" Este o mare responsabilitate să le poți spune femeilor din întreaga lume ”Meritați” !”

Bianca Balti pentru l'Oréal Paris

Citiți biografia ei, sfaturile sale de frumusețe și descoperiți proiectele sale.

Toate ambasadoarele

SUPERMODEL INTERNAȚIONAL

Cu șarmul său ușor malițios, ochi strălucitori și o senzualitate naturală, Bianca Balti este una dintre cele mai frumoase femei din lume. În calitate de supermodel internațional, ea apare pe podiumurile ”Fashion Week” în fiecare sezon, în capitalele modei din întreaga lume și pe coperțile tuturor publicațiilor de top. Născută într-o mică localitate din Lombardia, Bianca Balti avea 20 de ani când a fost remarcată în timpul unui job de vară într-un supermarket. O lună mai târziu, lumea o descoperea într-o campanie publicitară ”Dolce & Gabbana”. Într-un timp foarte scurt, aerul său puțin bosumflat și ochii mari albaştri i-au fermecat pe cei mai renumiți designeri internaționali. În 2005, ea s-a alăturat echipei de modele de vis ”Victoria’s Secret”.

BIANCA BALTI, O TÂNĂRĂ MAMĂ MODERNĂ ȘI O FEMEIE DE CARIERĂ

După o pauză de maternitate cu primul său copil, Matilde, și-a continuat cariera și a devenit noua imagine a brandului ”St. John”, urmând-o pe actrița Angelina Jolie. În 2008, a dat lovitura în cinematografe cu primul său rol de cinema în filmul ”Go Go Tales”, în regia lui Abel Ferrara. ceea ce i-a oferit șansa să-și facă apariția pe covorul roșu, pentru prima dată, la ”Cannes Film Festival”. Drumul i s-a intersectat cu Karl Lagerfeld în 2005. Designerul a fotografiat-o pentru celebrul calendar Pirelli în 2011. Din acel moment, s-a creat o legătură puternică, frumusețea de origine italiană devenind muza designerului și participând la show-urile de modă Chanel. În prezent, ea este imaginea parfumului recent lansat, ” Karleidoscope”.

Dedicată dăruirii celorlalți

Bianca a fost aleasă sonsorul italian al asociației ”SOS Children”, care are ca scop ajutarea copiilor cu nevoi. În luna iunie 2011, Bianca a inaugurat primul centru pentru copii din Mantova, care vine în întîmpinarea copiilor care au nevoie de îngrijiri speciale de urgență.

Abonaţi-vă la newsletterul l'Oréal Paris :

Închide

Newsletter

Închide

Vă mulţumim pentru că v-aţi abonat la Newsletter

Trimite unui(e) prieten(e)

Închide
Mulţumesc. E-mailul dumneavoastră a fost trimis.
TRIMITE

Adresele de e-mail furnizate vor fi utilizate doar pentru a trimite articolul cerut şi nu vor fi păstrate