"Sunt foarte fericită să reprezint un brand pentru care femeile sunt cele mai importante."

Jennifer Lopez pentru l'Oréal Paris

Citiți biografia ei, sfaturile sale de frumusețe și descoperiți proiectele sale, în special filmările pentru L'Oréal Paris.

Toate ambasadoarele

Jennifer Lopez tinde să acumuleze succese: la un moment dat, a fost pe locul 1 în clasamentele cu unul dintre albume și cu un film, ambele în aceeași săptămână.

În 2001, a jucat în ”The Wedding Planner”, filmul cu cel mai mare succes al anului în SUA, în timp ce albumul său s-a clasat pe locul 1. A fost aclamată intens pentru rolul Selena și a fost nominalizată pentru un ”Golden Globe”. Celelalte filme în care a jucat includ ”An Unfinished Life”, ”U-Turn”, ”Maid in Manhattan”, ”The Cell”, ”Out of Sight”, ”The Back-up Plan” și ”Bordertown”, pentru care a fost producător. O artistă talentată, Jennifer Lopez are o înclinație naturală către afaceri. Compania sa de producție, ”Nuyorican”, tocmai a semnat un contract pentru TV și cinema cu ”20th Century Fox”. Ultimul său album, ”Love”, care a fost lansat anul trecut în iunie, include single-urile ”Louboutins”, ”On the Floor” și ”I'm Into You”.

Jennifer inspiră femeile din întreaga lume prin talentul, personalitatea și generozitatea ei.

Actriță celebră, cu numeroase succese în box-office, ea a primit numeroase nominalizări la ”Golden Globes”. Este o cântăreață venerată de fani, cu 55 de milioane de albume vândute în întreaga lume și premiată cu un disc de platină. Este evident că Jennifer are o bogată experiență pe covorul roșu. Producător de filme pentru televiziune și cinema, femeie de afaceri care crede într-o lume mai bună, Jennifer Lopez este, fără îndoială, una dintre femeile de succes ale timpului său. Jennifer Lopez este Ambasadoare L'Oréal Paris și imaginea produselor ”Sublime Mousse” și ”Volume Million Lashes Mascara”. Urmăriți filmările la care Jennifer Lopez a participat în cele mai recente campanii de publicitate ale L'Oréal Paris!

Jennifer este hotărâtă să transforme lumea într-un loc mai bun.

Jennifer lucrează cu diverse organizații caritabile, în special cu Fundația ”Maribel”, o organizație non-profit pe care a înființat-o împreună cu sora sa, Lynda. Fundația ”Maribel” are grijă de sănătatea și confortul femeilor și copiiilor, oferindu-le asistență medicală. În prezent, Fundația colaborează cu spitalul de copii din Los Angeles într-un program de telemedicină, care le va oferi comunităților sărace din întreaga lume să primească asistență și îngrijire de la cei mai buni doctori.

Abonaţi-vă la newsletterul l'Oréal Paris :

Închide

Newsletter

Închide

Vă mulţumim pentru că v-aţi abonat la Newsletter

Trimite unui(e) prieten(e)

Închide
Mulţumesc. E-mailul dumneavoastră a fost trimis.
TRIMITE

Adresele de e-mail furnizate vor fi utilizate doar pentru a trimite articolul cerut şi nu vor fi păstrate