”Fiecare femeie ar trebui să fie mândră de ea însăși.”

Doutzen Kroes pentru l'Oréal Paris

Citiți biografia ei, sfaturile sale de frumusețe și descoperiți proiectele sale.

Toate ambasadoarele

Imaginea celor mai celebre nume din industria haute-couture

După absolvirea studiilor, Doutzen Kroes este în prezent un full-time model. Datorită profesionalismului și al frumuseții sale incredibile, tânăra olandeză s-a lansat pe culmile celebrității încă de la începutul carierei. De la designeri la jurnaliști, cu toții sunt copleșiți de prospețimea frumuseții sale. A colaborat deja cu cei mai talentați fotografi ai lumii, inclusiv cu Annie Leibovitz, Peter Lindbergh, Steven Meisel, Mario Testino, Patrick Demarchelier, Inez Van Lammsweerde & Vinoodh Matadin, Mario Sorrenti și Glen Luchford. În 2005, publicul a votat-o pe Doutzen modelul anului pe Vogue.com. Este căsătorită cu DJ-ul Sunnery James și are un fiu, Phyllon, născut în 2011.

La numai 29 de ani, Doutzen este una dintre cele mai solicitate modele de pe planetă.

Doutzen Kroes a fost remarcată foarte curând după debutul său pe podium. Departe de a fi o străină pe covorul roșu, ea a strălucit deja pe coperțile celor mai prestigioase publicații precum ” Vogue” (în Italia, Franța, SUA, Australia, Spania, Germania), ”Numéro”, ”Harper's Bazaar”, ”V Magazine”, ”Dazed & Confused”, ”L'Officiel”... Doutzen este ambasadoare L’Oréal Paris de peste 5 ani și reprezintă imaginea rujului de buze ”Color Riche” și a gamei de îngrijire a părului ”Elseve Total Repair”. Descoperiți toate filmările la care Doutzen Kroes a participat în cele mai recente campanii de publicitate ale L'Oréal Paris!

Doutzen este dedicată cauzelor umanitare și ecologice.

Ea colaborează cu organizații precum ”UNICEF”, ”Greenpeace”, ”World Wildlife Fund” și ”Dance4life”. În vara anului trecut, a fost în Tanzania pentru a aduce HIV în atenția publică. Membră a ”Council of Fashion Designers”, alături de Anna Wintour, Doutzen se dedică luptei împotriva anorexiei. A ținut o serie de discursuri legate de acest subiect în New York, Boston și la Universitatea Harvard.

Abonaţi-vă la newsletterul l'Oréal Paris :

Închide

Newsletter

Închide

Vă mulţumim pentru că v-aţi abonat la Newsletter

Trimite unui(e) prieten(e)

Închide
Mulţumesc. E-mailul dumneavoastră a fost trimis.
TRIMITE

Adresele de e-mail furnizate vor fi utilizate doar pentru a trimite articolul cerut şi nu vor fi păstrate