”Frumusețea ia naștere din încredere. Aceasta este cheia.”

Blake Lively pentru l'Oréal Paris

Citiți biografia ei, sfaturile sale de frumusețe și descoperiți proiectele sale.

Toate ambasadoarele

O nouă stea în ascensiune la Hollywood

Blake Lively este noua stea în ascensiune a Hollywood-ului, o actriță cu un talent nativ autentic pe scena internațională de film. Blake a adunat multe aprecieri ale criticilor pentru reprezentațiile sale din filme, la care a lucrat alături de Rebecca Miller, Ben Affleck și Oliver Stone în ”The Private Lives of Pippa Lee”, ”The Town” și ”Savages”. Blake a devenit cunoscută internațional după cele șase sezoane de succes ale binecunoscutului serial, ”Gossip Girl”. De asemenea, Blake a jucat și în adaptările seriei de cărți ”The Sisterhood of the Traveling Pants” și urmează să joace în filmul ”The Age of Adaline”, alături de actrița Ellen Burstyn.

Frumusețea ia naștere din încredere.

”Sunt încântată și mă simt onorată să mă alătur tuturor acestor femei incredibile care reprezintă L’Oréal Paris; începând cu cele mai talentate și motivante ambasadoare ale brandului și continuând cu toate femeile care sunt mândre să poarte L’Oréal Paris în fiecare zi. Am crescut fiind inspirată de mesajul lor, ”Pentru că meritați.” Ce valoare importantă de insuflat femeilor, aceea că frumusețea ia naștere din încredere. Aceasta este cheia. De aceea sunt atât de mândră să fiu o femeie L’Oréal Paris.

Un model de frumusețe

Născută în Los Angeles, California, Blake, o frumusețe explozivă în vârstă de 26 de ani, emană un stil ultra-glamour. Considerată o adevărată muză, Karl Lagerfeld a ales-o ca imaginea genții ”Chanel’s Mademoiselle” și, în prezent, este ambasadoarea parfumului ”Gucci Premiere”.

Abonaţi-vă la newsletterul l'Oréal Paris :

Închide

Newsletter

Închide

Vă mulţumim pentru că v-aţi abonat la Newsletter

Trimite unui(e) prieten(e)

Închide
Mulţumesc. E-mailul dumneavoastră a fost trimis.
TRIMITE

Adresele de e-mail furnizate vor fi utilizate doar pentru a trimite articolul cerut şi nu vor fi păstrate