”Iubirea de sine și atitudinea pozitivă sunt primele reguli de bază ale reușitei în viață.”

Natasha Poly pentru l'Oréal Paris

Citiți biografia ei, sfaturile sale de frumusețe și descoperiți proiectele sale.

Toate ambasadoarele

O EVOLUȚIE METEORICĂ

Datorită frumuseții sale fascinante, Natasha Poly a cucerit lumea modei cu viteza luminii. Câștigătoarea unui concurs de frumusețe din Moscova, la vârsta de 15 ani, a fost prezentată pentru prima dată pe un podium în 2004 de Emmanuel Ungaro. Talentul și determinarea sa au propulsat-o la evenimentele de modă de prezentare a colecțiilor Toamnă-Iarnă 2004-2005 a 54 de case de modă care includeau branduri internaționale importante precum ”Jean-Paul Gaultier”, ”Yves Saint Laurent”, ”Roberto Cavalli”, ”Chanel” și ”Valentino”. De fiecare dată când apare pe podium, Natasha șochează cu frumusețea sa naturală. Descoperită de fostul editor al ”Vogue” Franța, Carine Roitfeld, Natasha Poly a strălucit pe coperta acestei publicații de 7 ori (un număr record). Fiind imaginea ”Calvin Klein” și unul dintre îngerii ”Victoria's Secret”, a fost denumită ”supermodelul momentului” de ”American Vogue” în 2009.

UN DRUM NECONFORMIST

Natasha și-a trasat un destin extraordinar, iar astăzi este unul dintre cele mai renumite modele din lume. Fiind un nou model de frumusețe, ea combină stilul gamour și neconformist cu o personalitate impresionantă. Este imaginea unor produse emblematice precum ”Elnett Hairspray” și ”Elseve Nutri Gold”.Descoperiți toate filmările la care Natasha a participat în cele mai recente campanii de publicitate ale L'Oréal Paris!

COLABORAREA CU L’ORÉAL PARIS ESTE CEL MAI PUȚIN PROBABIL O COINCIDENȚĂ.

Originară din Perm, un orășel din munții Urali, Natasha Poly a visat să devină un makeup artist profesionist. Întotdeauna a adorat produsele cosmetice, iar L'Oréal Paris a însoțit-o mereu în culisele show-urilor de modă. Se pare că i-a fost predestinat să devină muza L’Oréal Paris.

Abonaţi-vă la newsletterul l'Oréal Paris :

Închide

Newsletter

Închide

Vă mulţumim pentru că v-aţi abonat la Newsletter

Trimite unui(e) prieten(e)

Închide
Mulţumesc. E-mailul dumneavoastră a fost trimis.
TRIMITE

Adresele de e-mail furnizate vor fi utilizate doar pentru a trimite articolul cerut şi nu vor fi păstrate