"Frumusețea nu se raportează doar la înfățișare; frumusețea este un atu pe care dorim să-l împărtășim celorlalți."

Andie MacDowell pentru l'Oréal Paris

Citiți biografia ei, sfaturile sale de frumusețe și descoperiți proiectele sale.

Toate ambasadoarele

O EVOLUȚIE METEORICĂ

Andie MacDowell este o actriță recunoscută internațional. În 1978 și-a început cariera de model cu ”Elite”. A fost remarcată în timpul unei campanii pentru ”Calvin Klein” în 1984 și i s-a oferit un rol într-un film de vis, "Greystoke: The Legend of Tarzan". Anul acesta marchează 26 de ani de colaborare cu L'Oréal Paris. Andie MacDowell este imaginea ”Revitalift”, gama pentru îngrijirea pielii. Descoperiți toate filmările la care Andie a participat în cele mai recente campanii de publicitate ale L'Oréal Paris!

ANDIE ESTE O ACTRIȚĂ DE SUCCES DATORITĂ COMBINAȚIEI IREZISTIBILE DE UMOR ȘI SENZUALITATE.

Andie a jucat în filmul lui Steven Soderbergh, "Sex, Lies and Videotape", care a câștigat ”Palme d'Or” la Cannes în 1989. Pentru acest rol, ea a fost desemnată cea mai bună actriță în cadrul evenimentului ”Los Angeles Film Critics Awards”. De asemenea, reprezentația sa din filmul "Four Weddings and a Funeral" în 1993 i-a adus o nominalizare la ”Golden Globes” și o bogată experiență pe covorul roșu. În 1990, a jucat și în "Groundhog Day", împreună cu Bill Murray, urmând să joace alături de actori celebri precum Michael Keaton în "Multiplicity" și John Travolta în "Michael". În 1998, a jucat în "The End of Violence", regizat de Wim Wenders. Talentul său uriaș i-a adus echilibru lui Andie MacDowell în viața de actriță. A terminat de curând filmările la "Mighty Fine", iar fiica sa, Rainey Qualley, tocmai a fost desemnată "Miss Golden Globe 2012".

O ARTISTĂ DESĂVÂRȘITĂ ȘI GENEROASĂ

O persoană extrem de dedicată, Andie MacDowell susține ”Fundația de Cercetare împotriva cancerului ovarian”, precum și ”UNICEF” și proiectul ”ENOUGH”, care luptă pentru combaterea genocidului și a crimelor împotriva umanității.

Abonaţi-vă la newsletterul l'Oréal Paris :

Închide

Newsletter

Închide

Vă mulţumim pentru că v-aţi abonat la Newsletter

Trimite unui(e) prieten(e)

Închide
Mulţumesc. E-mailul dumneavoastră a fost trimis.
TRIMITE

Adresele de e-mail furnizate vor fi utilizate doar pentru a trimite articolul cerut şi nu vor fi păstrate