”Nu regret nimic în viață. Merg întotdeauna mai departe.”

Eva Longoria pentru l'Oréal Paris

Secretele frumuseții ei, biografie, fotografii și filmări ....pentru L'Oréal Paris.

Toate ambasadoarele

O femeie de afaceri flexibilă și inteligentă.

În 2006, Eva Longoria a înființat propria companie de producție de film și seriale TV, ”UnbeliEVAble Entertainment”. În 2009, a prezentat și a produs evenimentul ”National Council La Raza ALMA Awards”, care au adus un omagiu realizărilor artistice ale comunității Latino în zona producței TV, cinema și în cea muzicală. În 2011, actrița a publicat prima sa carte culinară, ”Eva’s kitchen: cooking with love for family and friends”. În 2011, Eva a jucat rolul principal în două filme: ”Cristiada” și ”Without Men”. De asemenea, Eva a dublat pentru filmul de animație ”Foodfight”.

Datorită personalității sale puternice și a forței de seducție, Eva Longoria are lumea la picioare.

Nominalizată pentru un Golden Globe, Eva Longoria joacă rolul Gabrielle Solis în serialul de succes al ABC, ”Desperate Housewives”. Serialul a câștigat numeroase premii și a propulsat-o rapid pe Eva pe covorul roșu ca o actriță profesionistă și experimentată. Este urmărită de 30 de milioane de oameni în SUA și televizată în peste 208 țări. Premiul People’s Choice Award o desemnează pe Eva ca actrița favorită a Americii pentru secțiunea TV. Publicația People a clasat-o printre cei mai frumoși 50 de oameni din lume și a fost desemnată personalitatea anului de publicația Rolling Stone. Eva a jucat în filmele ”Bad Times”, ”Over Her Dead Body” și ”The Sentinel” alături de Michael Douglas.

Actrița preferată a publicului

Eva este ambasadoare pentru ”Padres Contra El Cáncer”, un ONG care se axează pe îmbunătățirea calității vieții persoanelor de origine Latino care au cancer și a familiilor acestora. De asemenea, Eva a lansat asociația ”Eva’s Heroes”, care vine în sprijinul persoanelor cu probleme motorii și de dezvoltare.

Abonaţi-vă la newsletterul l'Oréal Paris :

Închide

Newsletter

Închide

Vă mulţumim pentru că v-aţi abonat la Newsletter

Trimite unui(e) prieten(e)

Închide
Mulţumesc. E-mailul dumneavoastră a fost trimis.
TRIMITE

Adresele de e-mail furnizate vor fi utilizate doar pentru a trimite articolul cerut şi nu vor fi păstrate