încearcă instant ultimele look-uri, cu o tehnologie revoluţionară de scanare! Surprinde în reviste look-urile tale favorite L’Oréal Paris şi încearcă-le instant în aplicaţia Makeup Genius. Apoi poţi să le dai share prietenilor pe Facebook şi Instagram!

Descarcă ACUM!


Abonaţi-vă la newsletterul l'Oréal Paris :

Închide

Newsletter

Închide

Vă mulţumim pentru că v-aţi abonat la Newsletter

Trimite unui(e) prieten(e)

Închide
Mulţumesc. E-mailul dumneavoastră a fost trimis.
TRIMITE

Adresele de e-mail furnizate vor fi utilizate doar pentru a trimite articolul cerut şi nu vor fi păstrate