”Frumusețea le oferă femeilor încredere în sine”

Barbara Palvin pentru l'Oréal Paris

Citiți biografia ei, sfaturile sale de frumusețe și descoperiți proiectele sale.

Toate ambasadoarele

CONCEPTUL SĂU DE FRUMUSEȚE

”Ador cosmeticele. Sunt încântată să fiu imaginea produsului ”Rouge Caresse”, interpretarea ultra-modernă a unui ruj senzual - tineresc, original, delicat, perfect pentru look-urile mele diferite. Am o idee foarte moderna despre frumusețe, care se rezonează perfect cu principiile acestui produs. Barbara Palvin reprezintă imaginea rujului de buze ”Rouge Caresse” și a colecției de makeup ”Miss Candy”. Descoperiți toate filmările la care Barbara a participat în cele mai recente campanii de publicitate ale L'Oréal Paris!

O NOUĂ STEA ÎN ASCENSIUNE ÎN LUMEA MODEI

De origine ungară, Barbara a fost descoperită la vârsta de 13 ani pe străzile din orașul său natal, Budapesta. În primii ani, ea și-a creat un nume în lumea modei și a apărut pe coperțile publicațiilor ”L'Officiel”, ”Vogue” Rusia, ”Glamour” Ungaria, ”ELLE” Franța și ”Harper's Bazaar” Coreea. A defilat pentru prima dată în timpul evenimentului organizat de Prada, ”Milan Fashion Week”. De atunci, Barbara a fermecat podiumurile multor case de modă precum ”Louis Vuitton”, ”MiuMiu”, ”Nina Ricci”, ”Ungaro”, ”Christopher Kane”, ”Julien Macdonald”, ”Jeremy Scott”, ”Vivienne Westwood”, ”Etro” și ”Chanel”. Barbara a făcut deja furori pe covorul roșu.

CEA MAI TÂNĂRĂ DINTRE MUZELE L’ORÉAL PARIS

”Parcă trăiesc într-o poveste. Sunt foarte încântată să mă alătur familiei L'Oréal Paris, alături de personalități atât de puternice."

Abonaţi-vă la newsletterul l'Oréal Paris :

Închide

Newsletter

Închide

Vă mulţumim pentru că v-aţi abonat la Newsletter

Trimite unui(e) prieten(e)

Închide
Mulţumesc. E-mailul dumneavoastră a fost trimis.
TRIMITE

Adresele de e-mail furnizate vor fi utilizate doar pentru a trimite articolul cerut şi nu vor fi păstrate